Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Bozidar Radosevic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub nov 04, 2023 8:06 pm

Refa1987 je napisao/la:
sub nov 04, 2023 7:53 pm
Ma mi smo debili, zviždino Rustemu koji je dvije utakmice za redom naš najbolji igrač a plješćemo Amoahu i Mekiću koji su katostrofa bili.
Haj Rustem i nekako, ali ljudi Krpica prozivaju to neshvacam nikako. Samo glup ne vidi da je jedini igrac na terenu koji od prve do zadnje minute gine. Nije on kriv sto nema prilika, krive su vedete iz veznog reda ali haj ti to objasni nasim majmunima.

dzulijano_pike
Kontakt:

sub nov 04, 2023 8:09 pm

Ako nam je Amar sudbina, dabogda sutra u bankrot otišli. Eto.
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

Valter
Kontakt:

sub nov 04, 2023 8:10 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
sub nov 04, 2023 7:35 pm
Sjever je par puta prozvao Rumenog da ide , al nista konkretno , bravo za jug i poruku klosarima na terenu
Bravo za jug i topovske i pirotehniku i još koju tisuću Vici, Zašto i protiv Sloge
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Diverzant
Kontakt:

sub nov 04, 2023 8:20 pm

Da se naserem usta još jednom onome ko organizuje prodaju karti, utakmica počela a napolju 200 ljudi u redu stoji
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Qooler
Kontakt:

sub nov 04, 2023 8:20 pm

salle86 je napisao/la:
sub nov 04, 2023 7:21 pm
Klub je postao, tj odavno je talac "legendi" i "legendarnog razmišljanja". To pokazuje Haris Alihodžić na klupi.
Njemu svaka čast za igračku karijeru, ali sve poslije toga je za debelog degeneka. Volim i ja Želju, smijem život staviti i više od njega (nije jedino on problem već je u ovom tekstu samo primjer) ali ako ne znam, nema mjesta za mene tu.
Na našu žalost, u Želji ima mjesta za svakoga ko je nekad ranije obukao kopačke, pa mu se sad treba "zahvaliti" tako što će godinu, dvije, pet...nebitan broj, obnašati neku drugu funkciju BEZ OBZIRA ŠTO VEZE O TOME NEMA.
Drugi par rukava su oni koji razmišljaju kako im te legende koje nisu u klubu, govore.
A oba korpusa su ostala u periodu od prije 20 godina, u tom nekom nogometu koji uopšte nije više isti sport sad i tad. Ali ko će njima šta reći, oni su "legende" i ne smije biti da sve živo ne znaju. Bez obzira što na terenu nemaju apsolutno ništa da se uhvate za to da im bude argument u njihovu korist.

I drugo, ali povezano. "Neko" je očito procijenio da je Drljo, Gasal, pa i Amoa ranije Beća i slični igrači, da su budućnost kluba. I ne misli staviti prst na čelo i reći da se možda pogriješilo. Da se ogriješilo o jednog igrača, koji kad god je igrao nije sigurno nikad bio među gorima na terenu, kao gore nabrojani, a dosta puta je lično donio bodove. Ali jbg niti ima 20 godina a očito niti nekog da ga gura. Ali gura ga njegova igra, međutim očito nekim znalcima to nije dovoljno i njima treba 100 utakmica da neko bude baš loš, a da neko drugi bude dobar pa da skontaju da se moraju mijenjati prioriteti. Vjerujem da svi kontate o kome je riječ. Dženan Haračić ima 29 godina, vjerovatno neće napraviti neku karijeru i njemu je Željo vrh karijere. Ali zato odrađuje svoj posao maksimalno i zarađuje svaku marku svoje plate. Za razliku od nekih za koje neko tamo pretpostavlja da bi se na njima moglo zaraditi jer su mladi i "talentovani". A od njih nema ništa, i bolje bi im bilo kako raja voli reći da upišu kakav fakultet.
Od njih ni sad a sve su prilike i nikad neće Željo imati koristi.
Dženan Haračić mora igrati !!!

Svaka čast. Haračić je naš No.1 napadač. Takav osjećaj za kretnju ima, osjećaj za loptu i gol da je sigurno vrhunski napadač. Ne pišem ovo zbog gola večeras, nego zbog nebrojeno situacija gdje vidiš da je to to.

Qooler
Kontakt:

sub nov 04, 2023 8:24 pm

dzulijano_pike je napisao/la:
Znači, odma svi radimo da se ugasimo. I nikad više da dam 1KM za ovaj klub. Mogu jednom bit budala, al tri puta...neka.

