Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SIMA_SIMAU
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 07, 2023 10:48 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
ned maj 07, 2023 10:44 pm
Ma apsolutno zaslužena pobjeda i kraj priče!
Nek gamad cvili, šta nas briga. Mudro šute i ponosni su na pobjede koje njima sudije donesu. A smijali su nam se i oni i pitari kad su nas krale te iste sudije, pogotovo poslije utakmice s bojcem u BL nedavno. I sad mi trebamo da se nešto solidarišemo. MRŠ!
To je to brate :pljesak:
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

BHDragons
Kontakt:

ned maj 07, 2023 10:50 pm

Na stadionu sam mislio da je faul, ali sad gledam ovaj snimak sa instagrama i mislim da je čist gol. Jako važna pobjeda, idemo na pobjedu u derbiju.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 07, 2023 10:52 pm

Odlična posjeta.

pestabudimpesta
Kontakt:

ned maj 07, 2023 10:55 pm

Jel ovo Basic spusta loptu, ili nesto drugo da ocekujemo?
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

salle86
Kontakt:

ned maj 07, 2023 10:59 pm

Kospa je napisao/la:
ned maj 07, 2023 10:22 pm
Ne pamtim goru igru... Mulalic je bio los al da je ostao sigurno bi igrali europu. otpustit njega i dovesti ovog hadalja je bas los potez.... i nakon mjesec dana on ubjedjuje navijace ko je Zeljo sta je Zeljo, kakve nase ambicije trebaju biti...

Na stranu sve imam neki ludi predosjecaj da ce nas sreca do kraja pogledati i da cemo otici u europu.... dosta nas je pisala... vrijeme je da nam se vrati negdje
🤣🤣🤣

Edise pomalo, odvadi haha
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

fanaticZeljin
Kontakt:

ned maj 07, 2023 10:59 pm

pestabudimpesta je napisao/la:
ned maj 07, 2023 10:55 pm
Jel ovo Basic spusta loptu, ili nesto drugo da ocekujemo?
I mene zanima sta je zelio da kaze
Srcu draga, boja PLAVA !

BC1921
Kontakt:

ned maj 07, 2023 11:01 pm

Zbogom seljacki klube iz sela pokraj Mostara...
Krivina Jug

salle86
Kontakt:

ned maj 07, 2023 11:03 pm

Ma suđenje ko suđenje, kad te oštete kukaš kad te poguraju šutiš i praviš se mutav.
Kako god, bitna pobjeda ali ništa nije gotovo. Mi u naredne 3 moramo uzeti 6 bodova ako hoćemo biti četvrti...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

ned maj 07, 2023 11:11 pm

Čoban bio, čoban ostao!
Spoiler:
slika
Fear of the Maniacs!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

ned maj 07, 2023 11:13 pm

Bašić je gore dočekan nego Mulalić. Stidite se portali.
Fear of the Maniacs!

milanribar
Kontakt:
Status: Online

ned maj 07, 2023 11:13 pm

Često nam se dešava ove polusezone. Jedno poluvrijeme dobro, drugo horor. Danas nam se vratilo za neke koje smo trebali možda dobit (Igman, Tuzla). Derbi nemam apsolutno predstave šta će bit. Oni jači igrački, nemaju igre, mi isto ne znamo još đe gonimo, opet najviše naginje na remi al mislim da neće bit ovaj put...

Sheldon
Kontakt:

ned maj 07, 2023 11:17 pm

Samo bih cestitao najboljim navijacima na svijetu na vrhunskoj posjeti iako skoro svaku utakmicu, polusezonu, sezonu, dozivljavamo nove udarce od igraca, trenera, uprava, saveza, sudija…
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

Diverzant
Kontakt:

ned maj 07, 2023 11:17 pm

Jeebo li ti klaun sve one sto je trava preko njih izrasla
Cuj ti smetljara smrdljivog sta on prica.
Srest cemo se mi jusufbegovicu, a valja se i pozdraviti sto bi ćelo rekao
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

plavi kanarinac
Kontakt:

ned maj 07, 2023 11:24 pm

***** i minutu sutnje i sve.

Ceracemo se jos sto bi rekao matija samo u izvedbi Nasera O.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Mulalic Edis
Kontakt:

ned maj 07, 2023 11:44 pm

Faul je bio nad golmanom. Od pocetka je siljio za nas, ne puno kao sto se Borcu silji, ali je bilo domacinski. Treba reci kako jeste, a ne pametovati sad nesto i lagati sam sebe. Nije ovo do Zelje, mi nit mozemo platiti Sivca , niti smo u tom tonu, ali nam vracaju radi mira u kuci. Nije isto kad igraci Zelje sjednu na teren ili navijaci krenu u teren ili kad to urade iz Slobode. Nas bunt ima veliki odjek u regionu, pa cak i Evropi. Tako da nemojte lagati sami sebe i pricati gluposti. Cetalji se sprdaju s ligom. Sjede na kafi i tri kola unaprijed planiraju. Vidim lakrdija i u Banja Luci.

