Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet dec 08, 2023 9:51 pm

AsharaK je napisao/la:
pet dec 08, 2023 9:45 pm
TheBlue je napisao/la:
pet dec 08, 2023 9:43 pm
Za pocetak, nek pljune ove sugave novinare, koji su ko pizde lizali amaru muda i nisu smjeli postaviti pitanje zbog jaranstva i gratis izjave...

Ako govnogovno.ba pljuje nesto, budimo sigurni da je to dobro za nas...

Ako smo gledali selimovice, sbb ispdke, zoom predsjednika, lutvu i kompaniju... nismo dali podrsku Nerminu, mozemo li 6 mjeseci sacekati da vidimo sta ce ovi uraditi???

Ovo je nesto novo svima nama, moze biti uzas (koji vec imamo par godina) ili nesto bolje... sta mozemo izgubiti???
Jednog je odjebo, pozdravljam
Ne znam koga al neka je...
Prasinari obicni...

Beskicmenjaci...

A zlotvori sa gg.ba samo vrebaju...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

SanMan
Kontakt:

pet dec 08, 2023 9:54 pm

svabo je napisao/la:
pet dec 08, 2023 9:21 pm
Straus je napisao/la:
pet dec 08, 2023 8:50 pm
Qooler je napisao/la:
pet dec 08, 2023 8:24 pm
I još jedna stvar, eto bili smo zajedno navijači i klub. Kad zatreba stali smo uz klub, ja prvi koliko sam mogao i više malo. Šta sada? Kad treba tikve saditi, nigdje nikog da nam kaže, ništa. Navijači su ovde samo ovce za šišanje.
1. Zašto je otišao Kovačević?
2. Šta Željezničar ima od poslovno-tehničke saradnje sa SA?
3. Koji su planovi i ciljevi te saradnje?
4.
5.

Sad navijači nisu bitni, ne treba im ništa reći. Zatvorimo se nas 5 ili 10 i idemo sadit tikve. Niko ništa ne objavljuje, niko ništa ne objašnjava. Sad smo ovce koje treba ošišat. Ponovo.
1. Predsjednik je otišao jer nije htio da se bilo šta mijenja, promjena statuta, okretanje prema ulagačima i strani kapital. To je jedina istina. On je smatrao da treba raditi kako se radilo u periodu od dolaska pa do dana kad je napustio klub.
2. Pod a) dobio si Jabera mukte, ljudi su očistili papire, potpisao si trogodišnji sa njim, sad ga samo trebaš iskoristiti i prodati. Pod b) dobio si trenera i pomoćnike (oni ih plaćaju, nemaš dakle ništa sa njima). Pod c) ljudi će se potruditi da dobiješ generalnog. Radi se na tome. Pod d) kako imaš igrače Arape, kako imaš trenera Arapa, kako ćeš vjerovatno imati i generalnog sa tog područja, oni će ti isto tako pomoći da pokušaš pronaći ulagača (i na tome se radi). Pod e) imaš Jozaka koji će to nadgledati i pratiti. Jozaka koji je obećao da će ti pronaći dobre igrače (ekipe sa kojima Future Falcons imaju saradnju) koji bi došli na posudbe a neki možda i trajno. Pod f) ideš na pripreme u Španiju i tu ćeš igrati utakmice sa ekipama koje igraju špansku Primeru.
3. Cilj je da Arapi dobiju trenera koji će im u budućnosti biti selektor. A mi da dobijemo pare, dobre igrače, da budemo u vrhu tabele i slično.

