on je pticica
on je pticica
Zasto neke ptice nikad ne polete?
Gdje kupi i unese? Cure sto rade imaju strogo naredjenje da sva pica sipaju u casu. Ako je kupio mimo stadiona, obezbjedjenje ima naredjenje da se ne smije nista unijeti. Dakle klub ima ispravan rezon i stav, ne mogu utjecati na to sto ga ne postuju neki neodgovorni pojedinci.TheBlue je napisao/la: ↑sri avg 16, 2023 11:18 pm1. To za bacanje je suvisno komentarisati. Covjek pored mene ode kupi 10 flasa vode i unese uredno. Ako dodje do bacanja i te flase mogu letjeti... Eto ja cu djetetu od 5 godina dati da drzi casu od 0.5l u ruci, jer mi neda raspravljati sa onim curama... taj sok na slamku je smijesan.... to pod hitno vratiti, kod Fude smo godinama uzimali sok na slamku i eto sada je problem....Sheldon je napisao/la: ↑sri avg 16, 2023 4:12 pm1. Sokovi na slamku se nisu prestali prodavati onako, vec jer se pojedini prave mangupi i iste ubacuju u teren (veliki Željovci). Bili su vraćeni u prodaju, pa se opet bacali i povukli se. Pametna odluka kluba, pogotovo za Europu. Sto bi klub placao ogromne kazne jer neki neandertalac ubacuje sokove na teren i gađa sudiju, protivnike ili koga već. Isto i za Borac, vodimo 2:0, oni mrtvi, sta treba neko sudiju pogoditi pa em prekid, em 0:3, em prazne tribine i slicno. Sreca ljudi u klubu razmisljaju o tome. Kad se mi promijenimo, bit ce u mnogome poboljsana i prodaja. Stajanje u redu je isto do nas, kako ce klub utjecati kad nista pod milim bogom pojedini ne postuju, pa tako ni red za sokove.TheBlue je napisao/la: ↑sri avg 16, 2023 11:24 amok da je se ne moze nista unijeti. to je ok 100%
Ali onda moras ponuditi to isto na stadionu.
1. Moraju se vratiti sokovi na slamku (cak je i cijena sasvim ok bila - 1km)
2. Mora se pustiti box da radi PRIJE POCETKA tekme, da mogu uzeti sta mi odgovara i da ne izlazim kasnije
3. Guzve su ogromne, mislim da se u toku tekme (prije poluvremena) treba nasuti 30 casa vode, 30 casa soka i 30 casa pive, da se barem ne mora cekati po 10 minuta dok cure naspu sokove u casu...
To su neke minimalne stvari koje se mogu uraditi... nista vise od toga....
2. Boxovi rade uredno bar sat, nekad i vise prije tekmu. Dakle grickalice se mogu kupiti bez guzve. Sokovi sta da se radi, svi hoce na poluvremenu. I to se moze izbjeci, uhvati se neki prekid malo prije i uzmes sta ti treba.
3. To je odluka cura koje rade tamo. Postoji mogucnost da se to ne proda, a one otvorile, sta cemo onda? Ko radi u usluzi zna sta se radi tada…
Takodjer na istoku momak uredno obilazi tribinu i nudi pica, tako je bilo prosle sezone. Pa moze i tako da se uzme.
Bravo za post @Valter.
Boxovi ne rade sat prije, ja stvarno ne znam jel ti dolazis na stadion i na koju tribinu... na SJEVERU ja nisam mogao kupiti sat ranije....
Da ti ostane 8 casa kole (od 30 pripremljenih, a nece 100%) to je 5 KM. Mozes podjeliti u 80. minuti....
