Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Maestro_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 24, 2023 11:25 pm

volimtezeljo je napisao/la:
ned sep 24, 2023 10:51 pm
Edis 10 poraza za godinu ipo, ovaj 7 za ovaj kratki period. I on radi na nekom sistemu, sistem da ostanemo u ligi?

Uz napomenu da je sad klub u puno boljem stanju u odnosu proslu godinu, a petoduplo u odnosu na stanje kad je Edis dosao.
Pa majstore, mi večeras da smo imali Santosa silovali bi ih, SILOVALI! Zamisli po krilima imaš Santosa i Amoaha, najbolja krila lige, a Hodžića kao najboljeg zadnjeg veznog lige koji uzima sve duele na sredini i razgrče ove njihove ko paučinu. Ubili bi ih tranzicijama, sad nisi imao Santosa da iznudi crveni za Ćorluku. Sjećaš se kad se kukalo prošle sezone kad je Edis bio da sve golove dajemo iz prekida? Ko je te silne faulove izborio? Lijevo krilo majstore, lijevo krilo koje sada nemaš. Imao si zdravog Štilu koji ih je u trepavice pogađao u kaznenom, a nama je sad Štila od Evrope bio povrijeđen. Santos je bio igrač koji pravi razliku, nama je sva igra bila zasnovana na "nabij na Santosa", sad ga nemaš. Nemamo više igrača koji pravi razliku kao on, ni blizu, eventualno Štila, al ga je povreda zeznula ove sezone.
I ta "napomena" ti ne pije vode, iako je činjenica da je klub u boljem stanju nego prošle godine. Ne fakturišeš to na trenera, nego na upravu i SD-a koji mu nisu doveli igrače. Jer Bašić nema ni Santosa ni Hodžića, jel on kriv što ih nema?

Mulalic Edis
Kontakt:

ned sep 24, 2023 11:27 pm

Slazem se. Fale ti ubjedljivo 3 najbolja igraca iz prosle sezone. Santos i Hodzic, te zdrav Stilic koji je imao skoro dvocifren broj golova i asistencija. Teska je situacija s ekipom. Ne bi valjalo ispasti u Tuzli.
Grande Miske 💪

505 VITEŠKA
Kontakt:

ned sep 24, 2023 11:29 pm

south side je napisao/la:
ned sep 24, 2023 11:04 pm
505 VITEŠKA je napisao/la:
ned sep 24, 2023 10:55 pm
AsharaK je napisao/la:
ned sep 24, 2023 10:47 pm
Od Calusica, Sosica, Mehmedovica, Krdzalica koje je zelio nas trener kod nas, dobio je igrace potpisane sa probe. Treba naglasiti da je njegova zelja bio samo Rustemovic, i to kao zadnja opcija od svih igraca koji su dosli. Cisto da se zna. Odoh popit paracetamol i ususkat se, pa nek sav ovaj bijes izadje na znoj. Laku noc ekipa i cuvajte zdravlje.
Moze li mi iko potvrdit da je ovo istina za ova imena?

Ako jes,onda stvarno nista ne treba ni zamjerit
Kako dovesti kad ublehe iz uprave ne mogu da obezbjede sredstva za iste jer nisu sposobni namaci nesto sa strane nego samo akcije pomozi ba to jedino sto znaju.
Mrs u 100 PM !

Kako ce namaci kad ti je idol iza sebe ostavio haman 9 miliona dugova

Jebe.m vas sve licemjerne,zbog vas bas zbog vas takvih kao ti ce Zeljo svake godine biti slabiji

Fujjjj jeb.o vas linjo da vas ****

salle86
Kontakt:

ned sep 24, 2023 11:30 pm

ned sep 24, 2023 10:59 pm
fcz je napisao/la:
ned sep 24, 2023 10:57 pm
ned sep 24, 2023 10:53 pm

Za Basica je Murinjo.
Dao je i u prvom mandatu Misketu korisnih savjeta samo sto egoista nije slusao.
Cekaj, cekaj... Cekaj...

Stani...

Zaustavimo se na sekund.

Moze muzika malo tise? Hvala.