Da li treba još nešto?
2a) Klubovi u haosu kao mi ne prodaju igrače za bilo kakvu ozbiljniju lovu, taman taj igrač bio Ronaldo.
2b) Ušteda od 10-ak hiljada KM mjesečno koja te može mnogo skuplje koštati jer si dobio trenera bez ikakvog seniorskog iskustva, a u situaciji u kakvoj smo mi to može biti pogubno;
2c) Par stotina hiljada KM vjerovatno. Super.
2d) To je sve na dugom štapu, mnogo je tu "ako" i "ali"...
2e) Treba ti "more" novih igrača i to onih koji imaju kvalitet. Plus to moraju biti domaći ili regionalni igrači, jer ne znači nam previše da ti Jozak dovede 8 stranaca ako će petorica sjediti na tribinama.
2f) Ako će ovi igrači ići na pripreme u Španiju, to su bačene pare niz vodu. Ako će oni igrati protiv klubova iz Primere, bojim se da ćemo nakon tih utakmica biti tema satiričnih portala širom regiona.
3) Taj cilj trenutno zvuči futuristički koliko i leteći automobili. Niti će im on biti selektor, niti će neki dobri i perspektivni igrači dolaziti ovdje. A još futurističnije zvuči da smo mi u vrhu tabele, možda neke federalne.
Čoek ti je fino pokušo objasniti šta se mislilo pozitivno dobiti ovim uvođenjem saudijaca u klub, al pošto ti nije jasno da ti ja pokušam objasniti
2a) Jaber je daleko najperspektivniji igrač od svih ovih "naših", a još džaba
2b) Imo si trenere koje si plaćo tih 10-tak hiljada maraka ( a i više) a rezultate dobro znaš - grozni
2c) Par stotina hiljada KM (to ti malo) - The Maniacs sa 170.000 KM generalni sponzor (i hvala im velika)
2d) Imali smo i previše "dugih štapova" - sad smo u situaciji da moramo probati i ovaj
2e) Uopšte nije problem naći (pa i u ovoj našoj ligi) bolje igrače od ovih koje trenutno imaš - i za istu cijenu a da ne govorimo o malo pojačanjoj plati
2f) Tu si u pravu - al ovi neće sigurno ići (bar pola njih)
3) Boli nas K... za njihov cilj i dali će ga ostvariti ako ćemo mi nešto upilaviti - ispade ove goine ostati u ligi

salle86
Kontakt:

pet dec 08, 2023 9:58 pm

Ma ja bih volio da gajim optimizam, ali kad lik izjavi da je ponosan na ekipu i da su igrali super, a da je sve drugo problem...ko da me zali vrelom vodom.
Ispade da su igrači najmanji problem

I ne bih ja da budem pesimista, ali mi haman sve nade polažemo u Al-Jabera a meni on još uvijek "niti smrdi, niti miriše". Igrač koji trenutno upitno je da li je za prvog tima kod nas, a ne da sutra bude prevaga i da se negdje proda za masne pare. Daj Bože da griješim.
Pa eto debil Santos za njega je izgledao ko Ronaldo, pa gdje je sad
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

kvalitet
Kontakt:

pet dec 08, 2023 10:04 pm

Mensčini da je Arap samo prepoznao zlonamjernost kod nekih i amaterizam generalno u ligi, ne vjerujem da je on budala…
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet dec 08, 2023 10:05 pm

Steta zbog vecerasnje utakmice.
Veceras je imala smisla citavo prvo poluvrijeme je lopta bila kod nas i Velez nam da nije bilo izmisljenih faula ne bi prisao golu.
U drugom poluvremenu su nam uzeli sredinu, i imali su do gola veci posjed.
Iz vecerasnje ekipe bih ostavio Muftica kao zamjenu, Sabica, Cocalica, Selimovica, Al Jabera i Cosica, od igraca koji nisu igrali Boljevica i Krpica.
Svi ostali komotno mogu ici, dosta mi je Mekicevog mahanja rukama, Amoahove sebicnosti i ostalih balerina koje misle da su fudbaleri.
Puna podrsla treneru jer ovo veceras pogotovo prvo polivrijeme je imalo smisla.
Jedna stvar mi je zapala za oko na zagrijavanju, pomocnik je odvojio zadnju liniju i posebno ih zagrijavao dok su ostali bili na ispucavanjima.
Zaista se vide evropske metode gdje ljudi u ekipa imaju trenere golmana, trenere zadnje linije,trenere sredine terena i trenere napadaca.
Kad se sjetim Mulalicevih zagrijavanja i setanja po terenu.
Ovog trenera moramo istrpiti jer se vide neke nove stvari, problem je u igracima koji su AMATERI pa vecinu stvari ne razumiju
Alea iacta est!

