Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 28, 2023 8:35 pm

Meha87 je napisao/la:
ned maj 28, 2023 8:23 pm
Straus je napisao/la:
ned maj 28, 2023 8:14 pm
Muftić maestralna partija.
Stvarno steta sto nije viši par cm
Danas je dobro istrčavao na duge lopte.
Baš se nekako popravio.

salle86
Kontakt:

ned maj 28, 2023 8:36 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
ned maj 28, 2023 7:56 pm
salle86 je napisao/la:
ned maj 28, 2023 7:46 pm
Ma lupaš ali eto ako ti godi egu jes sve je tako
Ne lupa, mnogim igracima se duguje.
Duguje, ok. Ali reći 10 plata, to je cifra 30-40 milja. To je već lupanje.
Sumnjam da toliko luksuza imamo da dugujemo recimo desetorici po 30 milja...ako je neko i pomislio da to tako bude, onda se trebamo ugasiti.
Zato sam i rekao ne treba glumiti insajdere a još pogotovo ko za muštuluka poletiti baš kad nema potrebe za tim da se piše
Zadnja izmjena: salle86, dana/u ned maj 28, 2023 8:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Zvaka72
Kontakt:

ned maj 28, 2023 8:39 pm

AsharaK je napisao/la:
ned maj 28, 2023 8:09 pm
Oj trzavica :rofl1:
Jbg. Popustio adrenalin nek se raja malo ispuše.😜😜😜😜😜
Plava porodica me ubi u pojam.

Jacksparrow
Kontakt:

ned maj 28, 2023 8:40 pm

Na koji datum smo zadnju tekmu u evropi odigrali, koliko je proslo dana od tada... znam da vas ima koji pratite sve detalje 🤣
FCŽ

exbabilon
Kontakt:

Ko god moze, docek na Grbavici. Momci su zasluzili.
Hvala ti Željo!

storm_raider
Kontakt:

salle86 je napisao/la:
ned maj 28, 2023 8:36 pm
Bozidar Radosevic je napisao/la:
ned maj 28, 2023 7:56 pm
salle86 je napisao/la:
ned maj 28, 2023 7:46 pm
Ma lupaš ali eto ako ti godi egu jes sve je tako
Ne lupa, mnogim igracima se duguje.
Duguje, ok. Ali reći 10 plata, to je cifra 30-40 milja. To je već lupanje.
Sumnjam da toliko luksuza imamo da dugujemo recimo desetorici po 30 milja...ako je neko i pomislio da to tako bude, onda se trebamo ugasiti
Ne radi se tu o luksuzu, vec su stvarno Nermin i ovi momci karakterni. Bolje da o ciframa sada ne pisemo, mozemo u pp. Vrijeme je da se krene prema Grbavici, a vi kako hocete. O platama, dugovima, polozaju merkura - sutra!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

nookey
Kontakt:

ned maj 28, 2023 8:43 pm

Svi na Bulevar

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

09.09.2020 ; Maccabi Haifa - Željezničar (3:1)
Fear of the Maniacs!

Mulalic Edis
Kontakt:

Ko je duze u klubu vise mu se i duguje. Sta ti tu nije jasno? Nije svima, nego , nekom 3, nekom 6, nekom 10, kako sam napisao...
Nisu isti period u klubu Zec, Kosoric, Stilic, Bekric, Mekic i Jasarevic, Krpic, Galic...
Grande Miske 💪

volimtezeljo

ned maj 28, 2023 8:46 pm

Kakav Zec, kad cemo izaci na kraj sa njim. Doci ce ko Amar hahahah

Cestitam svima!!
Nadam se da idu barem malo bolji dani

dell21
Kontakt:

ned maj 28, 2023 8:46 pm

Cestitke igracima treneru i upravi a najveci pobjednici su manijaci. Ovo je nagrada za sav teud tokom sezone pogotovp na pocetku kad smo bili bas u banani. Momacki odigrana utakmica momacki dobro postavljena taktika nemam ni jednu zamjerku, aferim momci.
Prezadovoljan ne mogu opisati radost. Da nam je neko pricao da cemo zavrsiti treci zadnju najbitniju ovako odigrati aaaa.
Docekati momke kako dolikuje hvala im jos jednom. Danas u tz sve proslo ko po loju .