ANamelessGhoul
Kontakt:

sub nov 04, 2023 8:29 pm

A da malo ohanimo s pljuvacinom ?

plavi kanarinac
Kontakt:

sub nov 04, 2023 8:31 pm

ANamelessGhoul je napisao/la:
Ima li pozitive neke?
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

g 1
Kontakt:

sub nov 04, 2023 8:35 pm

Kakvi smo mi pitari postali....fuj

ANamelessGhoul
Kontakt:

sub nov 04, 2023 8:42 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
sub nov 04, 2023 8:31 pm
ANamelessGhoul je napisao/la:
Ima li pozitive neke?
Ma ne znam brate Boga mi, ali muka mi citat ovo. Sve pljujemo jebemo od do. Ja, ko najveci pesimista ovog foruma fakat mislim da smo presli mjeru s pljuvacinom. Mozda nas fakat nesto bolje ocekuje

super1
Kontakt:

sub nov 04, 2023 9:00 pm

Qooler je napisao/la:
Znači, odma svi radimo da se ugasimo. I nikad više da dam 1KM za ovaj klub. Mogu jednom bit budala, al tri puta...neka.
Ako ćemo realno i normalno pisati ,Amar nije ni u jednoj od kombinacija da se vrati,nemojte padati na fore ljudi koji bi rado njega na klupu ali sam ubijedjen da niko iz Skupštine kluba nije za to opciju . Čak sam ubijedjen 99% navijača na stadionu od danas nije za njega i fakat ne kontam kako možete raspravljati o tome. Mislim da je unutar UO došlo do nekih različitih mišljenja dal' se treba okrenuti prema stranim investitorima ili ne, očigledno da su nam pojedine ekipe pobjegle u svemu jer su nas naše greške iz prošlosti sustigle ali i po ovome kako bi pojedini tjerali igrače,trenere i UO ja sam isto za stranog kapitala jer očigledno koliko god se trudili da zakrpimo neke rupe pojave se neke nove u vidu sportskog rezultata pa se opet pojave visoki standardi a realno ne mogu ljudi izdvojiti za oboje ( dug i igrački kadar). Možete me razapinjati nakon ovoga ali mislim da je Bekric i ovaj put pronašao par igrača ( Boljevic, Jabar, Dubakcic, Selimović) s malim parama koje koštaju klub ali očigledno bivši trener to nije koristio dovoljno

Ludvig Leple
Kontakt:

sub nov 04, 2023 9:06 pm

igla je napisao/la:
sub nov 04, 2023 8:03 pm
Refa1987 je napisao/la:
sub nov 04, 2023 7:53 pm
Ma mi smo debili, zviždino Rustemu koji je dvije utakmice za redom naš najbolji igrač a plješćemo Amoahu i Mekiću koji su katostrofa bili.
Ovo možeš izjaviti ako ti je Rustem brat, rođak, ako si mu dužan novac.

Ovo ako je tačno, ja nemam pojma šta je fudbal.
Hahahahahahahaha e vala me nasmija i ja isto kontam šta sam gledao...
Ja sporijeg igrača od Rustemovica nisam vidio odavno, ko da davao neke znake par utakmica, ali on je...

kvalitet
Kontakt:

sub nov 04, 2023 9:11 pm

Qooler je napisao/la:
sub nov 04, 2023 7:45 pm
kvalitet je napisao/la:
sub nov 04, 2023 7:34 pm
cipiripi je napisao/la:
sub nov 04, 2023 7:06 pm
Prije 20 dana je neko napisao da ako se smjeni Basic koji je prvi zid odbrane sljedeca ce biti Uprava.
Informacije koje smo dobili sredinom sedmice su bile da Kovacevic nije bio za smjenu Basica vec je vecina u Upravi presudila.
Navodno je bilo i teskih rijeci na tim sastancima.
Cak imaju dvije struje jedna je za te arapske "investitore" a Edis je bio protiv PRODAJE kluba, tako da je ovo sve smisljenjo odradjeno
P.S. svaka cast ekipi na sjeveru koja je cijelu utakmicu prozivala Bekrica.
Ovo je sve njegovo maslo i kao sto neko napisa 2018 se ponavlja
Ako je tačno da je Edis bio protiv prodaje kluba, ako je to kočio on, onda je dobro što je otišao. Ponavljam, ako je tačna ta informacija.
Edis sve sto radi je vrhunski. Trebas biti baš ono...da izjaviš ovo što ti jesi. Izgleda da smo opet zaslužili šampanjac. Bašić nije smio otići. Nije kriv sekunde ni za što. Ekipa dobra, eto recimo 8 bodova za pitarima. Jel to tragedija tolika da sve rušimo? Idemo u potpuno vraćanje duga, izgradnju juga ili da se otvara šampanjac?
Mi ili ćemo se prodati (Amerima, Arapima, Kinezima, bilo kome ko ima novac i spreman je prihvatiti određene naše uslove) ili ćemo vječno biti kokuzi, titule sanjati, glumiti da smo klub raje, naroda, s konobarima, molerima, ljudima s godinama staža na birou u Skupštini. Do prodaje ćemo gledati raznorazne “legende” poput Bekrića i Alihodžića kako se motaju oko kluba. Uzrok svega ovoga je kokuzluk, čak i da nemamo marke duga mi smo kokuzi jer ne možemo namaći ni 6 miliona godišnje ne računajući pare koje dobijemo od vlasti.

