To je jedino ispravno, sve neki insajderi i puni informacija.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto okt 31, 2023 11:35 amPosto se ispostavilo da Bašić ostaje i da ce nas voditi protiv Sloge, zamolio bih administraciju da banuje sve ljude koji su u prethodnih nekoliko dana dizali prasinu, bacali bombe i pravili katastrofu od foruma. Hvala unaprijed.
Slozio bih se sa tobom, mjenjati Nermina da bi doveli Maksimovica ili Krunica apsolutno nema nikakvog smisla. Imalo bi smisla ako cemo dovesti Selimbegovica naprimjer.mula je napisao/la: ↑uto okt 31, 2023 12:05 pmSvi vi koji želite da Nermin podnese ostavku ili da Uprava to uradi molim vas samo navedite koji bi po vašem mišljenju bio adekvatna zamjena. Lahko je pričati i pisati Nermin nije dovoljno dobar i slično. To je jasno i JA sam lično za da ga zamijenimo ali sa provjerenim imenom. Po meni ta imena nisu moguća u ovom trenutku tako da ne serem previše o tome kako ga trebamo smijeniti.
Možda bi manje bolilo to da mu svi damo podršku tako bi možda ostavio neke bolje rezultate nego da dovedemo nekog bezveznjaka koji će biti još gori.
Po meni u ovom momentu nama je potreban neko ko ima bas jako znanje i iskustvo da nas izvuče iz govana i da unese poz energiju (za takvog nemamo para) ili da damo punu podršku Nerminu kako bi zajedno s njim pokušali prebroditi sve ovo.
Apsolutno se slazem, prokleti smo kao narod, nikakve strategije i strpljenja. Hocemo sve sad i odmah, nebitno sta ce biti sutra. Tako smo se zajebali 2018. godine, pa nam je klub zamalo propao. Mislio sam da smo kolektivno naucili lekciju, ali evo izgleda da nismo. Mi smo krivi ako se 2018. godina opet ponovi, hijene ne miruju, ima ih ovdje izadju iz rupa nakon svakog poraza (ne mislim na sve koji kritikuju naravno).storm_raider je napisao/la: ↑uto okt 31, 2023 12:14 pmCirkus je ovo sve, ali je cirkus vec odavno. Kada se pobjedjuje sve je dobro i sto nije nikako dobro, a kada se gubi, sve je lose, cak i ono sto je nekako dobro. Nemamo mjere ni u cemu. Mahala nam je u svim sporama drustva, u svim strukturama zamislivim i nezamislivim.
ApsolutnoAsharaK je napisao/la: ↑uto okt 31, 2023 12:11 pmSlozio bih se sa tobom, mjenjati Nermina da bi doveli Maksimovica ili Krunica apsolutno nema nikakvog smisla. Imalo bi smisla ako cemo dovesti Selimbegovica naprimjer.mula je napisao/la: ↑uto okt 31, 2023 12:05 pmSvi vi koji želite da Nermin podnese ostavku ili da Uprava to uradi molim vas samo navedite koji bi po vašem mišljenju bio adekvatna zamjena. Lahko je pričati i pisati Nermin nije dovoljno dobar i slično. To je jasno i JA sam lično za da ga zamijenimo ali sa provjerenim imenom. Po meni ta imena nisu moguća u ovom trenutku tako da ne serem previše o tome kako ga trebamo smijeniti.
Možda bi manje bolilo to da mu svi damo podršku tako bi možda ostavio neke bolje rezultate nego da dovedemo nekog bezveznjaka koji će biti još gori.
Po meni u ovom momentu nama je potreban neko ko ima bas jako znanje i iskustvo da nas izvuče iz govana i da unese poz energiju (za takvog nemamo para) ili da damo punu podršku Nerminu kako bi zajedno s njim pokušali prebroditi sve ovo.
Apsolutno se slažem sa svim napisanim !storm_raider je napisao/la: ↑uto okt 31, 2023 12:14 pmCirkus je ovo sve, ali je cirkus vec odavno. Kada se pobjedjuje sve je dobro i sto nije nikako dobro, a kada se gubi, sve je lose, cak i ono sto je nekako dobro. Nemamo mjere ni u cemu. Mahala nam je u svim sporama drustva, u svim strukturama zamislivim i nezamislivim.
