Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SkenderijaTM87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto okt 31, 2023 11:35 am

Posto se ispostavilo da Bašić ostaje i da ce nas voditi protiv Sloge, zamolio bih administraciju da banuje sve ljude koji su u prethodnih nekoliko dana dizali prasinu, bacali bombe i pravili katastrofu od foruma. Hvala unaprijed.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto okt 31, 2023 11:48 am

SkenderijaTM87 je napisao/la:
Posto se ispostavilo da Bašić ostaje i da ce nas voditi protiv Sloge, zamolio bih administraciju da banuje sve ljude koji su u prethodnih nekoliko dana dizali prasinu, bacali bombe i pravili katastrofu od foruma. Hvala unaprijed.
To je jedino ispravno, sve neki insajderi i puni informacija.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

mula
Kontakt:

uto okt 31, 2023 12:05 pm

Svi vi koji želite da Nermin podnese ostavku ili da Uprava to uradi molim vas samo navedite koji bi po vašem mišljenju bio adekvatna zamjena. Lahko je pričati i pisati Nermin nije dovoljno dobar i slično. To je jasno i JA sam lično za da ga zamijenimo ali sa provjerenim imenom. Po meni ta imena nisu moguća u ovom trenutku tako da ne serem previše o tome kako ga trebamo smijeniti.
Možda bi manje bolilo to da mu svi damo podršku tako bi možda ostavio neke bolje rezultate nego da dovedemo nekog bezveznjaka koji će biti još gori.
Po meni u ovom momentu nama je potreban neko ko ima bas jako znanje i iskustvo da nas izvuče iz govana i da unese poz energiju (za takvog nemamo para) ili da damo punu podršku Nerminu kako bi zajedno s njim pokušali prebroditi sve ovo.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto okt 31, 2023 12:11 pm

mula je napisao/la:
Svi vi koji želite da Nermin podnese ostavku ili da Uprava to uradi molim vas samo navedite koji bi po vašem mišljenju bio adekvatna zamjena. Lahko je pričati i pisati Nermin nije dovoljno dobar i slično. To je jasno i JA sam lično za da ga zamijenimo ali sa provjerenim imenom. Po meni ta imena nisu moguća u ovom trenutku tako da ne serem previše o tome kako ga trebamo smijeniti.
Možda bi manje bolilo to da mu svi damo podršku tako bi možda ostavio neke bolje rezultate nego da dovedemo nekog bezveznjaka koji će biti još gori.
Po meni u ovom momentu nama je potreban neko ko ima bas jako znanje i iskustvo da nas izvuče iz govana i da unese poz energiju (za takvog nemamo para) ili da damo punu podršku Nerminu kako bi zajedno s njim pokušali prebroditi sve ovo.
Slozio bih se sa tobom, mjenjati Nermina da bi doveli Maksimovica ili Krunica apsolutno nema nikakvog smisla. Imalo bi smisla ako cemo dovesti Selimbegovica naprimjer.
Željezničar ante portas !

storm_raider
Kontakt:

uto okt 31, 2023 12:14 pm

Cirkus je ovo sve, ali je cirkus vec odavno. Kada se pobjedjuje sve je dobro i sto nije nikako dobro, a kada se gubi, sve je lose, cak i ono sto je nekako dobro. Nemamo mjere ni u cemu. Mahala nam je u svim sporama drustva, u svim strukturama zamislivim i nezamislivim.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

KogaBrigaZaNick
Kontakt:

uto okt 31, 2023 12:19 pm

storm_raider je napisao/la:
Cirkus je ovo sve, ali je cirkus vec odavno. Kada se pobjedjuje sve je dobro i sto nije nikako dobro, a kada se gubi, sve je lose, cak i ono sto je nekako dobro. Nemamo mjere ni u cemu. Mahala nam je u svim sporama drustva, u svim strukturama zamislivim i nezamislivim.
Apsolutno se slazem, prokleti smo kao narod, nikakve strategije i strpljenja. Hocemo sve sad i odmah, nebitno sta ce biti sutra. Tako smo se zajebali 2018. godine, pa nam je klub zamalo propao. Mislio sam da smo kolektivno naucili lekciju, ali evo izgleda da nismo. Mi smo krivi ako se 2018. godina opet ponovi, hijene ne miruju, ima ih ovdje izadju iz rupa nakon svakog poraza (ne mislim na sve koji kritikuju naravno).

