@Sule
Na papiru jeste, protiv Tuzle i GOSKa ih vile nosale, Zrinjski im pogodio precku na 0-0, Posusje zicer na 0-0, protiv Veleza guzovaca, itd itd. Kao sto rekoh, vise srece nego pameti. Tacnije ne znam da su ikoga glat razvalili.
Ima mjesta, ali jak roster imaju ne znas koga bi prije stavio. Ne moraju imati igru, da bi rijesili utakmicu jer imaju jake individualce. Trener tek dosao polako ih slaze.ubaceni element je napisao/la: ↑pet sep 29, 2023 8:22 pm@Sule
Na papiru jeste, protiv Tuzle i GOSKa ih vile nosale, Zrinjski im pogodio precku na 0-0, Posusje zicer na 0-0, protiv Veleza guzovaca, itd itd. Kao sto rekoh, vise srece nego pameti. Tacnije ne znam da su ikoga glat razvalili.
Big je napisao/la: ↑pet sep 29, 2023 9:21 pmKoliko para toliko muzike!
Dovoljno je samo pogledati po raznim forumima koliko se novih i onih pritajenih aktiviralo da ponovo kroje sudbinu kluba a sve po nalogu.
Kljuc u bravi je bio spreman samo da se okrene i bilo je pitanje dana,velika vecina nije ni danas toga svjesna.Iskreno nisam ni ja bio dok mi odredene stvari nisu objasnjene.
Covjek koji je na celu kluba je neko ko je prijedlog onih koji su tu zbog toga sto vole ovaj klub.Razloga zasto je to tako je vise ali je prvi i osnovni zato sto se vise nije nikome moglo vjerovati a da se taj neko privatno ne poznaje.
Evo ja kazem ovdje ako ostane na ovoj funkciji da nas nece zajebati,jbg. lik je bukvalno bolesnik sa razlikom sto prevashodno zna znanje sto se tice ekonomije (da rijesi govana u kojim smo bili) a to je ono sto nam je sada najpotrebnije.
Da su rezultati sjeb,jesu i bice toga nazalost jos.Odmah da vam kazem 101 % se ide na vracanje dugova i tu kompromisa nema.Da im moze doci to glave,moze.Sad je na svima nama hocemo li to znati istrpiti,jer nakon ovoga povratka nema ili,ili...
Da se rade jako pozitivne stvari u pozadini,rade se.Ukjuceno je dosta ljudi koji su tu iz ljubavi a ne interesa.
Kraj godine ce sve pokazati.
Ma ja ne mogu da vjerujem kad gledam da cim pređu centar pokusavaju centrirati, to u zivotu nisam vidio. A svi ce u ligi dozivjeti krizu, sve se brzo mijenja, nadam se bar nekakvoj posjeti u ponedeljak bar 4hiljade.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pet sep 29, 2023 11:09 pmTrebalo je veće pameti od rumenog da se sastavi bolji sastav i taj rezultatski dio ne bi trpio,u to sam siguran.
Ove novce što je bacio na Bibera,Turanjanina,Rustemovica,Alysona je mogao iskoristiti na kvalitetna 2,3 pojedinca koja bi donosila prevagu,a ostalo popunio juniorima jer mene niko ne može ubjedit da su oni lošiji od gore navedenih.
Ovo je problem izgurati kod naših navijača i bh mentaliteta jer se sve gleda kroz prizmu rezultata,niko naprimjer neće vifjet da se cifra od 8,5 miliona spustila na 4 miliona.....
Kako god ja mislim da su debelo zakazali kod sportskog segmenta,ovo je strašno neizblanasirana ekipa
Siguran sam da ovdje ima starijih ljudi od mene ali sam isto tako siguran da nisu vidjeli mutavije i gluplje igrace u Zeljinom dresu od Galica i Jasarevica,odgovorno tvrdim da ce mi ovu opasku svi potvrdit
Toj dvojici se na faci vidi da su glupi
Vodili su nam i drugi sportsku ekonomiju, zamal se ne ugasismo s 9 miliona duga.ubaceni element je napisao/la: ↑pet sep 29, 2023 9:59 pmDa li zna znanje po pitanju spor.tske ekonomije pokazace posjeta protiv Sirokog i broj prodatih ulaznica. Ostalo se slazem.
Big je napisao/la: ↑pet sep 29, 2023 9:21 pmKoliko para toliko muzike!
