Sto Al Jaber? Momak ima ugovor sa nama do 2025Sky1 je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 9:57 amE, Bgm mi smo sada u jako nezavidnoj situaciji. Trebaš pojačanja, pripreme moraš organizovati, nemaš stručni štab, sada vjerovatno i Al Jaber napušta klub, stvarno jako nezreo potez Uprave je bio ovo sa Arapima. Treba gledati da se ovaj dvojac koji je nedavno napustio UO i NO nekako vrate, neminovno neki nabiju nogom, a pokušati Misketa, Badzaka, pa i Gredića nagovoriti da udju i spašavaju ovo što je ostalo. Vrag je odnio šalu hijene su unutra.
Nece biti reprize ni sa Kovacevicem. Prelako se odricemo kvalitetnih ljudi, nista naucili nismo.Sky1 je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 9:57 amE, Bgm mi smo sada u jako nezavidnoj situaciji. Trebaš pojačanja, pripreme moraš organizovati, nemaš stručni štab, sada vjerovatno i Al Jaber napušta klub, stvarno jako nezreo potez Uprave je bio ovo sa Arapima. Treba gledati da se ovaj dvojac koji je nedavno napustio UO i NO nekako vrate, neminovno neki nabiju nogom, a pokušati Misketa, Badzaka, pa i Gredića nagovoriti da udju i spašavaju ovo što je ostalo. Vrag je odnio šalu hijene su unutra.
Ali ovu su platili te naknade za treniranje za njega, nekako mi logično da i on ide sa njima ali eto vidjet ćemo.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 9:59 amSto Al Jaber? Momak ima ugovor sa nama do 2025Sky1 je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 9:57 amE, Bgm mi smo sada u jako nezavidnoj situaciji. Trebaš pojačanja, pripreme moraš organizovati, nemaš stručni štab, sada vjerovatno i Al Jaber napušta klub, stvarno jako nezreo potez Uprave je bio ovo sa Arapima. Treba gledati da se ovaj dvojac koji je nedavno napustio UO i NO nekako vrate, neminovno neki nabiju nogom, a pokušati Misketa, Badzaka, pa i Gredića nagovoriti da udju i spašavaju ovo što je ostalo. Vrag je odnio šalu hijene su unutra.
Samo Amar fali, pa da im posaljem fino nazad clansku, godisnju i ovogodisnji dres na kojem cu isprintat socnu psovku.
Nažalost, a ublehe ostaju. Ni ja nisam bio za ovu priču sa Arapima, jer nije momenat, previše smo ranjiv klub da bismo se upuštali u slične avanture. Jako nezavidna situacija trenutno, a kako iz nje, ne znam, biću optimista do kraja. Na hajr.storm_raider je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 10:00 amNece biti reprize ni sa Kovacevicem. Prelako se odricemo kvalitetnih ljudi, nista naucili nismo.Sky1 je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 9:57 amE, Bgm mi smo sada u jako nezavidnoj situaciji. Trebaš pojačanja, pripreme moraš organizovati, nemaš stručni štab, sada vjerovatno i Al Jaber napušta klub, stvarno jako nezreo potez Uprave je bio ovo sa Arapima. Treba gledati da se ovaj dvojac koji je nedavno napustio UO i NO nekako vrate, neminovno neki nabiju nogom, a pokušati Misketa, Badzaka, pa i Gredića nagovoriti da udju i spašavaju ovo što je ostalo. Vrag je odnio šalu hijene su unutra.
Nazalost, ocekivao sam ovo. Pisao sam da sam mnogo blizi Kovacevicevom pristupu, mi nemamo sa cime da pregovaramo dok god smo u nezavidnoj situaciji. Edis nas je vodio ka konacnom oporavku. Sporo, ali dostizno i sigurn. Kasno je sada plakati za prosutim mlijekom.
cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 9:41 amImao ove ili nemao nikog isto nam je.Majkel je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 8:57 amI ko će doći nakon njih, nas dvojica?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 8:50 amZnaci kad se sve sabere mi smo donji znaci opet iste ublehe gledati na terenu i ovu polusezonu.
Poslije ovog debakla ova uprava mora podnijeti ostavku kao i Bekric.
Miske ga opstruirao to im je pričastorm_raider je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 10:44 amZbog nas koji ne znamo, zbog koga je odustao?fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 10:41 amCuo sam i ja te neke price kad je Eldin odustao sta je razlog i zbog koga je odustao , al hajde vise znaj kome vjerovati i sta je tacnosouth side je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 10:38 am
Hoce kao i do sad sto se oglasavao. Ocigledno je da imaju talove sa upravom vec odavno se suska da je mafija sa tribina usla u klub i jedan od razloga zasto se povukao Eldin
Jeste, za sve je Miske kriv. Kriv im je jer je ziv.Sky1 je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 11:05 amMiske ga opstruirao to im je pričastorm_raider je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 10:44 amZbog nas koji ne znamo, zbog koga je odustao?fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 10:41 am
Cuo sam i ja te neke price kad je Eldin odustao sta je razlog i zbog koga je odustao , al hajde vise znaj kome vjerovati i sta je tacno
Pusti ljude da malo odmore, heftu dvije...mjesecblueheart je napisao/la: ↑sri jan 03, 2024 10:53 amali tajming ovog kratkog spoja idealan za uskaracivanje podrske navijaca klubu kroz clanske... bas smo u nekoj nezavidnoj situaciji.... sta li rade nasi uvazeni clanovi skipstine, nas predsjednik te skupstine.... nas upravni odbor i predsjednik tog istog odbora.... kako na to sve gleda nadzorni odbor i predsjednik tog tzv nadzornog odbora....