Da mi je samo docekati dan kada ce Zeljo imati 1 covjeka koji se pita za sve, i kojem ce pucati k**** za misljenjem foruma, mahale, ulice...Tek tad cemo imati kontinuitet, jer smo pogan.

mula
Kontakt:

uto okt 31, 2023 12:54 pm

AsharaK je napisao/la:
uto okt 31, 2023 12:11 pm
mula je napisao/la:
Slozio bih se sa tobom, mjenjati Nermina da bi doveli Maksimovica ili Krunica apsolutno nema nikakvog smisla. Imalo bi smisla ako cemo dovesti Selimbegovica naprimjer.
Apsolutno 👍
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

kb80
Kontakt:

uto okt 31, 2023 1:20 pm

Apsolutno se slažem sa svim napisanim !

kb80
Kontakt:

uto okt 31, 2023 1:23 pm

KogaBrigaZaNick je napisao/la:
uto okt 31, 2023 12:19 pm
Apsolutno se slazem, prokleti smo kao narod, nikakve strategije i strpljenja. Hocemo sve sad i odmah, nebitno sta ce biti sutra. Tako smo se zajebali 2018. godine, pa nam je klub zamalo propao. Mislio sam da smo kolektivno naucili lekciju, ali evo izgleda da nismo. Mi smo krivi ako se 2018. godina opet ponovi, hijene ne miruju, ima ih ovdje izadju iz rupa nakon svakog poraza (ne mislim na sve koji kritikuju naravno).

Da mi je samo docekati dan kada ce Zeljo imati 1 covjeka koji se pita za sve, i kojem ce pucati k**** za misljenjem foruma, mahale, ulice...Tek tad cemo imati kontinuitet, jer smo pogan.
Ništa mi nismo naučili i nećemo, jer "ljudi" gledaju samo sebe i svoj interes. "Mi" želimo da vozimo golfa IV SDI prijatelju, a ne golfa VII na struju kao sve normalne države na ovoj zemlji. Bez mozga smo i pameti, a fali nam i škole...

kb80
Kontakt:

uto okt 31, 2023 1:24 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
uto okt 31, 2023 11:48 am
SkenderijaTM87 je napisao/la:
To je jedino ispravno, sve neki insajderi i puni informacija.
+1

dzulijano_pike
Kontakt:

uto okt 31, 2023 1:33 pm

Jel moguće da u ugovor nisu stavili klauzulu u slučaju otkaza 3 ili 6 plata i vozi majstore? Nije valjda da mu moramo cijeli ugovor isplatiti?
Ko je to sastavljao, kakva je to zaštita kluba?
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

Zvaka72
Kontakt:

uto okt 31, 2023 2:02 pm

Storme raja neće da misli svojom glavom nego se povinuje lijepoj priči a to licemjeri i ublehaši koriste.
Za njih je ova naša trenutna situacija idealna zato i imamo ovakvu navalu komentara.
Stanje nije idealno ali je podnošljivo i samo nam treba strpljenja i doći će sve na svoje.
Posušje zrinskom uzme 5 bodova, sloga konama 6 etno selo veležu 2, gošk veležu 4, polako imamo sezonu da se situacija iskristališe.
Pravi Željovci trebaju biti imuni na ove spinove Bekrić ovakav, Bašić onakav.
Podrška Bašići nemamo puno izgubiti a podrškom možemo puuuno dobiti.
Previše smo mi trenera a i igrača promjenili zadnjih godina i ništa nismo dobili, što nam govori da to nije ispravan put. Hajmo sada probati drugačije i suprotno. Pritisak je ogroman i na granici pucanja.
Žao bi mi bilo da uprava poklekne pod tim pritiskom
Ali i oni su ljudi.
Plava porodica me ubi u pojam.