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet dec 08, 2023 10:09 pm

salle86 je napisao/la:
Ma ja bih volio da gajim optimizam, ali kad lik izjavi da je ponosan na ekipu i da su igrali super, a da je sve drugo problem...ko da me zali vrelom vodom.

I ne bih ja da budem pesimista, ali mi haman sve nade polažemo u Al-Jabera a meni on još uvijek "niti smrdi, niti miriše". Igrač koji trenutno upitno je da li je za prvog tima kod nas, a ne da sutra bude prevaga i da se negdje proda za masne pare. Daj Bože da griješim.
Realno prvo poluvrijeme smo bili bolji... drugo bare bare...

U globalu smo bili bolji...

Lik je rekao da ide cistka proslo kolo... stim je sve rekao... mora nekad i stati ispred njih... da je opet rekao "igraci odron", mi bi rekli da se samo vadi i trazi alibi...

Iskreno, nemam misljenje o njemu ali je docekan na noz od strane svih...

Ja zivim za dan kada ce neko biti u klubu i reci svima "odje.bite, ja se pitam za sve"... i igracima, novinarima, managerima i na kraju i navijacima... dok se to ne desi mi cemo biti u blatu...
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.

theoriginals
Kontakt:

pet dec 08, 2023 10:15 pm

Ja zivim za dan kada ce neko biti u klubu i reci svima "odje.bite, ja se pitam za sve"... i igracima, novinarima, managerima i na kraju i navijacima... dok se to ne desi mi cemo biti u blatu...
[/quote]
Upravo to i nista vise...

salle86
Kontakt:

pet dec 08, 2023 10:19 pm

TheBlue je napisao/la:
salle86 je napisao/la:

Lik je rekao da ide cistka proslo kolo... stim je sve rekao... mora nekad i stati ispred njih... da je opet rekao "igraci odron", mi bi rekli da se samo vadi i trazi alibi...

Ma na ovo večeras ne možeš reći da si bio bolji. Tanko sa obje strane, eto mi smo imali tu neku priliku Haračića ali u globalu mi uopšte ne ličimo na fudbalski tim.
Druga stvar, u trenutnoj situaciji kad se ne zna "čiji je klub" bar za moj ukus malo mi izgleda i previše bahato od nekog "samo" trenera da on glumi neku veličinu a nikakvo ime nije stekao (još).
Ne znam, na hajr

I da, treće
Mene fakat zanima eto danas sutra, da taman ovaj osvoji ligu i da ode negdje vani u jači klub da se razvija.
Šta to znači nama, jer ti saudijci su tu radi njega haman, hoće li dovesti novog trenera ili će se pokupiti sa njim
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

kvalitet
Kontakt:

pet dec 08, 2023 10:25 pm

salle86 je napisao/la:
TheBlue je napisao/la:
salle86 je napisao/la:

Ma na ovo večeras ne možeš reći da si bio bolji. Tanko sa obje strane, eto mi smo imali tu neku priliku Haračića ali u globalu mi uopšte ne ličimo na fudbalski tim.
Druga stvar, u trenutnoj situaciji kad se ne zna "čiji je klub" bar za moj ukus malo mi izgleda i previše bahato od nekog "samo" trenera da on glumi neku veličinu a nikakvo ime nije stekao (još).
Ne znam, na hajr

I da, treće
Mene fakat zanima eto danas sutra, da taman ovaj osvoji ligu i da ode negdje vani u jači klub da se razvija.
Šta to znači nama, jer ti saudijci su tu radi njega haman, hoće li dovesti novog trenera ili će se pokupiti sa njim
To nas sve zanima, ako ima bilo kakva garancija za investitora i nastavak ulaganja u klub, a ne sve okolo (treneri, posudbe igrača, to me ne zanima toliko, nismo autobuska stanica) ja se ne bih nasekirao sekunde.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

alenmesanovic
Kontakt:

pet dec 08, 2023 10:26 pm

Riječ struke, :violina: i pohotni ker amara osima ponovo jašu. Podrška Abdulhakeemu!

