Ti si baš sve pobrkao. Ili možda nisi hm.Stuart2 je napisao/la: ↑uto sep 19, 2023 5:07 pmŠta je rečeno na pressici:
-31.12.2023 ukupan dug će iznositi 4 300 000
- Mjesečno se vraća 320 000
- Očekuje se da će ove godine dug biti smanjen za 2 500 000 što govori da je mjesečni prosjek vraćanja dugova 208 000
- južna tribina, istočna tribina poslovni prostori, biletarnica i online prodaja ne znam jesam li šta propustio.
Ako je sve ovo istina ovo je pjesma.
Znači 2025 bez dugova sa strašnom infrastrukturom i mogućnošću da sav prihod ide u tim (ako ne planiramo početi zapad 2025) Ja bih osobno bio presretan sa opstankom u ligi ove dvije godine i stvaranjem tima za 2025 od juniora i kadeta ( ne samo iz našeg omladinskog pogona nego iz države i dijaspore).
Dva su problema koja ja vidim
- na presici se govorilo u future tense počećemo jug, ganjaćemo papire za istok poslovne prostore i razmišljati šta bi stim i da se ne ponavljam šta je sve u planu
- drugi problem je što ako je ostala godina dvije do trenutka kad će klub stati na noge znači istovremeno da je mafiji ostalo malo vremena i da ističe vrijeme da se dokopa zemljišta u centru grada. Što opet znači da upravu čeka pakao u bliskoj budućnosti
Mislim da MOŽEMO ovo izgurati ZAJEDNO.
Jel ovo fakat istina za suprugu?Mulalic Edis je napisao/la: ↑uto sep 19, 2023 4:53 pmPa dok ti je zena radila u fanshopu ovdje si nam otvarao oci da to funkcionise. I bilo ti je normalno sto smo prodali 500 umjesto 5000 majica i sto dresovi nisu bili spremni prije evrope da se proda 3 milje. Tako da ne ofiraj se.drenko je napisao/la: ↑uto sep 19, 2023 1:41 pmmožemo pričati sta hocemo ali sve je ovo odraz nas samih mentaliteta ko naroda i slika i prilika kad se ima i kad se nema
kad se nije imalo moglo je sve na ljubav i na tu priču sad kad se ima mrtvi pitar ti prodaje karte a druge naše koji su to prije radili otjeras o ne produzivanju ugovora sa ljudima koji po par mjeseci nisu primali plate a vodili su nam racunovodstvo i da ne pricam
sramota je sve uokolo u paketu i sad kada kao imamo nekih para pocev od šopa gdje radi neka nestrucna neljubazna djevojka koja engleskog nezna progovoriti pa raja prevodi i njoj i strancima o njenom izgledu i ocito problema sa hormonima i mirisu u objektu i da ne govorim jad na sve strane
Sto se terena tice poslata je ponuda prema savezu od firme koja to radi a koja je izmedju ostalog radila i grijace....mjenjanje jednog sloja terena bi kostalo oko 70 000-80 000 km.Maestro_1921 je napisao/la: ↑uto sep 19, 2023 4:23 pmNe može Drljo igrat, ono je horor, i to još 90 minuta. S druge strane, da je Gasal umjesto njega bio opet bi bilo kuknjave. Ne vidim stvarno svrhu Turanjanina na terenu, radije bih Beću gledao. Forsiraj ga pa ćemo trpit jbga, bar je naš, talenta ima, al nema samopouzdanja. Nadam se da će Bašić prestati eksperimentisati bez ikakve potrebe, pogotovo sa Ćosićem, pa i Ovčinom. Ćosić je desni bek koji PO POTREBI može odigrati na zadnjem veznom, eventualno krilo ako baš zagusti. Konstantno forsiranje njega na desetku i guranje u ofanzivu na silu nema smisla, momak je prema naprijed u većini slučajeva totalno pogubljen. Ovčini je prirodna pozicija krilo, silom prilika je kod Dudića igrao na beku, jer nisu imali koga. I tad je defanzivno rupa bio, to su i Veležovci govorili. Prema naprijed dobar jer je ofanzivno orijentisan igrač, al je problem u defanzivi. Kod slobodnjaka Muftić krenuo po loptu iza gola, nije ni pokušao da odbrani. Šut je svakako bio perfektan, i da je bio na lopti pitanje je da li bi odbranio. Na kraju krajeva, imali smo svoje šanse, nismo iskoristili i kažnjeni smo. Puna podrška Bašiću!
