Može, al' da u klubu imaš školovane ljude sa vizijom i biznismene, ovako sve ide 'ako šta uspijemo ušićarit dobro i jest'.Jacksparrow je napisao/la:Pa da je 100 000 , zar se ne moze naci nacin da se izdvoji ako ces uloziti u momka, raditi s njim. Potpises dugorocni profesionalni ugovor i probas uzet 600 000 € a provjeren je vala i da ne uzmes te pare za njeg isplatit ce ti se kroz sezonu ako izboris evropu.
E cuj nonsarlantnoMiroslavKruzik je napisao/la:Ja znam da na drugim stadionima Uprave prije utakmice izdaju zadatke određenim uposlenicima Kluba koji će rukovoditi tim dijelom organizacije, praćenja i kontrole ulaza, prodaje karti, novca itd.Maestro_1921 je napisao/la:Ja bukvalno ne pamtim kad sam vidio nekog iz kluba na ulazima drugih tribina. Oni ne mrdaju dalje od zapada, mislim da ne znaju ni kako izgleda istočna tribina s druge strane.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon maj 22, 2023 9:36 pmRadio sam inače na ulazima, naplaćivanju i ručnom skeniranju karti, znam o čemu pričam.
Nije problem što skeneri ne rade, problem je što se ulazilo bez karti, bez nadgledanja od zaposlenika, ne provjeravaju se sezonske, spiskovi itd, sve djeluje na ulaz na koridu a ne tribinu najvećeg bh stadiona.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Ali, svaki put se na Grbavici ibretim kako se nonšarlantno zanemaruje taj segment a Klubu izbija hiljade KM. Tužno je kad s tribine čuješ razgovor na telefonu navijača gdje savjetuju druge da uđu džaba jer je loša kontrola, to posebno boli, jer Željo to ne zaslužuje.
Ma ako je njima problem 200k za igrača kojeg ćeš dugoročno vezati ugovorom, pri tome sigurno zaraditi, onda nisu za Želju… ali priča u pogrešno vrijeme, sve mora biti usmjereno ka Tuzli!!! Po Evropu!!!
Mene vise podsjeca na Veselinovica, sve dobro uradi i kad treba zabiti gol zajebe sve.
Jel ima jos neko zasluzan?plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon maj 22, 2023 11:05 pmSamo da se zahvalim najvećem poslijeratnom vizionaru kluba koji je omogućio da se napravi ova slika istočne tribine koja kruži mrežama... Hvala ti S.M.!
Pa sta predlazes. Da dignemo kredit i platimo je? Ni u punoj boljim situacijama nismo placali te stvari.kvalitet je napisao/la: ↑pon maj 22, 2023 9:52 pmMa ja, daj sve džaba, nismo u stanju hebenu naknadu platiti… bude li gdje snimak gostovanja, postaviteMiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon maj 22, 2023 9:44 pmBekrić izjavi da je glavni problem oko produzenja Santosovog ugovora naknada i produzivanje za nas bi trazilo potpisivanje profesionalnog ugovora a mi nismo spremni platiti prevelik iznos za naknadu, pa se traze druge opcije kako bi se uspjelo doci so zajednickog dogovora i produzenja ugovora.
Ali, generalno je optimista za produzenje Hodzica i Santosa.
Ah da dobro si. Zaboravih na Miru skroz..Lopta je napisao/la: ↑pon maj 22, 2023 4:51 pmMiroslav Stevanovic je doktor za obojicuSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pon maj 22, 2023 3:44 pmJedini krilni igrac bolji od Santosa, a da je igrao kod nas u zadnjih 5 6 godina je Zakaric. Bacate hejt na momka bez ikakve potrebe. Treći strijelac s 6 golova. Iznudio 5 6 penala sigurno do sada, prolazi ko od sale ljude kad mu se dadne lopta u prostor. Nepotreban hejt za lika, da ima sve sto govorite sigurno ne bi zaigrao za nas nikad.
Inace dobra tekma jucer, posebno bih pohvalio Mekica.
Trener kriv za prvo poluvrijeme apsolutno, experimentise nesto lik u utakmici koja odlucuje sezonu, s ostavljanjem najboljih igraca na klupi. Sreca ostvarili smo pobjedu na kraju.
Joj jest mi ta "Grbavica" (tribine) u prošlosti bile relevantne kad je u pitanju odrednica ka nečemu, zaboravljaš da se ljudi vode emocijama i manipulacijama a ne razumom kada je u pitanju tribina. Ista ta Grbavica je aminovala povratak najvećeg grobara kluba Amara Osima koji je klub u više navrata sveo pod stečajno stanje!Mulalic Edis je napisao/la:Pa sta predlazes. Da dignemo kredit i platimo je? Ni u punoj boljim situacijama nismo placali te stvari.kvalitet je napisao/la: ↑pon maj 22, 2023 9:52 pmMa ja, daj sve džaba, nismo u stanju hebenu naknadu platiti… bude li gdje snimak gostovanja, postaviteMiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon maj 22, 2023 9:44 pmBekrić izjavi da je glavni problem oko produzenja Santosovog ugovora naknada i produzivanje za nas bi trazilo potpisivanje profesionalnog ugovora a mi nismo spremni platiti prevelik iznos za naknadu, pa se traze druge opcije kako bi se uspjelo doci so zajednickog dogovora i produzenja ugovora.
Ali, generalno je optimista za produzenje Hodzica i Santosa.
Sta se ovi jadnici satrase da objasne da Bekric nije to to jer je ismijavao Truhlu jabuku i Misketa sto se tice razumijavanja loptanja. I kad je otjeran jer nije to to nije trebao slaviti titulu u Mostaru, nego plakati sto ga je Truhla Jabuka otjerala. Stvarno vrijedjanje inteligencije.
Grbavica je rekla svoje.
Svi u Tuzlu !
Ili da konacno idemo u tom pravcu da na Sudu dokazemo da nam vrati pare koje su mu nelegalno isplacivane, taman bi bilo za Santosa.LARSSON je napisao/la:Treba Osima pitat da nam posudi za Santosa
Bgm mnogi smo za Armina govorili da ostane na godisnjem odmoru sa zaručnicom, da je bolja odluka i po Klub i njega samog. Neuporedivo je ovoj situaciji staviti u poređenje Santosa koji je provjeren i znamo na čemu smo s njim i Hodzica za kojeg smo i prije i sada znamo da je van forme. Posebno kada su sve druge okolnosti na strani da vrijedi uloziti u Santosa (ako je vjerovati sportskom direktoru Bekricu da su za Santosa postojale finansijski jake ponude koje su odbijene), pa makar to bilo i na ivici rizika da ne bude isplativo, jer uvijek se moze desiti teska povreda i slicno.milanribar je napisao/la:Znači garantujete da se isplati uložit u Santosa 200+ hiljada ? Isto košto su garantovali ovdje da je Ara majstor i da će igrat s jednom nogom ovu ligu...
Ima na ovom forumu ozbiljnog materijala kad ste tako samouvjereni. U ovakvim dugovima mi trebamo uložit u jednog igrača te pare a ne dovest možda tri nova. Ok, hrabra odluka al dobro, vjerovatno će se isplatit...