svabo
Kontakt:

pet dec 08, 2023 10:27 pm

Straus je napisao/la:
pet dec 08, 2023 9:36 pm
svabo je napisao/la:
2a) Klubovi u haosu kao mi ne prodaju igrače za bilo kakvu ozbiljniju lovu, taman taj igrač bio Ronaldo.
2b) Ušteda od 10-ak hiljada KM mjesečno koja te može mnogo skuplje koštati jer si dobio trenera bez ikakvog seniorskog iskustva, a u situaciji u kakvoj smo mi to može biti pogubno;
2e) Treba ti "more" novih igrača i to onih koji imaju kvalitet. Plus to moraju biti domaći ili regionalni igrači, jer ne znači nam previše da ti Jozak dovede 8 stranaca ako će petorica sjediti na tribinama.
2f) Ako će ovi igrači ići na pripreme u Španiju, to su bačene pare niz vodu. Ako će oni igrati protiv klubova iz Primere, bojim se da ćemo nakon tih utakmica biti tema satiričnih portala širom regiona.
3) Taj cilj trenutno zvuči futuristički koliko i leteći automobili. Niti će im on biti selektor, niti će neki dobri i perspektivni igrači dolaziti ovdje. A još futurističnije zvuči da smo mi u vrhu tabele, možda neke federalne.
2a) Da li ga moraš prodati ili imaš vrijeme da čekaš da dođe ponuda koja tebi paše? Ipak čovjek ima trogodoišnji.
2b) Dobro eto trener 10k, a šta ćemo sa onim pomoćnikom, pa frajer je imao 60k sedmično u Realu, Bayernu, radio sa Anćelotijem, sigurno je došao da radi džaba.
2c) Čuj par stotina hiljada, pa što prijašnji nisu našli nekog da donese par stotina hiljada maraka. Što direktorica nije sredila da generalni bude Moralić, kad je htio?
2d) Zbog čega je na dugom štapu? Ako se radi na tome? I ako ima nekih interesa, opcija, mogućnosti, statut će se promijeniti, gdje je problem?
2e) Zašto su išli u Dinamo, zašto su išli u još jednu regionalnu ekipu? Uskoro će ići i u još neke ekipe. Pa imaš Allyosna, minus jedan, vjerovatno i Amoaha, minus jedan, jedini stranac ostane Jaber.
2f) Imaš 7 otpisanih igrača, 2 hoće da idu i 1 traži papire, Rustemović je otišao još neki dan. I zbog čega bi bili tema? To što će nas nakantati? Pa tu ćeš vidjeti za šta jesi ili nisi, ne valja kad igramo sa Getafeom, ne valja kad igramo sa Simm-Bauom, Igmanom, Turbinom i slično. Pa de se malo odlučite.
3) Pa što ga onda šalju, što je išao gledati Allegrija, Anćelotija i ostale vrhunske trenere. Imaju para da ih bacaju, plaćaju ga nama jer nas vole, tj. jer njega vole. Mora da je rođak nekog tamo šeika Jassima pa troše na njega pare.
2a) Koji je to zadnji perspektivan igrač za kojeg smo mi čekali ponudu koja nam paše?

2b) Kažem ti da je ušteda u odnosu na prethodnog trenera i stručnog štaba kojeg smo mi plaćali, cca 10k. Ovom mogu sad dovesti 25 pomoćnika koje će plaćati po 20k mjesečno, ako oni Želji ne donesu napredak nikakvu mi korist od toga nemamo.

2c) Kad kažem par stotina, to mogu biti i dvije stotine hiljada KM. Trenutni generalni sponzor, koji je i jedina svijetla tačka kluba, je donio blizu toga iznosa. Daj Bože da bude milionski iznos, niko sretniji od mene.

2d) Zato što ti pregovori po pravilu traju dugo, a kapacitet ljudi koji ih vode ili će voditi s naše strane ne vjerujem da bilo kome razumnom ulijava ikakvo povjerenje u pozitivan ishod za klub.

2e) Opet ponavljam, kad otpišeš i Alisona i Amoaha, opet ti samo još dva stranca mogu biti tu pored Jabera. Što znači da opet velika većina tih "pojačanja" moraju biti regionalni ili domaći igrači. Ako ćemo ići matricom Zrinjskog koji dovodi na posudbu mlade regionalne igrače i ima saradnju s Dinamom, onda prije toga moramo savršeno posložiti sve ostale stvari u klubu, pa onda očekivati da ti igrači daju maksimum.

