Srdjan Stanic likes this
Ne trpaj Nikolu sa njima u isti kos...Hvala unaprijed.
Mislim da bi bila katastrofa pustiti i Santosa i Amoaha... pogotovo jer na tržištu ne vidim koga možemo dovesti da ih zamijeni. Ali hajde da sačekamo kraj utakmice u Tuzli, puno od toga zavisi.thierryhenry21 je napisao/la: ↑pet maj 26, 2023 7:43 amProdati Amoaha za milion, dat Santosu 100k potpisat novi ugovor i zadržat ga
Zbog istog razloga je Uprava zamjenila klupe i kada je Adzem bio tu. Psovanje mrtvih, zivih, djece i sve sto ti moze pasti na pamet svom treneru se vise nije moglo slusati. Takve psovke nisam ni na jednoj tribini cuo. Boris se za titulu i kup, sve je u igri i tvoji ti navijaci tako psuju. Valjda dodjemo tobe. Podrska Basicu!Dzezvar je napisao/la: ↑čet maj 25, 2023 8:22 pmOdlučili ste premjestiti klupu bliže južnoj tribini. Šta stoji iza te odluke?
– Ima nekih, moram reći, jako nekorektnih navijača koji su iza klupe koji dobacuju sve i svašta. Jednostavno, nisam želio više da ih slušam. Navijaš za Želju, sjediš iza, platiš ulaznicu, i onda psuješ ne znam više šta. To ne priliči ni navijaču. Bilo je jako ružno, pogotovo u momentu gdje se lomi sve. Predsjednik je tu kvalitetno odreagovao i odmah napravio izmjenu. Ja čak nisam mislio da se to može zamijeniti.
To su jedni te isti koji godinama sjede na tom mjestu i yebu sve zivo i mrtvo.Pljuvali su u pravcu Senadovom svojevremeno.Sada su uz psovke se derali Nermineeee,aludirajuci na babu koji zvao svoga sina u Srebrenici.storm_raider je napisao/la: ↑pet maj 26, 2023 8:42 amZbog istog razloga je Uprava zamjenila klupe i kada je Adzem bio tu. Psovanje mrtvih, zivih, djece i sve sto ti moze pasti na pamet svom treneru se vise nije moglo slusati. Takve psovke nisam ni na jednoj tribini cuo. Boris se za titulu i kup, sve je u igri i tvoji ti navijaci tako psuju. Valjda dodjemo tobe. Podrska Basicu!Dzezvar je napisao/la: ↑čet maj 25, 2023 8:22 pmOdlučili ste premjestiti klupu bliže južnoj tribini. Šta stoji iza te odluke?
– Ima nekih, moram reći, jako nekorektnih navijača koji su iza klupe koji dobacuju sve i svašta. Jednostavno, nisam želio više da ih slušam. Navijaš za Želju, sjediš iza, platiš ulaznicu, i onda psuješ ne znam više šta. To ne priliči ni navijaču. Bilo je jako ružno, pogotovo u momentu gdje se lomi sve. Predsjednik je tu kvalitetno odreagovao i odmah napravio izmjenu. Ja čak nisam mislio da se to može zamijeniti.
Ove prodati, dovesti im burazere iz Prijedora i nastaviti tradicijukvalitet je napisao/la: ↑pet maj 26, 2023 8:36 amMislim da bi bila katastrofa pustiti i Santosa i Amoaha... pogotovo jer na tržištu ne vidim koga možemo dovesti da ih zamijeni. Ali hajde da sačekamo kraj utakmice u Tuzli, puno od toga zavisi.thierryhenry21 je napisao/la: ↑pet maj 26, 2023 7:43 amProdati Amoaha za milion, dat Santosu 100k potpisat novi ugovor i zadržat ga
Staa? Znam da su u BL to radili, a ne mogu da vjerujem da su i ovi "nasi". Pa Boze sacuvaj, moze li nize od toga...Dzezvar je napisao/la: ↑pet maj 26, 2023 12:01 pmTo su jedni te isti koji godinama sjede na tom mjestu i yebu sve zivo i mrtvo.Pljuvali su u pravcu Senadovom svojevremeno.Sada su uz psovke se derali Nermineeee,aludirajuci na babu koji zvao svoga sina u Srebrenici.storm_raider je napisao/la: ↑pet maj 26, 2023 8:42 amZbog istog razloga je Uprava zamjenila klupe i kada je Adzem bio tu. Psovanje mrtvih, zivih, djece i sve sto ti moze pasti na pamet svom treneru se vise nije moglo slusati. Takve psovke nisam ni na jednoj tribini cuo. Boris se za titulu i kup, sve je u igri i tvoji ti navijaci tako psuju. Valjda dodjemo tobe. Podrska Basicu!Dzezvar je napisao/la: ↑čet maj 25, 2023 8:22 pmOdlučili ste premjestiti klupu bliže južnoj tribini. Šta stoji iza te odluke?
Napokon je i niima neko stao u kraj.Upozoreni su a upozorio ih je onaj ko treba da upozori.
Godinama isti ljudi, godinama im se ništa ne može, postali smo ko Fukarestorm_raider je napisao/la:Staa? Znam da su u BL to radili, a ne mogu da vjerujem da su i ovi "nasi". Pa Boze sacuvaj, moze li nize od toga...Dzezvar je napisao/la: ↑pet maj 26, 2023 12:01 pmTo su jedni te isti koji godinama sjede na tom mjestu i yebu sve zivo i mrtvo.Pljuvali su u pravcu Senadovom svojevremeno.Sada su uz psovke se derali Nermineeee,aludirajuci na babu koji zvao svoga sina u Srebrenici.storm_raider je napisao/la: ↑pet maj 26, 2023 8:42 am
Zbog istog razloga je Uprava zamjenila klupe i kada je Adzem bio tu. Psovanje mrtvih, zivih, djece i sve sto ti moze pasti na pamet svom treneru se vise nije moglo slusati. Takve psovke nisam ni na jednoj tribini cuo. Boris se za titulu i kup, sve je u igri i tvoji ti navijaci tako psuju. Valjda dodjemo tobe. Podrska Basicu!
Napokon je i niima neko stao u kraj.Upozoreni su a upozorio ih je onaj ko treba da upozori.
Ocitana im je bukvica,tako da ne treba dalje o njima.
Super, drago mi je da je tačno, nadam se da će momci zapeti maksimalno i zbog kluba i zbog sebe.milanribar je napisao/la: ↑sri maj 24, 2023 2:59 pmI to dobre premije s obzirom na trenutnu situaciju.Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑sri maj 24, 2023 2:25 pmOsigurane premije u slučaju pobjede i plasmana?
Ma dajte ljudi kakav Miske pred najvazniju utakmicu sezone. Kad se zavrsi i mi se abd plasiramo u evropu onda cemo o drugim stvarima.thierryhenry21 je napisao/la: ↑pet maj 26, 2023 3:24 pmIma li istine u ovom što se priča da se Miske vraća