Dovoljno je samo pogledati po raznim forumima koliko se novih i onih pritajenih aktiviralo da ponovo kroje sudbinu kluba a sve po nalogu.
Kljuc u bravi je bio spreman samo da se okrene i bilo je pitanje dana,velika vecina nije ni danas toga svjesna.Iskreno nisam ni ja bio dok mi odredene stvari nisu objasnjene.
Covjek koji je na celu kluba je neko ko je prijedlog onih koji su tu zbog toga sto vole ovaj klub.Razloga zasto je to tako je vise ali je prvi i osnovni zato sto se vise nije nikome moglo vjerovati a da se taj neko privatno ne poznaje.
Evo ja kazem ovdje ako ostane na ovoj funkciji da nas nece zajebati,jbg. lik je bukvalno bolesnik sa razlikom sto prevashodno zna znanje sto se tice ekonomije (da rijesi govana u kojim smo bili) a to je ono sto nam je sada najpotrebnije.
Da su rezultati sjeb,jesu i bice toga nazalost jos.Odmah da vam kazem 101 % se ide na vracanje dugova i tu kompromisa nema.Da im moze doci to glave,moze.Sad je na svima nama hocemo li to znati istrpiti,jer nakon ovoga povratka nema ili,ili...
Da se rade jako pozitivne stvari u pozadini,rade se.Ukjuceno je dosta ljudi koji su tu iz ljubavi a ne interesa.
Svaka čast.Big je napisao/la: ↑pet sep 29, 2023 9:21 pmKoliko para toliko muzike!
A po čemu je to bolji igrački sastav?volimtezeljo je napisao/la: ↑sub sep 30, 2023 10:02 amKoja je razlika u odnosu na proslu godinu?
U boljoj smo situaciji i igracki i financijski, ss sto puta bolji i skuplji sa puno boljim uslovima u odnosu na prethodnike, a nismo zapamtili ovakve nizove..
Na osnovu cega ovoliko povjerenje prema treneru koji gubi od losijih ekipa u svakom segmentu od Zelje. Ispao u prvoj rundi kupa, a prethodnik je dobio otkaz jer je izgubio 1:0 protiv Veleza u Vrapcicima.
Basic jel bar ponudio ostavku? Pet poraza u nizu je previse za Zelju.
Malo egoisticno..
Zeljo ima sasvim konkurentan sastav, da se ravnopravno za evropu bori.
Jebi ga, kolo nam se okretalo u nekim drugim utakmicama kada smo mi davali u 90+, ili pred kraj, da nismo vjerovatno ne bi u europu otišli, ne bi zaradili para itd itddzulijano_pike je napisao/la: ↑sub sep 30, 2023 10:17 amZato sto smo realno nesretno isprimali golove u 90+ minuti. Na 4 utakmice. To su 4 boda. Niko ne bi pricao o krizi, negativnim nizovima i sl.
Da ne govorim da se kolo sreće okrenulo na nasu stranu i da smo pobjedili te 4 u 90 i nekoj minuti. To je +12 bodova u odnosu na sad. Vec sada bi bila euforija i kontanje kog abi mogli dobiti u LP iduce godine. Koliko god smo losi, toliko nismo ni imali srece u nekim situacijama
Zato podrska. I upravi, i treneru, a i igracima, jer su solidno odigrali utakmice u Mostaru i Tuzli.
Mora se okrenuti na nasu stranu.
Koliko god se mi zavaravali da nismo imali srece, ja to gledam malo drugacije. Po meni jedan od glavnih razloga primanja golova u posljednjim minutama jeste LOSA fizicka pripremljenost igraca.dzulijano_pike je napisao/la: ↑sub sep 30, 2023 10:17 amZato sto smo realno nesretno isprimali golove u 90+ minuti. Na 4 utakmice. To su 4 boda. Niko ne bi pricao o krizi, negativnim nizovima i sl.
Da ne govorim da se kolo sreće okrenulo na nasu stranu i da smo pobjedili te 4 u 90 i nekoj minuti. To je +12 bodova u odnosu na sad. Vec sada bi bila euforija i kontanje kog abi mogli dobiti u LP iduce godine. Koliko god smo losi, toliko nismo ni imali srece u nekim situacijama. Da ne govorimo kako nas kolju kartonima
Zato podrska. I upravi, i treneru, a i igracima, jer su solidno odigrali utakmice u Mostaru i Tuzli.
Mora se okrenuti na nasu stranu.
Podrska, jer mi nemamo druge opcije nego da ovo izguramo.