2f) Drljo i Gasal protiv Getafea ili protiv Sim Baua, isti je efekat, oni neće postati bolji.

3) Jel' ti misliš da je on njihov jedini takav projekat? Ne plaćaju ga nama jer nas vole, nego jer će teško naći klub s ovakvom tradicijom i navijačima, a koji je trenutno u takvoj gabuli da će pristati na ovakav eksperiment.

Previše optimistično zvuči sve to što pričaš, a realnost je da s njim više ni na Grbavici ne možemo dobiti nikog, a u gostima nastavili po starom. A on već tjera neki inat i aroganciju kao da je Ancelotti lično.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet dec 08, 2023 10:30 pm

salle86 je napisao/la:
TheBlue je napisao/la:
salle86 je napisao/la:

Ne znam, na hajr

I da, treće
Ma joj kako ne znaci...
Ti napravis tim, izlazis u evropu, vise sponzora, sve se digne na neki nivo...

Pa evo bili su ljudi od 2015-2018 radili u korist kluba, pa su ostavilo milion dobrih stvari...

Svaki period u kojem ostvaris neki rezultat mora imati pozitivan odraz na buducnost... a vala da ti budem iskren... je.be mi se vise sta ce biti za 20 godina...Prodje mi zivot gledajuci ovaj cemer... daj ba udjemo u te grupe, da odem na par gostovanja da okusim malo te fudbalske ljepote dok imam kuveta...

Gazim tridesete uveliko i samo slusam sta ako ovo, sta ako ono... nek se malo sikiraju i ove generacije poslije nas, mi smo se dovoljno isikirali....

alenmesanovic
Kontakt:

pet dec 08, 2023 10:34 pm

svabo je napisao/la:
Zato što ti pregovori po pravilu traju dugo, a kapacitet ljudi koji ih vode ili će voditi s naše strane ne vjerujem da bilo kome razumnom ulijava ikakvo povjerenje u pozitivan ishod za klub.
Te procese neće voditi ljudi koji su u klubu, daleko sposobniji i ozbiljniji ljudi će raditi na tome. Pozz.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet dec 08, 2023 10:43 pm

Ovim sa shitshit.ba treba dozivtno zabraniti pristup Grbavici i jebat mater za sva vremena
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

svabo
Kontakt:

pet dec 08, 2023 10:45 pm

SanMan je napisao/la:
pet dec 08, 2023 9:54 pm
svabo je napisao/la:
Straus je napisao/la:
pet dec 08, 2023 8:50 pm

1. Predsjednik je otišao jer nije htio da se bilo šta mijenja, promjena statuta, okretanje prema ulagačima i strani kapital. To je jedina istina. On je smatrao da treba raditi kako se radilo u periodu od dolaska pa do dana kad je napustio klub.
2. Pod a) dobio si Jabera mukte, ljudi su očistili papire, potpisao si trogodišnji sa njim, sad ga samo trebaš iskoristiti i prodati. Pod b) dobio si trenera i pomoćnike (oni ih plaćaju, nemaš dakle ništa sa njima). Pod c) ljudi će se potruditi da dobiješ generalnog. Radi se na tome. Pod d) kako imaš igrače Arape, kako imaš trenera Arapa, kako ćeš vjerovatno imati i generalnog sa tog područja, oni će ti isto tako pomoći da pokušaš pronaći ulagača (i na tome se radi). Pod e) imaš Jozaka koji će to nadgledati i pratiti. Jozaka koji je obećao da će ti pronaći dobre igrače (ekipe sa kojima Future Falcons imaju saradnju) koji bi došli na posudbe a neki možda i trajno. Pod f) ideš na pripreme u Španiju i tu ćeš igrati utakmice sa ekipama koje igraju špansku Primeru.
3. Cilj je da Arapi dobiju trenera koji će im u budućnosti biti selektor. A mi da dobijemo pare, dobre igrače, da budemo u vrhu tabele i slično.