Znaci... Edis dao Misketu par savjeta? Edis? Misketu dao savjeta? Korisnih savjeta? Edis Mulalic?
Čelnicima kluba bih poručio da se ne miješaju u nešto što ne znaju. To je životno pravilo. Nije dovoljna transparentnost, morate nešto znati da biste rukovodili jednim fudbalskim klubom. Ako neko promijeni četiri trenera u sezoni, onda definitivno nešto nije u redu. Možemo govoriti i o novcu. Kad se sve sabere, više sam ga donio, nego odnio. Rado sam pet godina sa Amirom Hadžiahmetovićem i Riadom Bajićem, koji je želio prekinuti karijeru. Bio sam pomoćnik Milomiru Odoviću u stručnom štabu kada smo stigli do trećeg pretkola Evropske lige. Od prodaje naše djece i plasmana u Evropu, zaradili smo više od tri miliona KM. Da ne spominjem koliko sam novca halalio kada sam bio igrač, kada sam za plaću od hiljadu KM igrao protiv Newcastlea. Ali, eto, sada ne mogu trenirati ni cicibane rođene 2013. godine."
Nas i jebu te "ranije zasluge" pa eto ko sad mu se mora dati da radi bilo šta. Pa onda se krene od omladinskog pogona gdje imaš bivše igrače koji nisu školovani da naprave jednog igrača u 5 sezona, ili čak gore dadneš mu mjesto šsš a on i ne zna šta mu je posao pa radi sve drugo osim ono što treba.
Da je trener biti lahko, trener bi legendo moja BIO SVAKO.
Doduše, kod nas haman ko što svaka čkapi može biti pjevaljka, tako i svaki levat može biti trener...ako ima nekog da ga postavi da se uči
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

505 VITEŠKA
Kontakt:

ned sep 24, 2023 11:35 pm

E moji željovci.....

Sto bi jedan heroj ove drzave rekao "cudim se ja vama"

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned sep 24, 2023 11:42 pm

Pogotovo sada treba dati podrsku zelji. Taman neosvojio ni bod vise u prvenstvu. Meni nije do trofeja u ovom momentu meni je do podrske i nase filozofije.
100/94/37/34 - i to je to!

Maestro_1921
Kontakt:

ned sep 24, 2023 11:48 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
ned sep 24, 2023 11:42 pm
Pogotovo sada treba dati podrsku zelji. Taman neosvojio ni bod vise u prvenstvu. Meni nije do trofeja u ovom momentu meni je do podrske i nase filozofije.
Upravo tako, samo podrška, pogotovo šefu!
Svakako nam trofeji nisu cilj ove sezone, Evropu ako dohvatiš, dohvatiš, duga je sezona. Naši ciljevi su dugoročni, to ne može preko noći. Teško je, al jbga, kad je nama bilo lahko..

Maestro_1921
Kontakt:

ned sep 24, 2023 11:53 pm

HajrA
Kontakt:

ned sep 24, 2023 11:56 pm

Naj manje je do trenera!
Mi u rosteru imamo 3-4 igraca, i kamaru limitiranih poluamatera!
Puna podrska treneru!
TM87

salle86
Kontakt:

ned sep 24, 2023 11:59 pm

Sad protiv slobode dan ranije na panoniku skoknuti, malo se placnuti malo guzove odmorit.
Možda bude bolje...jer teško gore da može
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Refa1987
Kontakt:

pon sep 25, 2023 12:14 am

Ma mi nemamo nikakvog sistema više. Ono što je bilo u urakmici prošle godine sa Zrinjskim kada su nas rutinski dobili 2:0 tj. Bašićeva prva utamica i sada je usto. Izgledamo kao razbijena četa. Nemamo sistem kada napadamo, nemamo sistem kada se branimo. Odavno ali baš odavno lošijeg Želju nisam gledao. Da li je do igrača i tog takozvanog bojkota trenera ili se Bašić skroz pogubio to ne znam ali nije dobra situacija nikako. Treba još jednom sjesti s Bašićem i igračima, ako stvarno ne mogu više zajedno raditi onda ili mijenjaj igrače ili trenera ali nešto se mora poduzeti. Treba da se dovedemo u situaciju da se borimo za opstanak.

Maestro_1921
Kontakt:

pon sep 25, 2023 12:17 am

salle86 je napisao/la:
ned sep 24, 2023 11:59 pm
Sad protiv slobode dan ranije na panoniku skoknuti, malo se placnuti malo guzove odmorit.
Možda bude bolje...jer teško gore da može
Ma evo im qrac više, amateri. Bar pola ih na tribine poslati, nek Bašiću uprava kaže da stavi juniore i da bar napravimo par igrača ove sezone. U životu nisam vidio trenera, pogotovo kod nas, da se ovoliko daje svojoj ekipi i da im je ovoliko posvećen, a da mu oni ovako vraćaju. Ne treba njima ni team building ni analize ni pizde materine, nego tribine ili šamaranje. I večeras je opet stao u njihovu odbranu i preuzeo pritisak i krivicu na sebe, mi ovo nikad nismo imali. Kad je Edis preuzeo krivicu za bilo šta? Nikad! Kad je brkati smrad preuzeo krivicu na sebe? Nikad! Vazda na igrače svaljivali, njih pod autobus bacali. A obojica su imali bolje igrače od Bašića, pogotovo kamatar. Vazda nam je to smetalo, što su uvijek igrači krivi, nikad oni. Ovo je možda i prvi put da smo 10000% uz trenera, a ne igrače, i uprava to manekenima mora staviti do znanja. Da je samo trener zacementiran, jer je ovo dugoročni plan, a oni nek se yebu ako neće da igraju, na zimu nek se uhvate noge. Dosta su treneri plaćali cijenu zbog amatera.