Kupi od cura i unese flasiranu vodu...Sheldon je napisao/la: ↑čet avg 17, 2023 11:04 amGdje kupi i unese? Cure sto rade imaju strogo naredjenje da sva pica sipaju u casu. Ako je kupio mimo stadiona, obezbjedjenje ima naredjenje da se ne smije nista unijeti. Dakle klub ima ispravan rezon i stav, ne mogu utjecati na to sto ga ne postuju neki neodgovorni pojedinci.TheBlue je napisao/la: ↑sri avg 16, 2023 11:18 pm1. To za bacanje je suvisno komentarisati. Covjek pored mene ode kupi 10 flasa vode i unese uredno. Ako dodje do bacanja i te flase mogu letjeti... Eto ja cu djetetu od 5 godina dati da drzi casu od 0.5l u ruci, jer mi neda raspravljati sa onim curama... taj sok na slamku je smijesan.... to pod hitno vratiti, kod Fude smo godinama uzimali sok na slamku i eto sada je problem....Sheldon je napisao/la: ↑sri avg 16, 2023 4:12 pm
1. Sokovi na slamku se nisu prestali prodavati onako, vec jer se pojedini prave mangupi i iste ubacuju u teren (veliki Željovci). Bili su vraćeni u prodaju, pa se opet bacali i povukli se. Pametna odluka kluba, pogotovo za Europu. Sto bi klub placao ogromne kazne jer neki neandertalac ubacuje sokove na teren i gađa sudiju, protivnike ili koga već. Isto i za Borac, vodimo 2:0, oni mrtvi, sta treba neko sudiju pogoditi pa em prekid, em 0:3, em prazne tribine i slicno. Sreca ljudi u klubu razmisljaju o tome. Kad se mi promijenimo, bit ce u mnogome poboljsana i prodaja. Stajanje u redu je isto do nas, kako ce klub utjecati kad nista pod milim bogom pojedini ne postuju, pa tako ni red za sokove.
2. Boxovi rade uredno bar sat, nekad i vise prije tekmu. Dakle grickalice se mogu kupiti bez guzve. Sokovi sta da se radi, svi hoce na poluvremenu. I to se moze izbjeci, uhvati se neki prekid malo prije i uzmes sta ti treba.
3. To je odluka cura koje rade tamo. Postoji mogucnost da se to ne proda, a one otvorile, sta cemo onda? Ko radi u usluzi zna sta se radi tada…
Takodjer na istoku momak uredno obilazi tribinu i nudi pica, tako je bilo prosle sezone. Pa moze i tako da se uzme.
Bravo za post @Valter.
Boxovi ne rade sat prije, ja stvarno ne znam jel ti dolazis na stadion i na koju tribinu... na SJEVERU ja nisam mogao kupiti sat ranije....
Da ti ostane 8 casa kole (od 30 pripremljenih, a nece 100%) to je 5 KM. Mozes podjeliti u 80. minuti....
Ma jok ne dolazim na stadion, lajem evo po forumu, pricam kako standovi rade a ne rade. Iduci put dodji na sjever i ako ne bude radio sat pred tekmu posalji mi pp ja cu ti kupiti pola standa kad proradi.
Mogu cure podijeliti sva pica sto imaju, ali ima racunica i one to moraju opravdati. 8 casa kole je 24 marke, jer je jedna 3. Postoji neki sistem rada, nije odi mi dodji mi.
Brzo se razmazimo, ali realno dugo se nije gledao ljepsi fudbal Zelje, kako na Grbavici tako i na strani. Basica pustiti da radi i "natjerati" upravu da mu obezbjedi sve uslove koje trazi, a vjerujem da nece traziti nista nemoguce. Samo naprijed Nermine.
