Ono ubi ih analizama, a oni bi fudbal da igraju

Ako je tačno, još sam više za Nermina.
Ako je to tačno onda nećeš još dugo bit za nermina, otjerat će ga govna a onda njima treba kosti polomiti
Ne znam da li je tacno, ali da sam Nermin i da vidim da me neko od igraca minira, odstranio bih ga iz tima iste sekunde. Nijedan jedini igrac u nasem rosteru nije vrijedan zaljenja taman sutra da ode.To svima treba biti jasno.
Izgleda da jeste, kup u cetvrtak a domaca sa Sirokim u ponedjeljak u 18h.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑pet sep 22, 2023 4:47 pmMoze li neko potvrditi da igramo kup u cetvrtak, negdje sam procitao ne mogu da nađem?
Mahala se, htio sam i ja pisati o tome. Neće amateri profesionalizam i moderne metode rada, al zato sanjaju da odu bilo gdje u inostranstvo, gdje ih to isto čeka.. Neće školovanog, modernog trenera da im "pametuje" i kroz analize im direktno pokaže koliki su amateri. Vjerovatno zvjezdicama ego bude povrijeđen, pa će radije sabotirati trenera i pričati kako ih smara, nego da rade na sebi da budu bolji. Sad ne mogu ništa sakriti, sve im se prati, imaju sad i GPS prsluke, ima VEO kamera, pa izvoli majstore. Mi u vrh glave u ekipi imamo tri ili četiri profesionalca, ovo ostalo su polu-rekreativci. Uprava mora stati iza trenera i dati mu potpunu slobodu da ovo riješi, ako treba i na tribine poslati te pojedince, nek ih zamjeni juniorima. Naravno, ukoliko je tačno ovo što se priča. Dosta su igrači tjerali trenere, niko od njih nije vrijedan ni zacementiran u ekipi, debili mogu čovjeka posla koštati.
Razmisljam da napisem blog... Ili da objavim video podcast. Problem je samo sto bi rijetki citali.Fanzi je napisao/la: ↑pet dec 14, 2018 9:12 amSve mi je vise jasno da se nista slucajno ne desava.
Smeta me zamjena teza donekle. Onaj dio koji ne smeta odnosi se na ljude koji osim kucnim budzetom, nisu upravljali necim vecim. Pa ne znaju, a jednog dana ce ili znati da nisu znali ili nece.
Smeta kako iza paravana pise par likova koji izvrnu ekonomsko-pravnu logiku i argumentaciju. Porazno ko se sve naziva navijacem Zelje.
Razvoj dogadjaja po ocekivanju.
Scenariji (vizija u narednih 10 godina):
1. vakuum
2. ponavljanje prethodnog stanja
3. privatizacija (ako bude interesanata)
Radovi na infrastrukturi: 0.
Masovniji pad interesa ljudi za Zeljom.
Zivi bili, ne desilo se ovo. Iskustvo kaze drugacije. Sorry!
Ma jarane ne treba ti VEO i GPS da vidiš kretanje i vraćanje nazad kod izgubljene lopte pogledaj snimak utakmice i sve će ti biti jasno. Najgori su Drljo i Amoah pa Ćosić a u zadnje vrijeme i Ovčina kad izgubimo loptu u fazi napada oni se i ne trude vratiti nazad i pomoći odbrani.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pet sep 22, 2023 8:11 pmMahala se, htio sam i ja pisati o tome. Neće amateri profesionalizam i moderne metode rada, al zato sanjaju da odu bilo gdje u inostranstvo, gdje ih to isto čeka.. Neće školovanog, modernog trenera da im "pametuje" i kroz analize im direktno pokaže koliki su amateri. Vjerovatno zvjezdicama ego bude povrijeđen, pa će radije sabotirati trenera i pričati kako ih smara, nego da rade na sebi da budu bolji. Sad ne mogu ništa sakriti, sve im se prati, imaju sad i GPS prsluke, ima VEO kamera, pa izvoli majstore. Mi u vrh glave u ekipi imamo tri ili četiri profesionalca, ovo ostalo su polu-rekreativci. Uprava mora stati iza trenera i dati mu potpunu slobodu da ovo riješi, ako treba i na tribine poslati te pojedince, nek ih zamjeni juniorima. Naravno, ukoliko je tačno ovo što se priča. Dosta su igrači tjerali trenere, niko od njih nije vrijedan ni zacementiran u ekipi, debili mogu čovjeka posla koštati.
Tačno to boldirano, dobro kažeš, ako je tačno, još sam više za Bašića.
Mene živo zanima to oko juniora. Kao imamo najbolju omladinsku školu, a proizvod takve su Gasal i Beća. Bolje da je ugasimo onda. Ako ima boljih, zašto ne igraju, ako su ovi najbolji, onda nešto tamo nije uredu.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pet sep 22, 2023 8:30 pmKrpića nema do daljnjeg, Selimović će biti registrovan tek za mjesec dana kako reče Bašić.
Još jedna u nizu grešaka što se tiče mladih igrača, pustio si malog Alagića da ti ode (zabio je gol neki dan u Federalnoj), umjesto da ti bude bar treća opcija u napadu. A drugog napadača u juniorima nemaš, on je i trenirao sa prvim timom. I sad imaš situaciju da si ostao na samo jednom napadaču, Haračiću, Krpića si izgubio do daljnjeg. I šta sad povrijedi se i Haračić, ko će igrati? Pitam se jesu li u upravi čuli da postoji opcija posudbe. Ako ti već mladi igrač nema mjesto u trenutnom prvom timu, pošalji ga na posudbu, nek se kali. Kod nas nema posudbi, nego nam se mladi igrači poslije juniora rasipaju na sve strane. I onda kad neko od njih iskoči u drugom klubu kao Hrvanović sinoć, ibretimo se.
Pa nemaju veze ni Edis ni Basic s neangazmanom, demotivisanoscu i nezalaganjem. Ne mozes biti u augustu naspanovan i ujedati, pa u septembru se sakrivati po terenu. To ne moze u Zelji, mislim moze, ali ce kad tad imati velike posljedice. Sad je data podrska, ali ako se nastavi ovako nece se davati dapace. Basica treba ostaviti makar se za opstanak borili. Drago mi je da tako razmisljaju i uprava i navijaci. Mene je samo strah da on sam ne odstupi.