Teren je užas, demoliran. Baš me zanima da li naš dragi predsjednik i dalje planira da nam gura prst u oko i govori kako je teren dobar i da im "ne pada na pamet" da ga mjenjaju. Ja ne znam kako će ovaj teren izdržati ovu sezonu, odavno se raspada i odvaljuje bukvalno u komadima prilikom duela, uklizavanja, proklizavanja i nagle promjene smjera kretanja igrača. Već sam nekad ranije govorio da nam je drenaža sfušerena, i jeste, poprilično. Na kraju sezone moraju nešto skontati da zamjene travnjak. Nama nije potrebna potpuna rekonstrukcija terena, nego samo zamjena gornjeg sloja, hranidbeni sloj i travnjak, uz eventualno neke radove na drenaži. Nek nađu neki model po kojem to mogu odraditi, imaju UEFA-ina sredstva koja možemo tražiti od saveza, namjenjena za izgradnju hibridnih terena, uz eventualnu saradnju lokalne zajednice i/ili Kantona. Crvena Zvezda je sad na ljeto isto radila zamjenu travnjaka, možemo se i sa njima posavjetovati. Njima je bio isti teren kao kod nas, ista nam je firma radila, imali su i iste probleme kao i mi sa ovim mrljama, pjegama. Promjenili su vrstu trave koliko sam shvatio, neka koja je pogodnija za naše predjele, iz Mađarske ako se ne varam.
meni su 24 i ne mislim se zeniti prije 28Mulalic Edis je napisao/la: ↑uto sep 19, 2023 4:53 pmPa dok ti je zena radila u fanshopu ovdje si nam otvarao oci da to funkcionise. I bilo ti je normalno sto smo prodali 500 umjesto 5000 majica i sto dresovi nisu bili spremni prije evrope da se proda 3 milje. Tako da ne ofiraj se.drenko je napisao/la: ↑uto sep 19, 2023 1:41 pmmožemo pričati sta hocemo ali sve je ovo odraz nas samih mentaliteta ko naroda i slika i prilika kad se ima i kad se nema
kad se nije imalo moglo je sve na ljubav i na tu priču sad kad se ima mrtvi pitar ti prodaje karte a druge naše koji su to prije radili otjeras o ne produzivanju ugovora sa ljudima koji po par mjeseci nisu primali plate a vodili su nam racunovodstvo i da ne pricam
sramota je sve uokolo u paketu i sad kada kao imamo nekih para pocev od šopa gdje radi neka nestrucna neljubazna djevojka koja engleskog nezna progovoriti pa raja prevodi i njoj i strancima o njenom izgledu i ocito problema sa hormonima i mirisu u objektu i da ne govorim jad na sve strane
PregledaoZvaka72 je napisao/la: ↑uto sep 19, 2023 5:57 pmTi si baš sve pobrkao. Ili možda nisi hm.Stuart2 je napisao/la: ↑uto sep 19, 2023 5:07 pmŠta je rečeno na pressici:
-31.12.2023 ukupan dug će iznositi 4 300 000
- Mjesečno se vraća 320 000
- Očekuje se da će ove godine dug biti smanjen za 2 500 000 što govori da je mjesečni prosjek vraćanja dugova 208 000
- južna tribina, istočna tribina poslovni prostori, biletarnica i online prodaja ne znam jesam li šta propustio.
Ako je sve ovo istina ovo je pjesma.
Znači 2025 bez dugova sa strašnom infrastrukturom i mogućnošću da sav prihod ide u tim (ako ne planiramo početi zapad 2025) Ja bih osobno bio presretan sa opstankom u ligi ove dvije godine i stvaranjem tima za 2025 od juniora i kadeta ( ne samo iz našeg omladinskog pogona nego iz države i dijaspore).
Dva su problema koja ja vidim
- na presici se govorilo u future tense počećemo jug, ganjaćemo papire za istok poslovne prostore i razmišljati šta bi stim i da se ne ponavljam šta je sve u planu
- drugi problem je što ako je ostala godina dvije do trenutka kad će klub stati na noge znači istovremeno da je mafiji ostalo malo vremena i da ističe vrijeme da se dokopa zemljišta u centru grada. Što opet znači da upravu čeka pakao u bliskoj budućnosti
Mislim da MOŽEMO ovo izgurati ZAJEDNO.
Haj ponovno pogledaj presicu.
Poz.
Iznosio, na kraju ove godine to će biti 4.3 mil.staaarinavijac je napisao/la: ↑uto sep 19, 2023 7:58 pmNaravno podrška stabilizaciji ...
Koliko sam mogao vidjeti ukupni dug kluba iznosi skoro 9 miliona KM ... e sad pitanje je sa ovim tempom vraćanja duga koliko bi nam vremena ( godina ) trebalo da dođemo na nulu , odnosno da klub nema više duga ? ... jer tek onda se može početi ulagati u igrački kadar i omladinsku školu ...
Sky1 je napisao/la: ↑uto sep 19, 2023 11:19 pmIznosio, na kraju ove godine to će biti 4.3 mil.staaarinavijac je napisao/la: ↑uto sep 19, 2023 7:58 pmNaravno podrška stabilizaciji ...
Koliko sam mogao vidjeti ukupni dug kluba iznosi skoro 9 miliona KM ... e sad pitanje je sa ovim tempom vraćanja duga koliko bi nam vremena ( godina ) trebalo da dođemo na nulu , odnosno da klub nema više duga ? ... jer tek onda se može početi ulagati u igrački kadar i omladinsku školu ...
Jarane tu su oni ne sikiraj se samo čekaju da vatru potpale, benzina ne fali čitaj nezadovoljstvo i ne poznavanje situacije u klubu.
Sut po golu