Sky1
Kontakt:

uto okt 31, 2023 2:05 pm

dzulijano_pike je napisao/la:
Jel moguće da u ugovor nisu stavili klauzulu u slučaju otkaza 3 ili 6 plata i vozi majstore? Nije valjda da mu moramo cijeli ugovor isplatiti?
Ma ne sekiraj se previše, ovdje raja lupa i niko nema pravu informaciju. Samo je jedan sastavljao kako njemu paše i odgovara, a neće više, aBd nikad.

Zvaka72
Kontakt:

uto okt 31, 2023 2:07 pm

dzulijano_pike je napisao/la:
Hajde da te upitam. Bi li ti potpisao Menadžerski ugovor o radu u kojem stoji da ćeš umjesto 12 plata godišnje dobiti 5 ili 6. A znaš da je ta firma u dubiozi i da ti vlasnik u svakom momentu može pokazati vrata.
Mislim da ne bi.
Zadnja izmjena: Zvaka72, dana/u uto okt 31, 2023 2:09 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Plava porodica me ubi u pojam.

Sky1
Kontakt:

uto okt 31, 2023 2:08 pm

Ljudi, dobar termin utakmice, nadam se i lijepom vremenu, doći u što većem broju, podržati ekipu, trenera, Upravu, to je naše, manimo se mahalanja. Sloga je opasna ekipa, moramo maksimalno bodriti naše igrače svih 90 min. Sretno nam u subotu.

SamoNapad
Kontakt:

uto okt 31, 2023 2:22 pm

Strpljenje se ogleda u kontinuiranoj podršci kvalitetnom izboru, nije tjeranje nakon loših rezultata. Podrška nije kad su rezultati idealni već kad krene loše . Pa sad nek ljudi vide šta žele jer neces naci u našoj močvari trenere koji ce imat sve pobjede. Mentalitet ljudi BiH je takav da samo hoce promijene bez da znaju šta je promjena na bolje a šta na loše .
A ovo sa Bašićem trenutno više liči na traženje načina da ga se riješi nego da se očekuje bolje stvari na kraju uvijek je Željo donji .

kb80
Kontakt:

uto okt 31, 2023 2:58 pm

SamoNapad je napisao/la:
uto okt 31, 2023 2:22 pm
Strpljenje se ogleda u kontinuiranoj podršci kvalitetnom izboru, nije tjeranje nakon loših rezultata. Podrška nije kad su rezultati idealni već kad krene loše . Pa sad nek ljudi vide šta žele jer neces naci u našoj močvari trenere koji ce imat sve pobjede. Mentalitet ljudi BiH je takav da samo hoce promijene bez da znaju šta je promjena na bolje a šta na loše .
A ovo sa Bašićem trenutno više liči na traženje načina da ga se riješi nego da se očekuje bolje stvari na kraju uvijek je Željo donji .
Svaka ti cast, sa svim se slazem, posebno sa boldiranim.

Jacksparrow
Kontakt:

uto okt 31, 2023 2:59 pm

Evo poceli su i portali... sta smo sebi dopustili mahalom u klubu...
FCŽ

rodrigo87
Kontakt:

uto okt 31, 2023 3:07 pm

Svi sve znaju, bla bla bla

Jacksparrow
Kontakt:

uto okt 31, 2023 3:14 pm

Ko je pokrenuo ovaj seljakluk treba ga razapet i nikad vise da prismrdi klubu, ako postoje kakvi klanovi treba ih dobro izdegenecit
FCŽ

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.

Prijava