Ništa mi nismo naučili i nećemo, jer "ljudi" gledaju samo sebe i svoj interes. "Mi" želimo da vozimo golfa IV SDI prijatelju, a ne golfa VII na struju kao sve normalne države na ovoj zemlji. Bez mozga smo i pameti, a fali nam i škole...KogaBrigaZaNick je napisao/la: ↑uto okt 31, 2023 12:19 pmApsolutno se slazem, prokleti smo kao narod, nikakve strategije i strpljenja. Hocemo sve sad i odmah, nebitno sta ce biti sutra. Tako smo se zajebali 2018. godine, pa nam je klub zamalo propao. Mislio sam da smo kolektivno naucili lekciju, ali evo izgleda da nismo. Mi smo krivi ako se 2018. godina opet ponovi, hijene ne miruju, ima ih ovdje izadju iz rupa nakon svakog poraza (ne mislim na sve koji kritikuju naravno).storm_raider je napisao/la: ↑uto okt 31, 2023 12:14 pmCirkus je ovo sve, ali je cirkus vec odavno. Kada se pobjedjuje sve je dobro i sto nije nikako dobro, a kada se gubi, sve je lose, cak i ono sto je nekako dobro. Nemamo mjere ni u cemu. Mahala nam je u svim sporama drustva, u svim strukturama zamislivim i nezamislivim.
Da mi je samo docekati dan kada ce Zeljo imati 1 covjeka koji se pita za sve, i kojem ce pucati k**** za misljenjem foruma, mahale, ulice...Tek tad cemo imati kontinuitet, jer smo pogan.
+1SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto okt 31, 2023 11:48 amTo je jedino ispravno, sve neki insajderi i puni informacija.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto okt 31, 2023 11:35 amPosto se ispostavilo da Bašić ostaje i da ce nas voditi protiv Sloge, zamolio bih administraciju da banuje sve ljude koji su u prethodnih nekoliko dana dizali prasinu, bacali bombe i pravili katastrofu od foruma. Hvala unaprijed.
Storme raja neće da misli svojom glavom nego se povinuje lijepoj priči a to licemjeri i ublehaši koriste.storm_raider je napisao/la: ↑uto okt 31, 2023 12:14 pmCirkus je ovo sve, ali je cirkus vec odavno. Kada se pobjedjuje sve je dobro i sto nije nikako dobro, a kada se gubi, sve je lose, cak i ono sto je nekako dobro. Nemamo mjere ni u cemu. Mahala nam je u svim sporama drustva, u svim strukturama zamislivim i nezamislivim.
Ma ne sekiraj se previše, ovdje raja lupa i niko nema pravu informaciju. Samo je jedan sastavljao kako njemu paše i odgovara, a neće više, aBd nikad.dzulijano_pike je napisao/la: ↑uto okt 31, 2023 1:33 pmJel moguće da u ugovor nisu stavili klauzulu u slučaju otkaza 3 ili 6 plata i vozi majstore? Nije valjda da mu moramo cijeli ugovor isplatiti?
Ko je to sastavljao, kakva je to zaštita kluba?
Hajde da te upitam. Bi li ti potpisao Menadžerski ugovor o radu u kojem stoji da ćeš umjesto 12 plata godišnje dobiti 5 ili 6. A znaš da je ta firma u dubiozi i da ti vlasnik u svakom momentu može pokazati vrata.dzulijano_pike je napisao/la: ↑uto okt 31, 2023 1:33 pmJel moguće da u ugovor nisu stavili klauzulu u slučaju otkaza 3 ili 6 plata i vozi majstore? Nije valjda da mu moramo cijeli ugovor isplatiti?
Ko je to sastavljao, kakva je to zaštita kluba?
Svaka ti cast, sa svim se slazem, posebno sa boldiranim.SamoNapad je napisao/la: ↑uto okt 31, 2023 2:22 pmStrpljenje se ogleda u kontinuiranoj podršci kvalitetnom izboru, nije tjeranje nakon loših rezultata. Podrška nije kad su rezultati idealni već kad krene loše . Pa sad nek ljudi vide šta žele jer neces naci u našoj močvari trenere koji ce imat sve pobjede. Mentalitet ljudi BiH je takav da samo hoce promijene bez da znaju šta je promjena na bolje a šta na loše .
A ovo sa Bašićem trenutno više liči na traženje načina da ga se riješi nego da se očekuje bolje stvari na kraju uvijek je Željo donji .