Legendo kad računaš koliko ti je manjak za nešto , onda gledaš koliko te to koštalo u nabavci, a ne koliko si izgubio prodajom po cijeni koju si ti odredio. Možeš ti staviti i 10 KM čašu kole, ali nisi loš 80 KM ako ne prodaš 8 čaša, nego onoliko koliko si to platio u nabavci, a to su dvije flaše od 2l u vrh glave.Sheldon je napisao/la: ↑čet avg 17, 2023 11:04 amGdje kupi i unese? Cure sto rade imaju strogo naredjenje da sva pica sipaju u casu. Ako je kupio mimo stadiona, obezbjedjenje ima naredjenje da se ne smije nista unijeti. Dakle klub ima ispravan rezon i stav, ne mogu utjecati na to sto ga ne postuju neki neodgovorni pojedinci.TheBlue je napisao/la: ↑sri avg 16, 2023 11:18 pm1. To za bacanje je suvisno komentarisati. Covjek pored mene ode kupi 10 flasa vode i unese uredno. Ako dodje do bacanja i te flase mogu letjeti... Eto ja cu djetetu od 5 godina dati da drzi casu od 0.5l u ruci, jer mi neda raspravljati sa onim curama... taj sok na slamku je smijesan.... to pod hitno vratiti, kod Fude smo godinama uzimali sok na slamku i eto sada je problem....Sheldon je napisao/la: ↑sri avg 16, 2023 4:12 pm
1. Sokovi na slamku se nisu prestali prodavati onako, vec jer se pojedini prave mangupi i iste ubacuju u teren (veliki Željovci). Bili su vraćeni u prodaju, pa se opet bacali i povukli se. Pametna odluka kluba, pogotovo za Europu. Sto bi klub placao ogromne kazne jer neki neandertalac ubacuje sokove na teren i gađa sudiju, protivnike ili koga već. Isto i za Borac, vodimo 2:0, oni mrtvi, sta treba neko sudiju pogoditi pa em prekid, em 0:3, em prazne tribine i slicno. Sreca ljudi u klubu razmisljaju o tome. Kad se mi promijenimo, bit ce u mnogome poboljsana i prodaja. Stajanje u redu je isto do nas, kako ce klub utjecati kad nista pod milim bogom pojedini ne postuju, pa tako ni red za sokove.
Bravo za post @Valter.
Ma jok ne dolazim na stadion, lajem evo po forumu, pricam kako standovi rade a ne rade. Iduci put dodji na sjever i ako ne bude radio sat pred tekmu posalji mi pp ja cu ti kupiti pola standa kad proradi.
Mogu cure podijeliti sva pica sto imaju, ali ima racunica i one to moraju opravdati. 8 casa kole je 24 marke, jer je jedna 3. Postoji neki sistem rada, nije odi mi dodji mi.
Jel' to ne kupuješ u Bestu i Marsucala je napisao/la: ↑sri avg 16, 2023 12:20 pmNemam nista protiv da se samo na stadionu mogu kupovat sokovi i grickalice. Od prosle sezone praktikujem da na stadionu kupim jedan sok i radije dam pare klubu nego Amku, Konzumu ili Mercatoru. Meni to nije problem priustiti, ali vjerujem da grupama koji dodju sa dosta djece jeste. Ja bih licno volio da budu malo obazriviji prema odredjenim osjetljivim grupama, ipak su ovi navijaci dosta dali za klub pa cak i vise nego sto su mogli i trebao bi klub makar malo toga vratit zajednici.
danas nam smeta sto nam nista ne smeta
Pa odavno je on dole kod njih, još nekad od početka priprema. Samo su sad eto ozvaničili. Meni je glupo ovo da puštamo naše mlade igrače da tek tako odu besplatno. Pa zar se nije mogla dogovoriti neka posudba?! Ponudiš momku profesionalni ugovor, ako je već toliki talenat, i ako trenutno nema kod nas mjesta, pošalješ ga na posudbu. Još nam je Zeba dole SD, ne znam, iskreno glupost.
Mozda ga jos nisu prijavili , mozda nemaju papire za njega ?? Ma razvaljivace on i tamo
Iako nece, za nas bi bilo mnogo bolje da bh. fudbal jos malo ostane u tom "odabranom drustvu".Blueee1921 je napisao/la: ↑čet avg 17, 2023 8:26 pmJos 45 minuta, pa da i bh nogomet izadje iz "odabranog"drustva
Ma nek procepi neko, da mozes igraca skuplje prodati u buducnostifcz je napisao/la: ↑čet avg 17, 2023 8:59 pmIako nece, za nas bi bilo mnogo bolje da bh. fudbal jos malo ostane u tom "odabranom drustvu".Blueee1921 je napisao/la: ↑čet avg 17, 2023 8:26 pmJos 45 minuta, pa da i bh nogomet izadje iz "odabranog"drustva![]()