Ako nemas godisnju, onda budes spreman da ces doci u situacija kada ces cekati u redu i kasniti na utakmicu. Prodavalo se jutros od 9:00. Ne vidim razlog sto se zale ljudi. Hajmo svi 5 do 12 po karte.volimtezeljo je napisao/la: ↑sri avg 30, 2023 11:45 pmIspast ce navijaci krivi jer su dosli da kupe kartu.
Onaj momak kriv sto prodaje karte, momku ne znam ima li 20 godina i jel ikad to radio, ali zato kad je skupstina, kakvo sepurenje po zapadu ima klub administraciju..
Sta kazu jos kupi sezonsku. Sve je do navijaca, **** to sto na kamari moram dati 300KM, imam vecih onda problema ako mi je to puno..
Zamisli da Bingo kaze "imate sto Bingo marketa a vi bas dosli u Halilovice, sad cekajte u redu na kasi jer rade dvije kase".
Valjda je cilj svojim kupcima sto vise olaksati kupovinu tvog proizvoda. Jel mislis da neko ko radi moze izaci s posla ujutro u 9 da kupi ulaznicu? Ima ljudi koji rade do 17, odu kuci samo da se presvuku i produze na stadion.svraka je napisao/la:Ako nemas godisnju, onda budes spreman da ces doci u situacija kada ces cekati u redu i kasniti na utakmicu. Prodavalo se jutros od 9:00. Ne vidim razlog sto se zale ljudi. Hajmo svi 5 do 12 po karte.volimtezeljo je napisao/la: ↑sri avg 30, 2023 11:45 pmIspast ce navijaci krivi jer su dosli da kupe kartu.
Onaj momak kriv sto prodaje karte, momku ne znam ima li 20 godina i jel ikad to radio, ali zato kad je skupstina, kakvo sepurenje po zapadu ima klub administraciju..
Sta kazu jos kupi sezonsku. Sve je do navijaca, **** to sto na kamari moram dati 300KM, imam vecih onda problema ako mi je to puno..
Zamisli da Bingo kaze "imate sto Bingo marketa a vi bas dosli u Halilovice, sad cekajte u redu na kasi jer rade dvije kase".
Ne osudjujes psovanje?Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri avg 30, 2023 11:54 pmPresretan sam. Najvise volim ovakve utakmice. Srijeda, kisa, 7 milja, freneticna podrska i pogodak predkraj. Ja cu pohvaliti publiku, citav stadion je bio na nivou, pogotovo istok i sjever kad skocise zadnjih 20 tak minuta. Isto Grcka, bez psovkih, raja strpljiva...svaka cast svima.
Necu nikoga izdvajati ni kuditi od igraca, ali sam presretan i zbog njih. Zasluzuju ovo, zasluzuje i sef. Bravo. Idemo dalje skupa.
Kakvu samo sinergiju imamo to je nevjerovatno. Ja sam se veceras najezio, bilo je i puno znacajnijih pobjeda i sa 12,13 milja na stadionu, ali mene je ovo veceras odusevilo. Moramo ovo zadrzati, a ja onda ne sumnjam u uspjeh. Samo podrska, borba i strpljenje. Ako ostanemo ovako jaki, a klub uredimo mi cemo procepiti s trofejima. Ja sam u to siguran. Samo da ovakvih ostanemo, sve tribine.
Igman, ekipa sa solidnim igracima od kojih bi vecina i kod nas igrala, ali sa seljackim mentalitetom. Zaista po imenima, mi smo tu negdje, pa sta god neko mislio. Ali mi imamo nevjerovatnu energiju s tribina i odlicnog trenera.
Drago mi je i zbog drame u finisu i nasim odgovorom. Sa seljadijom, idemo seljacki. Ljudi se valjaju od 48. minuti.
Sto se tice Zebe, ni slucajno ne osudjujem psovanje i slicno. Zajko nas je zaduzio. Nabijem na cuku pedere sa zapada sto mafijaju Krcmarevicu, Basicu i ljudima sa strane, a puse qrac Amaru Osimu. Takvi imaju dio krivica za dolazak u ovu skoro pa bezizlaznu situaciju po nas koja je bila. Degenerivi. Ali takodjer nadam se da Zebina reakcija nije povezana sa nekim stvarima kojima nije jos mjesto na forumu. Zbog toga necu dati sud.
