Hvala.
Meni je fascinantno što se uvijek, ali uvijek Alison spomene recimo. Pa momak nije dobio kako treba priliku još.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 12:55 pmVaradero
A jesu zapeli za Rustemovica pa ljudi nije on jedini krivac...koliko kostaju ostali? Koliko imaju Cosic, Ovcina, Allyson itd koliko kosta Amoah, koji ce nam na kraju otidji djabe.
Majke mi, vi ljudi niste svjesni svoje nesvjesti.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub sep 23, 2023 11:44 pmAl "mi smo Željo" jarane, znaš? Igraš za publiku, pun stadion, na "najboljem" terenu u državi, Željo je brend, treba da ti je čast što imaš priliku igrati u Želji. Ne yebe to niko više ni 5%, nije Željo što je nekad bio, neki nikako to da shvate i s tim se pomire, koliko god teško bilo. Šta boli qrac nekog igrača sa strane (a u zadnje vrijeme čak i "naše") za to šta je Željo nekad bio, što igra pred punim tribinama itd, ako on igra za crkavicu i ne može svojoj porodici obezbjediti normalan, pristojan život od svoje plate. Danas samo pare igraju ulogu, zato Vukoja ode u jebenu Zvijezdu 09, a ne kod nas. Zato Dado ode u jebeni Napredak, a ne kod nas, Mujan u Crnu Goru, Ordagić u Tuzlu itd.. Pa čak i Kvesić koji nam je možda i najbolji bek u zadnjih 10 godina ode u Slogu, a nama ta pozicija odavno debelo škripi. Mi za ovo što nudimo igračima ne možemo privući nekog dobrog, jer više od pola lige može ponuditi više od nas.ubaceni element je napisao/la: ↑sub sep 23, 2023 9:31 pmOpet Toni Jovic, al stvar je prestiza igrati za Slogu, plus desetine hiljada na ruke. Jbg, ne mozemo
mi to pratiti.
Od stare slave se ne živi, Željo je klub koji titulu nije osvojio 10 godina, pa šta god mi mislili. Pa neki još uvijek pričaju o Videotonu, Osimu, Meši, Šabanu, Fići, pa i o Ribaru, Bukalu, Spreči, Hadžiabdiću, dinamit momcima, a godina 2023. ljudi moji... Ok se prisjetiti starih vremena, al hajmo neke nove uspomene pravit. Zaglavljeni smo u prošlosti, nikako da se okrenemo budućnosti. Igrači nas više ne gledaju istim očima, pa da na poziv Želje odmah polete na Grbavicu. Pa i omladinci nam prvom prilikom bježe iz Želje, a nekad su sanjali da zaigraju u prvom timu i da istrče na Grbavicu.
Ekipu od 600 miliona funti prosralo protiv ekipe od 130 miliona funti. Sad je fakat sve lakse.zubanovic89 je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 7:24 pmKad pomislite da smo losi okrenite Arenu Shefiled Newcastle pa ce vam bit lakse
Mislim da to uopće nije bila poenta posta od forumaša… a što je napisao, sve stoji.Zvaka72 je napisao/la: ↑ned sep 24, 2023 7:23 pmMajke mi, vi ljudi niste svjesni svoje nesvjesti.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub sep 23, 2023 11:44 pmAl "mi smo Željo" jarane, znaš? Igraš za publiku, pun stadion, na "najboljem" terenu u državi, Željo je brend, treba da ti je čast što imaš priliku igrati u Želji. Ne yebe to niko više ni 5%, nije Željo što je nekad bio, neki nikako to da shvate i s tim se pomire, koliko god teško bilo. Šta boli qrac nekog igrača sa strane (a u zadnje vrijeme čak i "naše") za to šta je Željo nekad bio, što igra pred punim tribinama itd, ako on igra za crkavicu i ne može svojoj porodici obezbjediti normalan, pristojan život od svoje plate. Danas samo pare igraju ulogu, zato Vukoja ode u jebenu Zvijezdu 09, a ne kod nas. Zato Dado ode u jebeni Napredak, a ne kod nas, Mujan u Crnu Goru, Ordagić u Tuzlu itd.. Pa čak i Kvesić koji nam je možda i najbolji bek u zadnjih 10 godina ode u Slogu, a nama ta pozicija odavno debelo škripi. Mi za ovo što nudimo igračima ne možemo privući nekog dobrog, jer više od pola lige može ponuditi više od nas.ubaceni element je napisao/la: ↑sub sep 23, 2023 9:31 pmOpet Toni Jovic, al stvar je prestiza igrati za Slogu, plus desetine hiljada na ruke. Jbg, ne mozemo
mi to pratiti.
Od stare slave se ne živi, Željo je klub koji titulu nije osvojio 10 godina, pa šta god mi mislili. Pa neki još uvijek pričaju o Videotonu, Osimu, Meši, Šabanu, Fići, pa i o Ribaru, Bukalu, Spreči, Hadžiabdiću, dinamit momcima, a godina 2023. ljudi moji... Ok se prisjetiti starih vremena, al hajmo neke nove uspomene pravit. Zaglavljeni smo u prošlosti, nikako da se okrenemo budućnosti. Igrači nas više ne gledaju istim očima, pa da na poziv Želje odmah polete na Grbavicu. Pa i omladinci nam prvom prilikom bježe iz Želje, a nekad su sanjali da zaigraju u prvom timu i da istrče na Grbavicu.
Nas je obećavanje kula i gradova sa isplatama novca na ruke i ukopalo pa smo tu gdje jesmo.
Jović je za godinu dobio grant 50 hiljada na ruke plus 200 KM plate. Toliko i mi damo ako ne i više sa doprinosima ali na ruke nema niti je zakonito.
Jbg igrači idu gdje je življak što je i logično.