Stoga svako ko koči prodaju ili privatizaciju treba ići. Ne kažem da to treba raditi po svaku cijenu, ali na tome se mora raditi 24/7. Ne čini mi se da je to Edis radio.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Dzezvar
Kontakt:
Status: Online

sub nov 04, 2023 9:18 pm

super1 je napisao/la:
Qooler je napisao/la:
Ako ćemo realno i normalno pisati ,Amar nije ni u jednoj od kombinacija da se vrati,nemojte padati na fore ljudi koji bi rado njega na klupu ali sam ubijedjen da niko iz Skupštine kluba nije za to opciju . Čak sam ubijedjen 99% navijača na stadionu od danas nije za njega i fakat ne kontam kako možete raspravljati o tome. Mislim da je unutar UO došlo do nekih različitih mišljenja dal' se treba okrenuti prema stranim investitorima ili ne, očigledno da su nam pojedine ekipe pobjegle u svemu jer su nas naše greške iz prošlosti sustigle ali i po ovome kako bi pojedini tjerali igrače,trenere i UO ja sam isto za stranog kapitala jer očigledno koliko god se trudili da zakrpimo neke rupe pojave se neke nove u vidu sportskog rezultata pa se opet pojave visoki standardi a realno ne mogu ljudi izdvojiti za oboje ( dug i igrački kadar). Možete me razapinjati nakon ovoga ali mislim da je Bekric i ovaj put pronašao par igrača ( Boljevic, Jabar, Dubakcic, Selimović) s malim parama koje koštaju klub ali očigledno bivši trener to nije koristio dovoljno
Nije Bekric Al Jabara nasao a nije ni Boljevica...
Za Al Jabara se moze zahvaliti Romeu Jozaku i Sapini....
Boljevic je bio ljetos ali se nismo dogovorili jer nismo imali para za njegove prohtjeve.Sam se javio i pitao dali vazi jos uvijek nasa ponuda.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sub nov 04, 2023 9:21 pm

Amar se neće vratiti u klub! Tačka, kraj, ende. Njega jedino u klubu žele oni što ga smatraju idolom, legendom, herojem i sad, nakon zadnjeg mandata. Normalni navijači Želje su svoj sud dali, i neće ga niko, nikad promijeniti.
Fear of the Maniacs!

super1
Kontakt:

sub nov 04, 2023 9:23 pm

Dzezvar je napisao/la:
super1 je napisao/la:
Qooler je napisao/la:

Boljevic je bio ljetos ali se nismo dogovorili jer nismo imali para za njegove prohtjeve.Sam se javio i pitao dali vazi jos uvijek nasa ponuda.
Hoćeš reći da su bez njegove saglasnosti potpisali ugovor s klubom? Ako je tako onda nam ne treba SD

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sub nov 04, 2023 9:32 pm

amar92 je napisao/la:
sub nov 04, 2023 7:25 pm
Haracic ne moze igrati u prvoj postavi, i ne samo u Zelji nego bilo kojoj ekipe nase lige. Jedino je trebao vise minuta dobiti ovako s klupe.
Sigurno može 45 minuta iznijeti bez problema. Ne mora biti starter, ali da je trebao imati minutažu veću, trebao je, zaista, vrijedi imati igrača kao što je on za zadnjih pola sata.
Fear of the Maniacs!

Dzezvar
Kontakt:
Status: Online

sub nov 04, 2023 9:33 pm

super1 je napisao/la:
sub nov 04, 2023 9:23 pm
Dzezvar je napisao/la:
super1 je napisao/la:

Hoćeš reći da su bez njegove saglasnosti potpisali ugovor s klubom? Ako je tako onda nam ne treba SD
U njihovom slucaju da...pa i ne treba nam uopste.......bezpotrebna funkcija samo da uhljebis neku od legendi.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

alenmesanovic
Kontakt:

sub nov 04, 2023 9:40 pm

Dvojica su eto podnijela ostavke jučer, kad će i treći što se idalje fura na radničku klasu?

kokoška
Kontakt:

sub nov 04, 2023 9:47 pm

Traze li trenera ili ce klosari ostaviti da nas vodi rumenige?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Dzezvar i 29 gostiju.

Prijava