salle86
Kontakt:

ned maj 28, 2023 8:49 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
Ko je duze u klubu vise mu se i duguje. Sta ti tu nije jasno? Nije svima, nego , nekom 3, nekom 6, nekom 10, kako sam napisao...
Nisu isti period u klubu Zec, Kosoric, Stilic, Bekric, Mekic i Jasarevic, Krpic, Galic...
Nije isto da se duguje 6 plata i "od 6 plata dio"
Nejse

Vidimo se raja na Grbavici, zaslužili su momci
I igrači a i ovi što su danas pokidali na tribinama
💙🤍💙
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Zvaka72
Kontakt:

ned maj 28, 2023 8:54 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
Ma zna se to ,ne moraš nam ponavljati, ali evo šanse da se to ispegala. Ove godine prihodi cca.
400 kKM evropa
200 kKM savez
200 kKM eurotekma ulaznice, Tv prava, reklame
800 kKM Amir
Plus ulaznice za ligu plus kanton, plus općina.
Jbt ja sam u euforiji kakvi sad dugovi majke ti?
Plava porodica me ubi u pojam.

MiroslavKruzik

ned maj 28, 2023 8:59 pm

@1921.ba molim Vas braćo uključite zannas van Sarajeva LIVE NA FB ILI YOUTUBE doleka ispred Grbavice!

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

neroazzuro
Kontakt:

ned maj 28, 2023 9:01 pm

E jest mi nešto lijepo...

storm_raider
Kontakt:

ned maj 28, 2023 9:08 pm

Obucite se fino i na Grbavicu!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

nookey
Kontakt:

ned maj 28, 2023 9:08 pm

Joj kad se sjetim uplatnice mamu li vam…
Svi na Grbavicu

Hare79
Kontakt:

ned maj 28, 2023 9:12 pm

Bio sam skeptican al danas smo odigrali doktorski, takticki najbolja utakmica odavno. Davljeniku ne dopustiti da se razmase mogu samo iskusne, samouvjerene i kvalitetne ekipe. Stajali su kompaktno i skoro da nije nikako bilo propuha u linijama.
Muftic odigrao maestralno, svaka cast, na pauzi ga poslati kod Culibrka.
Nakon dugo vremena lijep osjecaj u glavi i srcu.

tm87alem
Kontakt:

ned maj 28, 2023 9:15 pm

Krecem na Grbavicu s hajrom i u ulicu Bulevar Ivice Osima da stisnem ruku braci i da im cestitam na velikom uspjehu u ovom kokuzluku koji nas je zadesio! I da, ovo je ravno tiruli! Ispred smo melionera s lavora! Dzigericu cu da im jedem, jer su me nakon Posusja tako isponizavali da to nije normalno! Velik li si Zeljeznicare! Vadi, vadi, pasose..., Zeljo ide u Evropu, cuvajte se!

fcz
Kontakt:

ned maj 28, 2023 9:16 pm

Kako smo ovo hladno i rutinski odradili, jos ne mogu da vjerujem. Doduse, pred kraj jesmo bas glupo i bespotrebno popustili ali kad je najvise trebalo izgledali smo odlucno, jako, smireno i iskusno. Bravo Basicu, bravo momci! Kad pogledas statistiku i one uzasne Arenine izvjestaje rekao bi covjek da je bilo ko i napeto ali jedina istina je da je ovo bila rutinska pobjeda. Cak i meni, koji nikad nisam miran i opusten uz Zelju, ovo je bila tek lagana ovjera plasmana u Evropu, nijedne sekunde nisam sumnjao u pobjedu. Popizdio sam malo na kraju za ono zezanje Krpica i Haracica i prakticno namjerno nedavanje golova ali onda skontam da Zeljo kroz historiju nikad nije ponizavao protivnike i onda mi bude drago da taj duh i dalje zivi.

