a to kao oni bolji?Mulalic Edis je napisao/la: ↑ned jul 23, 2023 6:22 pmNa Premieru 2.35 kvota na nas. Na osnovu cega smo mi favoriti?
Neftchi napustila dva glavna stopera, a koliko vidim nisu ni doveli neke zamjene za njih. Katastrofalno odigrali pripreme u Rusiji, istina da su igrali protiv jacih ekipa, ali nisu uputili sut na gol u svim tim utakmica. Citajuci sta pisu navijaci Zvezde mogli su im dati 10 da su htjeli. Vjerovatno i kladionice uzimaju u razmatranje i nase dobre utakmice protiv Minska kao i atmosferu koja ih ceka.Mulalic Edis je napisao/la: ↑ned jul 23, 2023 6:22 pmNa Premieru 2.35 kvota na nas. Na osnovu cega smo mi favoriti?
Doveli su dva stopera, od kojih je jedan bio standardan u Cluju prosle sezone. Mene bi vise obradovalo kad bi im ofanzivni dio tima bio neuigraniji.AsharaK je napisao/la: ↑ned jul 23, 2023 6:25 pmNeftchi napustila dva glavna stopera, a koliko vidim nisu ni doveli neke zamjene za njih. Katastrofalno odigrali pripreme u Rusiji, istina da su igrali protiv jacih ekipa, ali nisu uputili sut na gol u svim tim utakmica. Citajuci sta pisu navijaci Zvezde mogli su im dati 10 da su htjeli. Vjerovatno i kladionice uzimaju u razmatranje i nase dobre utakmice protiv Minska kao i atmosferu koja ih ceka.Mulalic Edis je napisao/la: ↑ned jul 23, 2023 6:22 pmNa Premieru 2.35 kvota na nas. Na osnovu cega smo mi favoriti?
Mene ubilo sunce...
Pa to jeste oko 60%.
Nije prijatelju problem za Želju čekati i 10 sati ako treba, ali danas nam ovo čekanje nije trebalo. Sve je to super što si rekao, ali ne može jedan čovjek skenirati 5 hiljada članskih. Nije praktično, nije profesionalno, a u konačnici nije ni ljudski prema navijačima. Dobro je pa nikoga nije hitna odvela po onoj žegi.tmdoboj je napisao/la: ↑ned jul 23, 2023 1:06 pmBog ne može ugodit, prije 10 dana kad se prodavalo za članove po 10-15 karti jednoj osobi nije valjalo, sad kad su svi srali po tome i da se to uvede da ne ide tako, opet ne valja.Blackadder je napisao/la: ↑ned jul 23, 2023 12:55 pmSvaka cast organizatoru ove sramote pred stadionom, najbolji navijaci na svijetu cekaju 3 i po sata da kupe kartu
Kako ugodit?
Sutra kad se uvede online, plakat će neko jer je pao sajt jer je u istom trenutku krenulo 1000 ljudi kupit, ohanite malo, u red i čekaj kao i svi ostali članovi kluba.
Momci sa tribine su insistirali na ovakvom vidu kupovine.Ponudili su svoju pomoc u vidu nekoliko momaka koji su radili provjeru na ulazu,provjeru clanskih te skeniranje istih.Blackadder je napisao/la: ↑ned jul 23, 2023 8:12 pmNije prijatelju problem za Želju čekati i 10 sati ako treba, ali danas nam ovo čekanje nije trebalo. Sve je to super što si rekao, ali ne može jedan čovjek skenirati 5 hiljada članskih. Nije praktično, nije profesionalno, a u konačnici nije ni ljudski prema navijačima. Dobro je pa nikoga nije hitna odvela po onoj žegi.tmdoboj je napisao/la: ↑ned jul 23, 2023 1:06 pmBog ne može ugodit, prije 10 dana kad se prodavalo za članove po 10-15 karti jednoj osobi nije valjalo, sad kad su svi srali po tome i da se to uvede da ne ide tako, opet ne valja.Blackadder je napisao/la: ↑ned jul 23, 2023 12:55 pmSvaka cast organizatoru ove sramote pred stadionom, najbolji navijaci na svijetu cekaju 3 i po sata da kupe kartu
Kako ugodit?
Sutra kad se uvede online, plakat će neko jer je pao sajt jer je u istom trenutku krenulo 1000 ljudi kupit, ohanite malo, u red i čekaj kao i svi ostali članovi kluba.
Svaka čast za novi sistem prodaje karata, nije mi cilj pljuvati, ali kad se nešto pravi onda treba imati neke bar prosječne standarde. Ako nam je ovo danas bilo dobro onda su nam standardi baš niski. Nadam se da su skontali da je za ovakve euforije potrebno bezbjediti bar 2 skenera.
VTŽ
Nista bez kucne dostaveDzezvar je napisao/la: ↑ned jul 23, 2023 8:42 pmMomci sa tribine su insistirali na ovakvom vidu kupovine.Ponudili su svoju pomoc u vidu nekoliko momaka koji su radili provjeru na ulazu,provjeru clanskih te skeniranje istih.Blackadder je napisao/la: ↑ned jul 23, 2023 8:12 pmNije prijatelju problem za Želju čekati i 10 sati ako treba, ali danas nam ovo čekanje nije trebalo. Sve je to super što si rekao, ali ne može jedan čovjek skenirati 5 hiljada članskih. Nije praktično, nije profesionalno, a u konačnici nije ni ljudski prema navijačima. Dobro je pa nikoga nije hitna odvela po onoj žegi.tmdoboj je napisao/la: ↑ned jul 23, 2023 1:06 pm
Bog ne može ugodit, prije 10 dana kad se prodavalo za članove po 10-15 karti jednoj osobi nije valjalo, sad kad su svi srali po tome i da se to uvede da ne ide tako, opet ne valja.
Kako ugodit?
Svaka čast za novi sistem prodaje karata, nije mi cilj pljuvati, ali kad se nešto pravi onda treba imati neke bar prosječne standarde. Ako nam je ovo danas bilo dobro onda su nam standardi baš niski. Nadam se da su skontali da je za ovakve euforije potrebno bezbjediti bar 2 skenera.
VTŽ
Momcima svaka cast na ovome.