bio kod vice
bio kod vice
Imao je stvarno "domaćinski" pristup vođenja kluba, bukvalno nije marke viška potrošio. Eh sada samo je stvar što je to upalilo prošle godine, ove godine spletom okolnosti nije uspjelo, barem što se tiče igračkog kadra i mislim da je to najveća krivica Bekrića. Najgluplja izjava SD je ona u kojoj nas je uvjeravao da je bolje podijeliti iznos za ugovor na dva igrača (npr umjesto nekome 8k, dati dvojica po 4). Mislim da uz dobru fizičku spremu nama je dovoljno 13-14 igrača + golmani + kvalitetna djeca iz OP, uz pretpostavku da ne dovodiš igrače koji su imali ozbiljne povrede i dugo bili bez kluba. Uz dobre saigrače imaš šansu da ti neki Šabići, Musići uspiju, jer jedini ispravan način uvođenja mladih igrača je da im doziraš minutažu i nabijaš samopouzdanje.storm_raider je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 11:41 amJa sam blizi mnogo bio Kovacevicevom pristupu, jer i pored limitiranih mogucnosti novac trosio samo gdje je morao, odnosno na sanaciju dugova, ali hajde da vidimo sta ce biti sa ovim svim prije nego nego nesto napisemo. Niko od nas ne vidi buducnost, ali da ce biti interesantno - hoce.
Ma yebo ba to...nego gdje su pare...pa da ih brojimo.alenmesanovic je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 11:42 amHocemol’ mijenjati sponzora na dresu? Zna l’ se šta?![]()
Upravo tako, Kovacevicev napor svi moramo cijeniti, covjek je bukvalno jedan od nas. Bekric...uci se na Zelji...Minotaur je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 12:03 pmImao je stvarno "domaćinski" pristup vođenja kluba, bukvalno nije marke viška potrošio. Eh sada samo je stvar što je to upalilo prošle godine, ove godine spletom okolnosti nije uspjelo, barem što se tiče igračkog kadra i mislim da je to najveća krivica Bekrića. Najgluplja izjava SD je ona u kojoj nas je uvjeravao da je bolje podijeliti iznos za ugovor na dva igrača (npr umjesto nekome 8k, dati dvojica po 4). Mislim da uz dobru fizičku spremu nama je dovoljno 13-14 igrača + golmani + kvalitetna djeca iz OP, uz pretpostavku da ne dovodiš igrače koji su imali ozbiljne povrede i dugo bili bez kluba. Uz dobre saigrače imaš šansu da ti neki Šabići, Musići uspiju, jer jedini ispravan način uvođenja mladih igrača je da im doziraš minutažu i nabijaš samopouzdanje.storm_raider je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 11:41 amJa sam blizi mnogo bio Kovacevicevom pristupu, jer i pored limitiranih mogucnosti novac trosio samo gdje je morao, odnosno na sanaciju dugova, ali hajde da vidimo sta ce biti sa ovim svim prije nego nego nesto napisemo. Niko od nas ne vidi buducnost, ali da ce biti interesantno - hoce.
Za ozbiljan klub mali troškovi (treneri i pripreme). A to znači budžet 8-10 miliona, tim parama rade Zrinjski, Sarajevo i Borac, a mi želimo biti konkurentni.super1 je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 11:54 amOslobođen si mjesečno +-50k km na plate ,plaćene pripreme+ oslobođen si plata za igrače koji Ce doći a samo mogu reći da bi nam za mjesečne plate tih igrača trebalo +- 400-500k505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 11:46 amI opet najkonkretnije pitanje
Ima li para,investicija?
Bukvalno ovo je moje razmišljanje o svemu ovomestorm_raider je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 11:41 amJa sam blizi mnogo bio Kovacevicevom pristupu, jer i pored limitiranih mogucnosti novac trosio samo gdje je morao, odnosno na sanaciju dugova, ali hajde da vidimo sta ce biti sa ovim svim prije nego nego nesto napisemo. Niko od nas ne vidi buducnost, ali da ce biti interesantno - hoce.
