Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Zvaka72
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 26, 2023 7:04 pm

U TM Shopu je izgubljen mobitel. Vlasnik mobitela može doći po njega u terminu rada TM Shopa.
slika
Zadnja izmjena: Zvaka72, dana/u ned nov 26, 2023 7:12 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Plava porodica me ubi u pojam.

Valter
Kontakt:

ned nov 26, 2023 7:08 pm

Qooler je napisao/la:
ned nov 26, 2023 7:02 pm
Čekam da se javi "Miroslav Kuzik" i da nam kaže koliki procenat od ovih arapa ima, ili koji mu je interes i da li je zadovoljan vidjenim. Kakav fudbal je danas vidjen, Bašića ćemo od blata praviti. A tek je počelo.
i kod drugih se primjetila ova intencija, Komentarišu izjavu Al-Tuwairija a mjaukali radi otkaza Nerminu poslije XY poraza. Sad Arap kriv a Bašića ćemo praviti od blata a on ih taktički i fizički pripremao. How yes no !
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Jacksparrow
Kontakt:

ned nov 26, 2023 7:11 pm

Ovdje bas trebaju da se dese goleme promjene da bi se nesto promjenilo. Mozda je prekratka lista od 10 igraca koji vise ne trebaju biti tu.
Ja bih ostavio Krpica, Selimovica i Boljevica za prvih 11 ostalo mozda jos par njih za klupe. Citav novi tim nama treba.
FCŽ

ANamelessGhoul
Kontakt:

Ma suma sumarum je mi ne znamo ni gdje udaramo ni kakvi su nam ciljevi nit ista. Sve neka trenutna improvizacija.

MiroslavKruzik

ned nov 26, 2023 7:13 pm

Qooler je napisao/la:
Čekam da se javi "Miroslav Kuzik" i da nam kaže koliki procenat od ovih arapa ima, ili koji mu je interes i da li je zadovoljan vidjenim. Kakav fudbal je danas vidjen, Bašića ćemo od blata praviti. A tek je počelo.
Nit sam tjerao Bašića, nit ću tjerati Al-Tuwaijrija, problemi stanuju u drugim stvarima nakon godina kriminala u klubu, ovo je sve logičan slijed događaja. Pogotovo arapa neću tjerati, večeras mi je legao rezervoar goriva, la ga ni ni, kulerčiću 😂

Zvaka72
Kontakt:

ned nov 26, 2023 7:14 pm

ANamelessGhoul je napisao/la:
Ma suma sumarum je mi ne znamo ni gdje udaramo ni kakvi su nam ciljevi nit ista. Sve neka trenutna improvizacija.
Imamo više od polusezone da napravimo tim za iduću sezonu, hoćemo li to znati ili ćemo i to usrati, poznavajući nas bit će ovo drugo.
Plava porodica me ubi u pojam.

BrUDA
Kontakt:

ned nov 26, 2023 7:28 pm

slika

cudna pojava na sjevernoj tribini :D
Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje!

Dzezvar
Kontakt:

ned nov 26, 2023 7:34 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
ned nov 26, 2023 7:13 pm
Qooler je napisao/la:
Nit sam tjerao Bašića, nit ću tjerati Al-Tuwaijrija, problemi stanuju u drugim stvarima nakon godina kriminala u klubu, ovo je sve logičan slijed događaja. Pogotovo arapa neću tjerati, večeras mi je legao rezervoar goriva, la ga ni ni, kulerčiću 😂
Malo li je....🤣🤣🤣🤣
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Majkel
Kontakt:

ned nov 26, 2023 8:13 pm

Timscho je napisao/la:
ned nov 26, 2023 5:23 pm
Pronašao sam danas na stadionu jednu sezonsku ulaznicu. Neka mi se vlasnik javi privatnom porukom. Hvala!
Ja bacio svoju brate :D

nisam, lažem

fcz
Kontakt:

ned nov 26, 2023 8:46 pm

g 1 je napisao/la:
ned nov 26, 2023 6:39 pm
Kome se psuje mater u p**** na kraju poluvremena, pa i citavu tekmu sa svih triniba? Igracima? Dno dna. Ne zasluzujemo nista bolje. Zeljeznicar gospodin od sto godina? Gospodin? Taj Zeljeznicar sto pokusava biti gospodin zbog svih vas isfrustriranih persona, nije gospodin. Ili su mozda utakmice porodicno okupljanje? Milina dovesti dijete pored ovako lijepog naroda. Ahhh meraka. Ne zasluzujemo bolje. Navijaci zeljeznicara? Navijaci rezultata! Hahahaha Eto kao igraci su krivi sto ih je neko kontakritao da igraju za zelju i izabrao ih da igraju u prvih 11, pa zasluzuju da cuju psovke, i to ne kakve psovke. Sta uopste treba da ucine psovke? Da igraci bolje igraju? Eto kad vi budete termin igrali, zovite mene da vam ja pored linije psujem mater kad pogrijesite. Umjesto da im ogadimo fudbal, sami ga sebi gadimo Hahahaha Sramota me u sta se sve ovo pretvorilo. Zapitajte se malo.
Miluje ih se i "nina" vec preko godinu dana. Traje to zapravo i duze ali eto govorimo striktno o ovoj (de)generaciji.