Majkel
Kontakt:

pon sep 25, 2023 12:22 am

Država nam najgora u svim segmentima, a za tastaturama sve stručnjaci. De ljudi pometite prvo u svom dvorištu.

dzulijano_pike
Kontakt:

pon sep 25, 2023 12:23 am

Vidimo se na Grbavici :zeljeznicar1:
Ko izda, pizda :zeljeznicar1:
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

MiroslavKruzik

ANamelessGhoul je napisao/la:
ned sep 24, 2023 9:47 pm
najgora ekipa lige ocito dobro mozda zvijezda ali nismo se jos s njima sastali da vidimo ko je gori

svi odlazite ***** vam familije nesposobne, marke niste u stanju namaci u klub, sve preduslove imamo da budemo daleko najjaci u ovoj ligi smrdljivoj ovi iz uprave nam se pisaju u facu samo neka socijala, porodcia, teska situacija mrs vise u sto picki materni. Ili namaknite pare ili se gubite odmah. Bekricu seronjo i ti odmah da se kupis serem ti se na tvoja pojacanja. Nermine brate kakve su ovo izmjene hljeba ti. Ne mogu vise svega mi aritmija, pritisak ***** ti zeljo majku
Koje? Vjerovatno misliš na dugove i kamate iz prošlosti, jesu li ti to 'svi preduslovi što imamo' ??

Polahko, očito se zaboravlja da smo klub koji više izdvaja na dugove nego na ulaganje u ekipu i poslovanje u realnom vremenu.

neroazzuro
Kontakt:

Ma podrška treneru asolutno!
Ali ovako dalje na terenu ne ide.
Izgledamo totalno dezorjentisano, neozbiljno za jedan profesionalni fudbalski klub. Naročito u psihološkom pogledu.

dzulijano_pike
Kontakt:

pon sep 25, 2023 12:34 am

Jug treba otici na trening, ali ovaj put bez torte
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

SenidRaso
Kontakt:

pon sep 25, 2023 12:35 am

Ovde neki igraci bojkot prave,i nebi bilo čudno i Bekric da je sanjima u dogovoru mozda ima nekog havera za trenera koji je upravo zavrsio licenicu,kad skontas sve Basic je zavaljen u svemu,e da je sad pametan pa da naredne dvije utakmice izvede par mladi igraca i dokaze starim zvijezdama da nemogu se tako ponasati.

MiroslavKruzik

pon sep 25, 2023 12:42 am

505 VITEŠKA je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
ned sep 24, 2023 10:47 pm
Od Calusica, Sosica, Mehmedovica, Krdzalica koje je zelio nas trener kod nas, dobio je igrace potpisane sa probe. Treba naglasiti da je njegova zelja bio samo Rustemovic, i to kao zadnja opcija od svih igraca koji su dosli. Cisto da se zna. Odoh popit paracetamol i ususkat se, pa nek sav ovaj bijes izadje na znoj. Laku noc ekipa i cuvajte zdravlje.
Moze li mi iko potvrdit da je ovo istina za ova imena?

Ako jes,onda stvarno nista ne treba ni zamjerit
Nažalost, jeste, želio je još par mladih perspektivnih igrača pored nabrojanih, ali odbijen je.

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

Stuart2
Kontakt:

pon sep 25, 2023 12:51 am

Podrška Nerminu. Mjenjao bih ga u slučaju da Mersad Selimbegović hoće raditi za iste uslove.
Što se tiče Bekrića ne znamo sa kakvim novcem raspolaže ali mislim da je tim lošiji puno nego jesenas. Al opet evropu i protiv Borca smo igrali puno bolje nego jesenas sa Bašićem a jesenas smo imali i Santosa i Hodzu. Ne znam izgleda da je nešto loše krenulo kad je Čosić počeo igrati 10ku. Protiv Bjelorusa i Azera samo je Rustem štopao a sad haman svi. Sto sad igrači igraju sa manje fokusa i energije ne znam. To treba Nermin da zna.
Hocemo juznu tribinu !

Trenutno korisnika/ca: g 1, Majestic-12 [Bot] i 34 gosta.

Prijava