Bukvalno, sve moje pretpostavke oko ove utakmice su se ispostavile kao pogresne
i u zivotu nisam bio sretniji zbog toga. Iznenadjujuce fer igra, bez ikakvih grubosti,
zeljo igra doktorski...
Slazem se, nikakvih gadosti ni na terenu, ni na tribinama. Ocekivao sam drugacije.
Cini mi se cak da su oni u jednom momentu skandirali "druga liga" dok ih Manijaci bukvalno nisu nijednom spomenuli.storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 28, 2023 6:33 pmSlazem se, nikakvih gadosti ni na terenu, ni na tribinama. Ocekivao sam drugacije.
Nisam u Tuzli vidio miroljubivije utakmice... bas iznenadjenje.fcz je napisao/la: ↑ned maj 28, 2023 6:35 pmCini mi se cak da su oni u jednom momentu skandirali "druga liga" dok ih Manijaci bukvalno nisu nijednom spomenuli.storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 28, 2023 6:33 pmSlazem se, nikakvih gadosti ni na terenu, ni na tribinama. Ocekivao sam drugacije.![]()
Prozvali jednom cijeli stadion za kapiju, prije i nakon toga samo Zeljeznicar.![]()
Ma nije gore fudbalska publika. OK, star je klub, povelik grad ali nema tu one prave ljubavi, strasti.storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 28, 2023 6:36 pmNisam u Tuzli vidio miroljubivije utakmice... bas iznenadjenje.fcz je napisao/la: ↑ned maj 28, 2023 6:35 pmCini mi se cak da su oni u jednom momentu skandirali "druga liga" dok ih Manijaci bukvalno nisu nijednom spomenuli.storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 28, 2023 6:33 pm
Slazem se, nikakvih gadosti ni na terenu, ni na tribinama. Ocekivao sam drugacije.![]()
Prozvali jednom cijeli stadion za kapiju, prije i nakon toga samo Zeljeznicar.![]()