cipiripi je napisao/la: ↑sri nov 01, 2023 9:03 am
Cini se da je to to, evo poceli su i portali objavljivati da ce u toku dana biti raskinuta saradnja.
Ako Bekric u "paketu" ne ode s njim nista nismo postigli.
U subotu ce bas biti zajebana atmosfera, raja je kivna vise na Bekrica nego na Basica tako da ako Uprava zeli DOBRO klubu, onda moraju i Bekrica smjenit.
Ne znam cija raja, pricao sam sa x Zeljovaca u zadnjih 10ak dana, rijetko ko spominje Bekrica.
Malo retrospektive.
Ljeto 2022., klub pred stecajem, hipoteka na imovini, dugovi skoro 10 miliona, nije se znalo hocemo li docekati sutrasnji dan. Bekric uzme ispred nosa sarajevu i zrinji Santosa i Amoaha.
Zima 2023., saljemo sms kako bismo skupili novac i spasili klub, Bekric dovodi Krpu, Aru, Jasara, Drlju kao u21.
Ljeto 2023., napustaju nas Santos i Hodzic jer nije bilo realno da u situaciji kakvoj smo bili ponudimo jaci ugovor koji ce ih duze zadrzati. Dovode se Cosic, Ovcina, Boljevic, Selimovic, Jaber, Rustemovic, Biber, Turanjanin, Alison (ne znam jesam li zaboravio nekoga). Ovo su vise nego dobri igraci za nasu situaciju, ok zadnja trojica stvarno nista nisu pokazali, mozda Biber, ali ne kostaju puno, ne moze ni svaki igrac biti pogodak. Pogledajte fks, oni daju igracu 50k i vise, pa flop da ne moze veci. A mi bismo sa 2 milje da pogodimo svakog. Budite realni malo.
To za sms i kafe ne bih komentarisao, nit dokaza nit bilo cega. Spekulacije i poluinformacije nisu nesto cime se ja bavim. Na kraju ce ispasti da ce doci trener koji se nije spominjao na tim famoznim kafama.
Basic bi trebao ostati bar do polusezone, ako ne i do kraja sezone. Sad kad ekipa ima kakav takav kvalitet, da budemo nacisto, moze li, ili ne.