Mnogi od njih se ascare ubezobrazili.

Malo je ovako odanih i strpljivih navijaca, malo!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

kokoška
Kontakt:

ned nov 26, 2023 9:32 pm

Samo kartu dici na 15KM minimalno i djeci duplo naplatiti.

storm_raider
Kontakt:

ned nov 26, 2023 9:38 pm

BrUDA je napisao/la:
ned nov 26, 2023 7:28 pm
slika

cudna pojava na sjevernoj tribini :D
Redovan je covjek na tekmama. :D

Ima ove starije raje, dolaze da gledaju fudbal samo, ne navijaju za nekoga posebno, niti razmisljaju kakvu ce kapu staviti na glavu. :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned nov 26, 2023 9:43 pm

Ok redovan je ali koji ce mu ***** njihova kapa?
Ne treba covjeka dirati ali barem mu dati nasu neku kapu.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

g 1
Kontakt:

ned nov 26, 2023 9:45 pm

fcz je napisao/la:
ned nov 26, 2023 8:46 pm
g 1 je napisao/la:
ned nov 26, 2023 6:39 pm
Kome se psuje mater u p**** na kraju poluvremena, pa i citavu tekmu sa svih triniba? Igracima? Dno dna. Ne zasluzujemo nista bolje. Zeljeznicar gospodin od sto godina? Gospodin? Taj Zeljeznicar sto pokusava biti gospodin zbog svih vas isfrustriranih persona, nije gospodin. Ili su mozda utakmice porodicno okupljanje? Milina dovesti dijete pored ovako lijepog naroda. Ahhh meraka. Ne zasluzujemo bolje. Navijaci zeljeznicara? Navijaci rezultata! Hahahaha Eto kao igraci su krivi sto ih je neko kontakritao da igraju za zelju i izabrao ih da igraju u prvih 11, pa zasluzuju da cuju psovke, i to ne kakve psovke. Sta uopste treba da ucine psovke? Da igraci bolje igraju? Eto kad vi budete termin igrali, zovite mene da vam ja pored linije psujem mater kad pogrijesite. Umjesto da im ogadimo fudbal, sami ga sebi gadimo Hahahaha Sramota me u sta se sve ovo pretvorilo. Zapitajte se malo.
Miluje ih se i "nina" vec preko godinu dana. Traje to zapravo i duze ali eto govorimo striktno o ovoj (de)generaciji.

Mnogi od njih se ascare ubezobrazili.

Malo je ovako odanih i strpljivih navijaca, malo!
I tako sto im psujemo mater, hocemo da igraju bolje? Pa ebo to, kakve su to metode. Svakom potencijalnom igracu zatvaramo vrata. Ko ce doci kod nas kad se psuju majke igracima? 6 bodova od 4. mjesta. Ne pomaze psovanje klubu, ne moze pomoci, samo jos vise rusi atmosferu. Unistava se klub. Unistava se ugled kluba. Ok je dati kritiku, ali ovo stvarno nema smisla. Ima valjda neka granica.

storm_raider
Kontakt:

ned nov 26, 2023 9:49 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Ma slazem se, prije par godina se zadesim u Zenici i hajde onako da pogledam tekmu. Celik protiv nekoga iz kupa igrao i neki deda imao sal od Partizana. I par njih se diglo, frka tamo - ovamo, valjda mu ostao od unuka sal i ovaj stavio jer je zima bila. Na kraju skinuo sal i gledao tekmu normalno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned nov 26, 2023 9:53 pm

storm_raider je napisao/la:
ned nov 26, 2023 9:49 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
Ma slazem se, prije par godina se zadesim u Zenici i hajde onako da pogledam tekmu. Celik protiv nekoga iz kupa igrao i neki deda imao sal od Partizana. I par njih se diglo, frka tamo - ovamo, valjda mu ostao od unuka sal i ovaj stavio jer je zima bila. Na kraju skinuo sal i gledao tekmu normalno.
Pa to je ok ali brate ovako da nosi kapu Sarajeva i jos ko cudi se sto ga neko opominje...raja je puna nervoze ovo ne treba ali nikako. Ako je nas navijac (cisto sumnjam) onda mu je trebalo dati nasu kapu.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Ferroviere_1921
Kontakt:

ned nov 26, 2023 9:53 pm

Valter
Kontakt:

ned nov 26, 2023 9:57 pm

Čovjek dobio opkladu da će doći sa kapom pitara. Jadna majko, nije imao druge.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Tryg
Kontakt:

ned nov 26, 2023 10:37 pm

Jos uvijek sam pod utiskom onog Acinog klizanja kod onog bicikla

Majke mi lezim u krevetu i od muke se smijem, zena evo gleda kaze nisi normalan ni sekunde.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

fanaticZeljin
Kontakt:

ned nov 26, 2023 10:37 pm

Ajd jb ga dedo i kapa , prvo pol je sjedio niko mu nista nije rekao , na pol valjda raja puna nervoze i zametalo im .. Jel ga ko udario ? Nije , a sjetimo se ne tako davno da su Kobiljari fizicki napali starije ljude sa nasim obilježjima kao da je grad njihovo vlasnista pas im mater ebo
Srcu draga, boja PLAVA !

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 24 gosta.

Prijava