Da li treba još nešto?
Čoek ti je fino pokušo objasniti šta se mislilo pozitivno dobiti ovim uvođenjem saudijaca u klub, al pošto ti nije jasno da ti ja pokušam objasniti
2a) Jaber je daleko najperspektivniji igrač od svih ovih "naših", a još džaba
2b) Imo si trenere koje si plaćo tih 10-tak hiljada maraka ( a i više) a rezultate dobro znaš - grozni
2c) Par stotina hiljada KM (to ti malo) - The Maniacs sa 170.000 KM generalni sponzor (i hvala im velika)
2d) Imali smo i previše "dugih štapova" - sad smo u situaciji da moramo probati i ovaj
2e) Uopšte nije problem naći (pa i u ovoj našoj ligi) bolje igrače od ovih koje trenutno imaš - i za istu cijenu a da ne govorimo o malo pojačanjoj plati
2f) Tu si u pravu - al ovi neće sigurno ići (bar pola njih)
3) Boli nas K... za njihov cilj i dali će ga ostvariti ako ćemo mi nešto upilaviti - ispade ove goine ostati u ligi
Evo s obzirom da si ti meni pokušao objasniti kako će biti kad budu tekli med i mlijeko, da i ja tebe vratim u realnost.

Al Jaber će ti otići besplatno za pola godine/godinu, jer će se ugasiti vrlo brzo kao i ostali koji su igrali s luzerima i poprimili taj mentalitet.

Što se tiče trenera, ovo dosad je teška katastrofa i ne mogu se sjetiti je li u zadnjih 10 godina neki novi trener imao ovakav start u prve četiri utakmice? Možda Blaž Slišković, @jovanmaksimovic? Da se razumijemo, s ovim panjevima Pep ne bi mnogo bolji skor imao.

Za sponzora sam rekao u postu iznad, pozdravljam svaki iznos viši od onog koji je donio trenutni generalni sponzor, daj Bože da bude milion eura.

Investitor/ulagač/partner. Kad budu prezicnike informacije priča li se s nekim i u kojem smjeru, možemo komentarisati. Dotad, dozvolit ćeš mi da sam skeptičan na ovu temu, nakon prethodnih pokušaja.

Što se tiče trenutnog rostera, pojačanja...hajde da sačekamo januar, brzo će.

Pripreme, Španija. Lijepo, pogotovo ako mi nećemo imati nikakav trošak. Pa i ako panjevi neće biti bolji igrači nakon tih priprema, barem će guzica vidjeti malo svijeta, i da nije šiša vrhunac života.

svabo
Kontakt:

pet dec 08, 2023 10:47 pm

alenmesanovic je napisao/la:
pet dec 08, 2023 10:34 pm
svabo je napisao/la:
Zato što ti pregovori po pravilu traju dugo, a kapacitet ljudi koji ih vode ili će voditi s naše strane ne vjerujem da bilo kome razumnom ulijava ikakvo povjerenje u pozitivan ishod za klub.
Te procese neće voditi ljudi koji su u klubu, daleko sposobniji i ozbiljniji ljudi će raditi na tome. Pozz.
Ako je tako, pozdravljam. Hajde da sačekamo i vidimo koji su to ljudi i s kim konkretno će pregovarati.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet dec 08, 2023 10:47 pm

Gledaj govana i komentara...

ZLOTVORI

slika

Sky1
Kontakt:

pet dec 08, 2023 10:51 pm

Pocrkat će, ako ga napravimo

slika

dzulijano_pike
Kontakt:

pet dec 08, 2023 10:52 pm

Samo da ***** mater novinarskom Keru i da ga pitam koju je on utakmicu gledao. Velez pobjedio iz jednog suta prema golu. Dok su nas 4-5 puta izblokirali u dobrim sansama.
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

Diverzant
Kontakt:

pet dec 08, 2023 11:02 pm

Straus je napisao/la:
pet dec 08, 2023 9:42 pm
Matrica dobro uhodana, orkestracija je počela. Moj zadnji post na forumu. U pamet.
De nemoj to fićo dragi, ti si ovdje zrno nade da će nešto bolje krenuti sa tvojim informacijama
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Trenutno korisnika/ca: billybih i 28 gostiju.

Prijava