Imaš vrhunske igrače koji naravno dolaze nam na posudbu koju mi necemo plaćati a i igrači koje naši mogu dovesti iz "realnog budzeta kluba" ( ne zaboravite radi koga smo tu gdje smo ) . Kada pričamo o nekim ciframa koje naši mogu odvojiti su : 15k od plata Stručnog štaba za koje više ne dajemo pare kao i plata igrača koji su napustili ili će napustiti klub, i tu je cifra sigurno između 15-25k km i sa te dvije stvari mi možemo dovesti dva eventualno tri igrača koji su top za ovu ligu , ako ste normalnog načina razmišljanja vidjeti ćete velike stvari koje možemo dobiti i koje mogu biti preduvjet za neke druge velike stvari jer ova grupacija raspolaže s 700 milijardi eura... Pozdrav svimakvalitet je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 12:24 pmZa ozbiljan klub mali troškovi (treneri i pripreme). A to znači budžet 8-10 miliona, tim parama rade Zrinjski, Sarajevo i Borac, a mi želimo biti konkurentni.super1 je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 11:54 amOslobođen si mjesečno +-50k km na plate ,plaćene pripreme+ oslobođen si plata za igrače koji Ce doći a samo mogu reći da bi nam za mjesečne plate tih igrača trebalo +- 400-500k505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 11:46 amI opet najkonkretnije pitanje
Ima li para,investicija?
Dalje, ključno pitanje - da li ti igrači dolaze na posudbu ili zaključuju dugoročni ugovor s nama?
Je li mi još plaćamo Nermina naredih 7-8 mjeseci, to nisam upratio.super1 je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 1:28 pmImaš vrhunske igrače koji naravno dolaze nam na posudbu koju mi necemo plaćati a i igrači koje naši mogu dovesti iz "realnog budzeta kluba" ( ne zaboravite radi koga smo tu gdje smo ) . Kada pričamo o nekim ciframa koje naši mogu odvojiti su : 15k od plata Stručnog štaba za koje više ne dajemo pare kao i plata igrača koji su napustili ili će napustiti klub, i tu je cifra sigurno između 15-25k km i sa te dvije stvari mi možemo dovesti dva eventualno tri igrača koji su top za ovu ligu , ako ste normalnog načina razmišljanja vidjeti ćete velike stvari koje možemo dobiti i koje mogu biti preduvjet za neke druge velike stvari jer ova grupacija raspolaže s 700 milijardi eura... Pozdrav svimakvalitet je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 12:24 pmZa ozbiljan klub mali troškovi (treneri i pripreme). A to znači budžet 8-10 miliona, tim parama rade Zrinjski, Sarajevo i Borac, a mi želimo biti konkurentni.
Dalje, ključno pitanje - da li ti igrači dolaze na posudbu ili zaključuju dugoročni ugovor s nama?
Kako te nije stid?kvalitet je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 12:24 pmZa ozbiljan klub mali troškovi (treneri i pripreme). A to znači budžet 8-10 miliona, tim parama rade Zrinjski, Sarajevo i Borac, a mi želimo biti konkurentni.super1 je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 11:54 amOslobođen si mjesečno +-50k km na plate ,plaćene pripreme+ oslobođen si plata za igrače koji Ce doći a samo mogu reći da bi nam za mjesečne plate tih igrača trebalo +- 400-500k505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 11:46 amI opet najkonkretnije pitanje
Ima li para,investicija?
Tačno tako, da ne bi bilo zabune. I nemojte komentara i crnjaka sad pa eto opet se ništa nije desilo. Golem je ovaj korak prema naprijed. Dok mi riješimo neke detalje na skupštini, prilagodimo statut, do tad bi nam i Arapi trebali pomoći u pronalasku ulagača sa tog područja. Dakle na nama je sad.AsharaK je napisao/la: ↑pon dec 11, 2023 1:39 pmPrvo treba razdvojiti pojmove.
Ovo nema nikakve veze sa investitorom i nikakav investitor nije jos usao u klub, da odma razjebemo pricu kako je neko usao u klub za male pare. Drugo ovo je saradnja na fudbalskom planu, bit ce i para a i igraca. Sve ce se vidjet, i to dobrih igraca, a ne samo juniora iz Saudijiske Arabije.