nisi gadljiv ili kriza srednjih godina?
nisi gadljiv ili kriza srednjih godina?
Bi to bio marketingski bum.IlProfessore je napisao/la: ↑uto maj 16, 2023 11:58 amMoraju naši dovesti malog u klub, makar bio totalni kloc, to će biti strašan i mangupski potez Željezničara, o marketingu da i ne govorimo. Već godinama navijači poturaju svoja leđa za Klub, sad je Klub na redu.
Taman da ima dvije lijeve što bi rekli, ima iskrenu emociju i naš dnk, ko čitav njihov seniorski tim placenika što nemaDiverzant je napisao/la:Zamisli sad mali neka taraba ne zna u krivinu ući pješke
Upravo to sam prvo pomislio kad sam procitao ovu vijest.
Zapravo kažu da je mali dobar, pa vidjet ćemo. Zanimljiva priča svakako...MiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto maj 16, 2023 12:33 pmTaman da ima dvije lijeve što bi rekli, ima iskrenu emociju i naš dnk, ko čitav njihov seniorski tim placenika što nemaDiverzant je napisao/la:Zamisli sad mali neka taraba ne zna u krivinu ući pješke
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
A mogu malog otjerati , sto direktoricu me otjerajumilanribar je napisao/la: ↑uto maj 16, 2023 12:42 pmZapravo kažu da je mali dobar, pa vidjet ćemo. Zanimljiva priča svakako...MiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto maj 16, 2023 12:33 pmTaman da ima dvije lijeve što bi rekli, ima iskrenu emociju i naš dnk, ko čitav njihov seniorski tim placenika što nemaDiverzant je napisao/la:Zamisli sad mali neka taraba ne zna u krivinu ući pješke
Vjeruj mi da je ovo Ayla uradila čisto da se dodvori dijelu pitara, nisu oni ovo uradili što je pametan potez, već da bi nahranili pitare pitarlukom.fanaticZeljin je napisao/la:A mogu malog otjerati , sto direktoricu me otjerajumilanribar je napisao/la: ↑uto maj 16, 2023 12:42 pmZapravo kažu da je mali dobar, pa vidjet ćemo. Zanimljiva priča svakako...MiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto maj 16, 2023 12:33 pmTaman da ima dvije lijeve što bi rekli, ima iskrenu emociju i naš dnk, ko čitav njihov seniorski tim placenika što nema
Imali smo i mi te uslove prije samo par godina, aktivan račun omladinske škole koja je sama sebe finansirala i razvijala u pozitivnom pravcu....samo nam ni to nije valjalo.fanaticZeljin je napisao/la:Ma i kod njih u akademiji je polako pocela netrpeljivost , svako malo otjeraju par djecaka , da bi neke druge ubacili , nije to dugog vijeka , nemaju nista bolje uslove od nas, samo sto im je clanarina i oprema besplatna pa svi trče gore ...
Nismo nikad imali besplatnu opremu i clanarinu.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto maj 16, 2023 12:56 pmImali smo i mi te uslove prije samo par godina, aktivan račun omladinske škole koja je sama sebe finansirala i razvijala u pozitivnom pravcu....samo nam ni to nije valjalo.fanaticZeljin je napisao/la:Ma i kod njih u akademiji je polako pocela netrpeljivost , svako malo otjeraju par djecaka , da bi neke druge ubacili , nije to dugog vijeka , nemaju nista bolje uslove od nas, samo sto im je clanarina i oprema besplatna pa svi trče gore ...
Šteta...