Ne znam sta ce biti u ovom prelaznom roku ali ako ima ikakvih mogucnosti, treba sve uraditi da zadrzimo... Znamo vec svi koje igrace. Sigurno ce nam se isplatiti.

Muftic - nevjerovatan skok u kratkom periodu. Danas je izgledao kao Dida u najboljim danima, u skoku razgrce, uvijek na lopti tako da nema potrebe ni da se baca vec samo ispruzi ruke. Definitivno jedan od faktora u ovom nasem zaokretu i budjenju pred kraj prvenstva.
Galic - vala bez greske danas. Neprelazan, rastrcan, zao mi je pravo zbog ono prodora pred kraj prvog, mogao je upisati mangupsku asistenciju.
Jasarevic - snasao se, probudio ili se jednostavno opustio - sta god da je u pitanju, drago mi je da je jos jednom odigrao odlican mec.
Kosoric - covjek stari kvalitetno i gotovo. :) Odlican, nema sta. Zajebali su i on i Coca onaj njihov go ali on je svakako dosao kao posljedica kolektivnog opustanja.
Cocalic - kao sto rekoh, konacno uhvatio proslogodisnju formu, sjajan danas. Nadam se da ovo znaci da u njemu ima jos kuveta da pomogne.
Hodzic - i on se evidentno vratio u pravu formu (ili je bar blizu). Standardno njegovo, malo sta promakne onim nogama od sest metara. Valjda se dogovore...
Stilic - ne znam, meni je ovo danas bilo pravo lose. Da li je u pitanju pozicija/zadaci koje je dobio ali bio je sav nikakav. Nebo i zemlja u odnosu na utakmicu protiv Posusja. OK, genijalna asistencija za Santosa ali premalo da popravi utisak.
Amoah - bas je bio nabrijan ali onaj majmun ga namjerno nagazi i cao. Nadam se da nije sta ozbiljno i da ce skontati da je Norveska prehladna za vrelu africku krv.
Drljo - joj kako njemu malo fali... Ali mu bas fali. Cvrsta ruka i pravilno usmjerenje. A mimo toga ima sve, fiziku, tehniku, mangupluk.
Santos - danas smo vidjeli da je, kad ima realizaciju (a imace je uvijek ako bude radio na sebi), igrac koji nam jako, jako treba.
Krpic - standardno za "novog" Sulju; nema toliko golova ali strasno vazan u igri.

Beganovic - ja se sekunde ne brinem kad on igra na ovoj poziciji. Znas da imas radnika, Zeljinog fanatika kojeg ce malo ko preci ili mu oteti loptu.
Haracic - realno nikakav danas, i mimo onog sprdanja u sansi. Ali hajde, usao je u zatvaranju utakmice, nista strasno.
Drina - nije puno igrao ali je puno toga uradio, nadam se da je standardan sljedece sezone.

Manijaci su danas imali po meni jedno od najboljih gostujucih izdanja. Mangupski ali kulturica, samo podrska i to kakva - samo su se oni culi. Aplauz njihove publike na kraju je dovoljan komentar. Bravo mangupi sarajevski.

A sad - Evropa! Pomalo sam zaboravio na taj lijepi osjecaj, iscekivanje zrijeba, trazenje jeftinih letova, skupljanje informacija o nekim opskurnim klubovima kojima sam dotad znao samo ime s livescore-a ili teleteksta... Divno se vratiti svemu tome. Zasluzili smo ovo svi. Klub je radio, igraci i treneri su radili, mi smo punili stadion kao malo ko u regionu; bila bi grehota da nismo uspjeli. Posteno smo dosli ovdje i nadam se da ce nas sreca malo pomaziti, barem jedno pretkolo. Prolazak jednog protivnika, dvije pune Grbavice i sve sto uz to ide (tv prava, reklame i UEFA-ine nagrade) bi za nas u ovom trenutku bilo pravo malo bogatstvo.

SVI NA GRBAVICU!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Trenutno korisnika/ca: Diverzant i 114 gostiju.

Prijava