i kod drugih se primjetila ova intencija, Komentarišu izjavu Al-Tuwairija a mjaukali radi otkaza Nerminu poslije XY poraza. Sad Arap kriv a Bašića ćemo praviti od blata a on ih taktički i fizički pripremao. How yes no !
Nit sam tjerao Bašića, nit ću tjerati Al-Tuwaijrija, problemi stanuju u drugim stvarima nakon godina kriminala u klubu, ovo je sve logičan slijed događaja. Pogotovo arapa neću tjerati, večeras mi je legao rezervoar goriva, la ga ni ni, kulerčiću
Imamo više od polusezone da napravimo tim za iduću sezonu, hoćemo li to znati ili ćemo i to usrati, poznavajući nas bit će ovo drugo.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 7:11 pmMa suma sumarum je mi ne znamo ni gdje udaramo ni kakvi su nam ciljevi nit ista. Sve neka trenutna improvizacija.
Malo li je....MiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 7:13 pmNit sam tjerao Bašića, nit ću tjerati Al-Tuwaijrija, problemi stanuju u drugim stvarima nakon godina kriminala u klubu, ovo je sve logičan slijed događaja. Pogotovo arapa neću tjerati, večeras mi je legao rezervoar goriva, la ga ni ni, kulerčiću![]()
Miluje ih se i "nina" vec preko godinu dana. Traje to zapravo i duze ali eto govorimo striktno o ovoj (de)generaciji.g 1 je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 6:39 pmKome se psuje mater u p**** na kraju poluvremena, pa i citavu tekmu sa svih triniba? Igracima? Dno dna. Ne zasluzujemo nista bolje. Zeljeznicar gospodin od sto godina? Gospodin? Taj Zeljeznicar sto pokusava biti gospodin zbog svih vas isfrustriranih persona, nije gospodin. Ili su mozda utakmice porodicno okupljanje? Milina dovesti dijete pored ovako lijepog naroda. Ahhh meraka. Ne zasluzujemo bolje. Navijaci zeljeznicara? Navijaci rezultata! Hahahaha Eto kao igraci su krivi sto ih je neko kontakritao da igraju za zelju i izabrao ih da igraju u prvih 11, pa zasluzuju da cuju psovke, i to ne kakve psovke. Sta uopste treba da ucine psovke? Da igraci bolje igraju? Eto kad vi budete termin igrali, zovite mene da vam ja pored linije psujem mater kad pogrijesite. Umjesto da im ogadimo fudbal, sami ga sebi gadimo Hahahaha Sramota me u sta se sve ovo pretvorilo. Zapitajte se malo.
Redovan je covjek na tekmama.
I tako sto im psujemo mater, hocemo da igraju bolje? Pa ebo to, kakve su to metode. Svakom potencijalnom igracu zatvaramo vrata. Ko ce doci kod nas kad se psuju majke igracima? 6 bodova od 4. mjesta. Ne pomaze psovanje klubu, ne moze pomoci, samo jos vise rusi atmosferu. Unistava se klub. Unistava se ugled kluba. Ok je dati kritiku, ali ovo stvarno nema smisla. Ima valjda neka granica.fcz je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 8:46 pmMiluje ih se i "nina" vec preko godinu dana. Traje to zapravo i duze ali eto govorimo striktno o ovoj (de)generaciji.g 1 je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 6:39 pmKome se psuje mater u p**** na kraju poluvremena, pa i citavu tekmu sa svih triniba? Igracima? Dno dna. Ne zasluzujemo nista bolje. Zeljeznicar gospodin od sto godina? Gospodin? Taj Zeljeznicar sto pokusava biti gospodin zbog svih vas isfrustriranih persona, nije gospodin. Ili su mozda utakmice porodicno okupljanje? Milina dovesti dijete pored ovako lijepog naroda. Ahhh meraka. Ne zasluzujemo bolje. Navijaci zeljeznicara? Navijaci rezultata! Hahahaha Eto kao igraci su krivi sto ih je neko kontakritao da igraju za zelju i izabrao ih da igraju u prvih 11, pa zasluzuju da cuju psovke, i to ne kakve psovke. Sta uopste treba da ucine psovke? Da igraci bolje igraju? Eto kad vi budete termin igrali, zovite mene da vam ja pored linije psujem mater kad pogrijesite. Umjesto da im ogadimo fudbal, sami ga sebi gadimo Hahahaha Sramota me u sta se sve ovo pretvorilo. Zapitajte se malo.
Mnogi od njih se ascare ubezobrazili.
Malo je ovako odanih i strpljivih navijaca, malo!
Ma slazem se, prije par godina se zadesim u Zenici i hajde onako da pogledam tekmu. Celik protiv nekoga iz kupa igrao i neki deda imao sal od Partizana. I par njih se diglo, frka tamo - ovamo, valjda mu ostao od unuka sal i ovaj stavio jer je zima bila. Na kraju skinuo sal i gledao tekmu normalno.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 9:43 pmOk redovan je ali koji ce mu ***** njihova kapa?
Ne treba covjeka dirati ali barem mu dati nasu neku kapu.
Pa to je ok ali brate ovako da nosi kapu Sarajeva i jos ko cudi se sto ga neko opominje...raja je puna nervoze ovo ne treba ali nikako. Ako je nas navijac (cisto sumnjam) onda mu je trebalo dati nasu kapu.storm_raider je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 9:49 pmMa slazem se, prije par godina se zadesim u Zenici i hajde onako da pogledam tekmu. Celik protiv nekoga iz kupa igrao i neki deda imao sal od Partizana. I par njih se diglo, frka tamo - ovamo, valjda mu ostao od unuka sal i ovaj stavio jer je zima bila. Na kraju skinuo sal i gledao tekmu normalno.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned nov 26, 2023 9:43 pmOk redovan je ali koji ce mu ***** njihova kapa?
Ne treba covjeka dirati ali barem mu dati nasu neku kapu.