I opet nekako timska pobjeda. Krenes napisati da je Krpic preorao teren pa onda skontas koliko je akcija pokrenuo Mekic, koliko je lopti presjekao Gala, kako je Coca rutinski odradjivao i stizao izbaciti sve moguce i nemoguce, kako je Mufta vadio ispod precki i kupio ubacaje...
Zajebana je ova Tuzla. Zajebana i jako naspanovana, cini mi se nikad vise protiv nas. A mi, ono klasicno nase poslije evropske euforije. Mi ko bi al nam se nesto ne da.
Muftic - mislim da ne postoji vise ni promil dileme oko toga ko je prvi golman. Nisu u pitanju samo one dvije parade, kako sigurno reaguje na silna vracanja, kako suvereno kupi centarsuteve... Bravo
Galic - jos jedna izvrsna defanzivna partija, ofanzivno isto solidan. Nadam se da nije izasao zbog neke povrede.
Jasarevic - nekako malo rezervisaniji nego u zadnjim utakmicama, cini mi se da je ili ona povreda ili umor.
Cocalic - ako ovako nastavi dobro ce mi zacepiti usta.

Briljantan.
Dubackic - malo se na pocetku prepao cini mi se ali kako je utakmica odmicala sve bolji. Mislim da cemo u njemu dobiti stopera na duze staze.
Rustemovic - na momente kao pokazao neke naznake igre ali isto tako imao dosta vise "crnih rupa" nego inace. Nejasan lik totalno, jedini koji mi dosad negativno odudara od ovog tima.
Mekic - jos jednom odlicno dirigovao sredinom, ovaj novi "Basicev" Mekic mi se sve vise svidja. Bilo je par nekih mahalskih prenosa ali nista krupno.
Cosic - hmmm, ne znam sta bih rekao. Zna, brz je, agresivan ali nekako nervozan. Mislim da je Basic potpuno pogodio s izmjenom.
Amoah - u prvom vise los nego dobar, u drugom bas lijepo proigrao. Divna asistencija, zamalo i gol, djelovalo mi je da mu prija igranje s Ovcinom.
Krpic - PANZER! Kakva masina, kakva trka, kakva motivacija. Izuzetan doprinos igri i apsolutno je zasluzio da zabije onakvu golcinu.
Biber - momak kojeg dio raje ocito nikad nece prihvatiti ali isto tako momak koji je odigrao i evropske tekme i ono protiv Borca bez ijedne ozbiljne greske i koji je veceras mnogo doprinio nasoj boljoj igri u drugom poluvremenu. Nije valjda atraktivan, sta li.
Turanjanin - ovo je veceras izgledalo dosta, dosta dobro. Kao da se oslobadja. Ocekujem dosta od njega kako sezona bude odmicala.
Allyson - nista konkretno ali nekako puno bolji dojam nego protiv Posusja ili u onim pripremnim tekmama. Ne uklope se svi igraci od prve tekme, jbg. Kad sastavi dvije-tri pune onda ce mu se moci dati realna ocjena.
Drljo - kako je poceo blesaviti kad je usao, ja sam mislio da ce ko nekad Nikola krenuti na nas go. Ipak, poslije je solidno proigrao, mozda je i Krpa uticao kad je poludio na njega.

Samo malo discipline i moze on itekako valjati.
Ovcina - sta maska, kakav lom?

Ma igra brat kao da je pauzirao zbog zutih kartona a ne radi jebene frakture.
Posjeta iznad mojih ocekivanja i neocekivano realan izvjestaj delegata. Moglo je i bez onih par baklji i one flase ili sta god je letilo prema linijskom s Istoka. Idemo sad protiv Igmana na 9000, treba nam samo malo hajca.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.