U Mostar pametno i borbeno. Iskoristiti njihovu nalozenost i mrznju. A realno moraju nas mrziti, kad vide ovo veceras, to je nedostizno, to samo Zeljo ima u ovoj drzavi. Trn si u oku i njima i kujicama s 10 miliona budzetom.
Moja greska. Pod dojmom sam radovanja nakon gola, skako sam 3 minute. Osudjujem psovanje pogotovo Zebi.storm_raider je napisao/la: ↑čet avg 31, 2023 12:05 amNe osudjujes psovanje?Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri avg 30, 2023 11:54 pmPresretan sam. Najvise volim ovakve utakmice. Srijeda, kisa, 7 milja, freneticna podrska i pogodak predkraj. Ja cu pohvaliti publiku, citav stadion je bio na nivou, pogotovo istok i sjever kad skocise zadnjih 20 tak minuta. Isto Grcka, bez psovkih, raja strpljiva...svaka cast svima.
Necu nikoga izdvajati ni kuditi od igraca, ali sam presretan i zbog njih. Zasluzuju ovo, zasluzuje i sef. Bravo. Idemo dalje skupa.
Kakvu samo sinergiju imamo to je nevjerovatno. Ja sam se veceras najezio, bilo je i puno znacajnijih pobjeda i sa 12,13 milja na stadionu, ali mene je ovo veceras odusevilo. Moramo ovo zadrzati, a ja onda ne sumnjam u uspjeh. Samo podrska, borba i strpljenje. Ako ostanemo ovako jaki, a klub uredimo mi cemo procepiti s trofejima. Ja sam u to siguran. Samo da ovakvih ostanemo, sve tribine.
Igman, ekipa sa solidnim igracima od kojih bi vecina i kod nas igrala, ali sa seljackim mentalitetom. Zaista po imenima, mi smo tu negdje, pa sta god neko mislio. Ali mi imamo nevjerovatnu energiju s tribina i odlicnog trenera.
Drago mi je i zbog drame u finisu i nasim odgovorom. Sa seljadijom, idemo seljacki. Ljudi se valjaju od 48. minuti.
Sto se tice Zebe, ni slucajno ne osudjujem psovanje i slicno. Zajko nas je zaduzio. Nabijem na cuku pedere sa zapada sto mafijaju Krcmarevicu, Basicu i ljudima sa strane, a puse qrac Amaru Osimu. Takvi imaju dio krivica za dolazak u ovu skoro pa bezizlaznu situaciju po nas koja je bila. Degenerivi. Ali takodjer nadam se da Zebina reakcija nije povezana sa nekim stvarima kojima nije jos mjesto na forumu. Zbog toga necu dati sud.
U Mostar pametno i borbeno. Iskoristiti njihovu nalozenost i mrznju. A realno moraju nas mrziti, kad vide ovo veceras, to je nedostizno, to samo Zeljo ima u ovoj drzavi. Trn si u oku i njima i kujicama s 10 miliona budzetom.![]()
Jasno je sta si htio reci, zezam se.
Jos se covjek treba pravdati..santakuruz je napisao/la: ↑sri avg 30, 2023 11:58 pmValjda je cilj svojim kupcima sto vise olaksati kupovinu tvog proizvoda. Jel mislis da neko ko radi moze izaci s posla ujutro u 9 da kupi ulaznicu? Ima ljudi koji rade do 17, odu kuci samo da se presvuku i produze na stadion.svraka je napisao/la:Ako nemas godisnju, onda budes spreman da ces doci u situacija kada ces cekati u redu i kasniti na utakmicu. Prodavalo se jutros od 9:00. Ne vidim razlog sto se zale ljudi. Hajmo svi 5 do 12 po karte.volimtezeljo je napisao/la: ↑sri avg 30, 2023 11:45 pmIspast ce navijaci krivi jer su dosli da kupe kartu.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Koliko znam, pravi se bilaternica i time bi djelimično trebao biti riješen problem prodaje karata. Ono što neće moći biti riješeno je to što su kod nas svi navikli da dolaze na tekmu u zadnji čas.roger_bannister4 je napisao/la: ↑čet avg 31, 2023 12:01 amLjudi, trivijalni problemi kao što je organizacije prodaje karata se MORAJU RJEŠAVATI u hodu. Ne vjerujem da svi koji su se požalili na to misle loše klubu. Ima nas zainteresovanih za pomoći, dati savjet, predložiti. Na vrlo jednostavne načine možemo ovo da popravimo i iskoristimo pozitivan momentum da pokažemo ljudima koji dolaze na utakmicu da se misli na njih i radimo na tome da kao kolektiv budemo organizovaniji. To je primarni i najefikasniji vid marketinga ka našoj bazi simpatizera. Ljudi vole kad se osjećaju "ispoštovanim".
