Sto se mene tice nek se ugasimo
Ne mogu vise
Ne sramoti se.Refa1987 je napisao/la: ↑pet dec 08, 2023 8:06 pmO navijačima i ovolikom paljenju.neroazzuro je napisao/la: ↑pet dec 08, 2023 8:05 pmKonta li iko o čemu priča ovaj naš trener na kraju utakmice?
Sramota je ovo što ćemo opet 15-20 milja dati za gluposti i tuga. Utakmica se 5 puta prekidala radi paljenja. Vidio čovjek u kakvu je vukojebinu došao. Ovo je samo nama normalno i kada neko protiv ovoga nešto kaže, onda se sramoti - nažalost.
A jel kome jasno šta je sramota koju spominje
A mozda je to i rekao jer naprimjer toliko ceka da mu se pomocnici registruju, pa mora telefonom pricati sa njima?
Blago tebi pa analiziraš zeleni teren.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet dec 08, 2023 8:20 pmVeceras samo Selimovic i Cocalic odradili mec kako treba...Sehic igrac hahahah placi majko.
Meni rekose da citiram:Qooler je napisao/la: ↑pet dec 08, 2023 8:24 pmI još jedna stvar, eto bili smo zajedno navijači i klub. Kad zatreba stali smo uz klub, ja prvi koliko sam mogao i više malo. Šta sada? Kad treba tikve saditi, nigdje nikog da nam kaže, ništa. Navijači su ovde samo ovce za šišanje.
1. Zašto je otišao Kovačević?
2. Šta Željezničar ima od poslovno-tehničke saradnje sa SA?
3. Koji su planovi i ciljevi te saradnje?
4.
5.
Sad navijači nisu bitni, ne treba im ništa reći. Zatvorimo se nas 5 ili 10 i idemo sadit tikve. Niko ništa ne objavljuje, niko ništa ne objašnjava. Sad smo ovce koje treba ošišat. Ponovo.