Igra prvo poluvrijeme veoma dobra, imali smo neku solidnu dominaciju i oni nisu pogledali na gol. U drugom prvih 20 minuta raspad sistema. Poslije sumnjiv gol i Haskicev zicer obiljezili tekmu.

Bravo navijaci sa sve cetiri strane. Strah me derbija sa rovitim Galicem, isprepadanim Jasarom i losim Hodzicem. Nema ni Coce. Morat cemo bolje od ovog za iks, a za pobjedu da odigramo tekmu sezone. Treba izaci hrabro, mada nam u nekim kombinacijama i iks odgovara. Svi na Lavoritis !!!

Okej i izjava Basica. Bas o onome sto sam pisao prosli put. Imas 2 bolje ekipe i skuplje, zasticeni Borac i 2 "uredjenija i zdravija" kluba. Da smo tu, jesmo. Da mozemo, mozemo u evropu, ali nije katastrofa ako se ne ode. Kako god zavrsilo, treba covjeka ostaviti.
Grande Miske 💪

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

Ne znam zašto se raja sjatila na Bašića? Nemamo neku posebnu igru trenutno ali bar meni za razliku od honaj trenera ima nekog šlifa, normalno da treba još puno rada i puno promjena ali ima neke naznake da bi to moglo biti to i po pitanju igre i po pitanju rezultata.
Fear of the Maniacs!

BHDragons
Kontakt:

pon maj 08, 2023 12:06 am

Straus je napisao/la:
Ne znam zašto se raja sjatila na Bašića? Nemamo neku posebnu igru trenutno ali bar meni za razliku od honaj trenera ima nekog šlifa, normalno da treba još puno rada i puno promjena ali ima neke naznake da bi to moglo biti to i po pitanju igre i po pitanju rezultata.
Jer nije Željin ratnik...
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

exbabilon
Kontakt:

pon maj 08, 2023 12:19 am

Utakmica do našeg drugog gola išla u smjeru utakmice u Kupu. Mi povedemo zasluženo, budemo bolji protivnik i onda samo nestanemo. Večeras se nismo pojavili u drugom poluvremenu, a poslije njihovog gola pogotovo. Dali smo go kako smo dali, u 9 od 10 ovakvih sitaucija u našoj ligi se go poništava. Ali izmisli se ofsajd na Koševu, izmisli pobjeda Veležu prošlo kolo, može i ovo večeras. Nemamo se mi šta kome pravdati...

Jedva čekam kraj sezone. Muka mi je više i od ovog fudbala koji mi igramo, i od suđenja, čekanja kikseva rivala, računanja bodova, gledanja u raspored, čekanja finala Kupa da ga Zrinjski uzme, čekanja utorka da saznaš ko sudi derbi... najmanje fudbala ovdje ima.

Opet smo tu, opet smo u igri za Evropu. Spremiti igrače za derbi, daleko od toga da se s pitarima ne može igrati.

Diverzant
Kontakt:

pon maj 08, 2023 12:34 am

Godinama nas kolju unazad, svi redom. Ukrali nam titule, ne titulu, nego titule savez i sudije. Niko nije slova kako treba napisao.
Mi pobjedimo iz jedne diskutabilne situacije, znači diskutabilne, ne očite i svi nam se na leđa natovare, svaki portal, svaki medij od ovih najvecih do ovih malih znojavih fukljiša što pišu sa maminog laptopa.
Svima redom vam općim sa majkama, ženom, djecom, unucima, praunicima, tetkama, zaovama, jetrvama. Dabogda zore ne dočekali, kerovi smrdljivi.
Je li moguće da nas svi ovoliko mrze, da smo svima kost u grlu evo 102 godine. Kakve mi dušmane imamo, dobro ovaj klub ikako postoji.
Da se zovemo fk beli orlovi ili hšk pauci, manje bi nam se na kosti tovarili.
Nabijem vas sve i vas i najmlije vam još jednom na karinu.
Ni države, ni vlasti sve nisu mogli da te ugase
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Dr. Adzem
Kontakt:

pon maj 08, 2023 12:48 am

Neznam polemiku uopste oko 2 gola. Pogotovo medijski pa ovo se moze ponistiti samo kod nas, sjetit se samo gola Coce protiv borca, sasvim regularan. Beganovic dolazi prvi do lopte tu se sva prica zavrsava.
Cuva Bog Zelju svog!

Trenutno korisnika/ca: Bozidar Radosevic, milanribar, SamoNapad i 43 gosta.

Prijava