Već neko vrijeme razmišljam o tome da ponudim klubu pomoć ili savjet oko određenih stvari, pa evo nek ovo bude inicijalni korak. Ako forum čita neko sa moći donošenja odluka ili kanalom komuniciranja ka ljudima koji tu moć imaju - javite se da porazgovaramo.
Danas nije bilo idealno, ali daleko od toga da se neka rapsodija mogla očekivati protiv Igmana. Dobra su ekipa za pojmove našeg fudbala i mislim da bi mogli pretendovati za gornju polovinu tabele, ako mognu izdržati tempo. Muftić najveće iznenađenje do sad, bravo mali. Drljo i Gasal najslabiji ali i dalje ne gubim nadu da bi ih moglo pročepiti. Mekić igra puno zapaženiju ulogu nego ranije i tu dolaze do izražaja njegove kvalitete ( i poneki nedostatak), ali to ide za sad dobro. Novajlije dobri, s obzirom da se od njih nije očekivalo mnogo - možda i odlični.
Biće ovo ok. Još da je preplivat Neretvu za vikend![]()
Navodno smo dobili sve dozvole za biletarnicu ali naravno troskovi su problem, ako sam dobro cuo nekih 60000KM su troskovi.ublehas je napisao/la: ↑čet avg 31, 2023 8:03 amKoliko znam, pravi se bilaternica i time bi djelimično trebao biti riješen problem prodaje karata. Ono što neće moći biti riješeno je to što su kod nas svi navikli da dolaze na tekmu u zadnji čas.roger_bannister4 je napisao/la: ↑čet avg 31, 2023 12:01 amLjudi, trivijalni problemi kao što je organizacije prodaje karata se MORAJU RJEŠAVATI u hodu. Ne vjerujem da svi koji su se požalili na to misle loše klubu. Ima nas zainteresovanih za pomoći, dati savjet, predložiti. Na vrlo jednostavne načine možemo ovo da popravimo i iskoristimo pozitivan momentum da pokažemo ljudima koji dolaze na utakmicu da se misli na njih i radimo na tome da kao kolektiv budemo organizovaniji. To je primarni i najefikasniji vid marketinga ka našoj bazi simpatizera. Ljudi vole kad se osjećaju "ispoštovanim".
Već neko vrijeme razmišljam o tome da ponudim klubu pomoć ili savjet oko određenih stvari, pa evo nek ovo bude inicijalni korak. Ako forum čita neko sa moći donošenja odluka ili kanalom komuniciranja ka ljudima koji tu moć imaju - javite se da porazgovaramo.
Danas nije bilo idealno, ali daleko od toga da se neka rapsodija mogla očekivati protiv Igmana. Dobra su ekipa za pojmove našeg fudbala i mislim da bi mogli pretendovati za gornju polovinu tabele, ako mognu izdržati tempo. Muftić najveće iznenađenje do sad, bravo mali. Drljo i Gasal najslabiji ali i dalje ne gubim nadu da bi ih moglo pročepiti. Mekić igra puno zapaženiju ulogu nego ranije i tu dolaze do izražaja njegove kvalitete ( i poneki nedostatak), ali to ide za sad dobro. Novajlije dobri, s obzirom da se od njih nije očekivalo mnogo - možda i odlični.
Biće ovo ok. Još da je preplivat Neretvu za vikend![]()
Što se tiče pomoći, sumnjam da je problem u idejama i savjetima. Više je u nedostatku para i ljudi.
Nedjelja na autoputu. mozes cekati pola sata, a ko ima acc prodje odmah kroz naplatne. Tako je i sa godisnjom.