Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Z_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 20, 2023 7:46 am

kokoška je napisao/la:
čet apr 20, 2023 4:26 am
Sulevelicanstveni je napisao/la:
čet apr 20, 2023 1:44 am
ubaceni element je napisao/la:
čet apr 20, 2023 1:36 am
Nije u redu ova pljuvacina prema Coci. Cinjenjic je da nije u formi i da grijesi u zadnje vrijeme, mozda posti, mozda jednostavno covjek vise ne moze. Ali zar mu treba odmah sjedati na kosti i vrijedjati, zaboraviti sve sto je bilo do ove polusezone? Cijela zadnja linija igra ocajno i svaki gol je kombinacija debilnih poteza 2-3 igraca istovremeno. Pa evo i danas, kriv Cocalic sto je nabio u korner kao da nema
10 kornera svaku utakmicu, ali kako to amnestira Jasara koji nesto skakuce i veze nema gdje je lopta, ili Bendera koji spava? Nikako, svi su krivi i dekoncentrisani, a neki jednostavno nisu ni kvalitetni, sto se za Cocalica ne moze bas reci. A evo gledam i veceras onaj Upamecano igra za Bayren grijesi jos vise, mi bi ga otjerali da je kod nas, ali eto njima dobar i dalje.
Ma samo daj da se pljuje, jeste losiji nego sto je bio, ali kako raja pljuje ko da je jedini krivac..
Samo neznalice mogu pljuvati Cocalica, njima je Kosoric vrh fudbala...
Kako igra na proljece, Emir Hodzurda bi bio bolje rjesenje. Neopravdano su sve kritike usmjerene ka Galicu, Jasarevicu i Benderu, a Cocalic igra losije od sve trojice.

storm_raider
Kontakt:

čet apr 20, 2023 8:04 am

Za 10 maraka neko sebi umisli da je kupio ekskluzivno pravo da psuje igracima mrtve i zive, dok u svom dvoristu ne smije pisnuti. Za 10 maraka neko sebi umisli da je kupio pravo da tjera strukture Kluba. Doduse, ovaj put nije bilo coporativno. U pamet molim vas, vasi osjecaji u datom trenutku su nebitni, Zeljo je samo bitan. Gdje spavaju, kakve sampanjce piju i sa kakvim zenama izlaze ovi sto su navikli da imaju tako visoke kriterije? Kako vas nije sramota vise? Zapitate li se ikada o tome sta radite sa svojim ponasanjem? Nije Zeljo izduvni ventil za ono sto svojim zenama ne smijete reci. Grbavica je nas dom, sramotno je papir ostaviti, a ne flase od iftara na terenu. Je li kuci tako smece ostavljate? Ljudi su te 2 puta pobjedili posteno, cestitaj im - barem smo mi po tome bili poznati uvijek. Previse se svojata Zeljo za 10 maraka svaki drugi vikend. Samo Zeljo moze sve da trpi, je l' de?

Samo privatizacija, pa probajte uslove vlasniku postaviti.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

čet apr 20, 2023 8:09 am

Z_1921 je napisao/la:
kokoška je napisao/la:
Sulevelicanstveni je napisao/la:
čet apr 20, 2023 1:44 am

Ma samo daj da se pljuje, jeste losiji nego sto je bio, ali kako raja pljuje ko da je jedini krivac..
Kako igra na proljece, Emir Hodzurda bi bio bolje rjesenje. Neopravdano su sve kritike usmjerene ka Galicu, Jasarevicu i Benderu, a Cocalic igra losije od sve trojice.
nemoj njega, on je "naš"

salle86
Kontakt:

čet apr 20, 2023 8:16 am

@storm
Imalo bi smisla da je to samo 10 KM
Ali većina je tu svaki meč, godinama...sakupi se ljudima. Trenutno su navijači NAJMANJI problem.
Ne valja ti ni ova priča "šta oni hoće". Ipak su (smo) glavni sponzor kluba, valjda i to nešto znači i ima težinu.
Lično evo, bio na sjeveru nisam skandirao ali razumijem. Nisam ni Benderu zviždao, to pokušavam da razumijem mada nisam za to ali se nakon toga popravio 🤣
A psovanje našim igračima od samog početka, to mi je baš degutantno...flaše sa istoka e to je već teški papanluk
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

svraka
Kontakt:

čet apr 20, 2023 8:19 am

Samopouzdanje ekipe je najbitnije u ovom trenutku, a oni ga nemaju. Jucer se dobro krenulo i primis opet, opet glup gol. Poslije je to sve islo sporije. Poslije drugog gola je bio kraj.

Mijenjanje pozicija igraca je nesto sto se dalo primijetiti i iznosenje lopte, kao promjena trenera. Ali poslije gola su se usrali nasi.
Ara i Krpic prelosi. Vidite da nije do taktike i trenera. Krpic ne moze vise obicnu loptu sacuvati, Ara isto. Odbrana pretanka.

Das ljudima da unesu flase i sta zale za iftar, oni odluce gadjati Bendera u sred utakmice i igrace Veleza na kraju. DUPLU OGRADU ZASLUZUJETE zbog onog jucer. Kada nase igrace tako docekaju negdje, nemojte smizdriti i govoriti napustite teren i cekati neke kazne. Istok je jucer licio na onaj sa lavora.

Pravi, vjerni navijaci su svjesni situacije u klubu, tako da ono prozivanje nekih ljudi sa sjevera je smijesno. Vjerovatno ti ljudi vec sljedecu utakmicu nece ni biti na utakmici. Ali opet i ta uprava se treba trznuti malo u nekim drugim stvarima.
Forza 1921!

Oda majstore!

salle86
Kontakt:

čet apr 20, 2023 8:22 am

cvrle_jedanesterac je napisao/la:
Z_1921 je napisao/la:
kokoška je napisao/la:

nemoj njega, on je "naš"
Pa sad kad gledamo očekivanja i ono što pruža na terenu, tako o izgleda. Ali sad ne treba ni pretjerivati, mislim da eto konkretno on nije zaslužio da mu se psuje, pa i zviždi, da ne idem dalje.
Jeste loš, ok...
Nas koči najviše to što imamo par igrača što MORAJU igrati, neko jer nema adekvatne zamjene, neko zbog ranijih zasluga i imena. To se mora korigovati
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

storm_raider
Kontakt:

čet apr 20, 2023 8:26 am

salle86 je napisao/la:
@storm
Ali većina je tu svaki meč, godinama...sakupi se ljudima. Trenutno su navijači NAJMANJI problem.
Ne valja ti ni ova priča "šta oni hoće". Ipak su (smo) glavni sponzor kluba, valjda i to nešto znači i ima težinu
Ne shvatas ti mene. Ni u vlastitim porodicama nekada ne ide sve po loju, a prihodujemo vise od 10 maraka i doprinosimo, pa se ne ponasamo tako iako smo glavni sponzor. A znas li zasto? Zato sto nas je strah posljedica, zena ce nas ostaviti, odgovorice nesto sto ne zelimo cuti, komsiluk ce pomisliti svasta i tako dalje. Zeljo zato sve moze da trpi, jer ne razmisljamo o posljedicama. Zar je pogresno traziti da se odnosimo prema Grbavici tako da ne bacamo flase na teren? Nakupilo se i meni, nisi svjestan koliko obzirom da sam upozoravao na ovo sve na vrijeme. Da ne pisem ostale stvari. To sto smo glavni sponzor Kluba je ponos i nazalost potreba zbog trenutne situacije, ali je li to amnestira psovanje mrtvih i zivih? Nije nas strah posljedica. Ne pisem da su navijaci problem, navijac sam cijeli svoj zivot. Pisem o stvarima za koje smatram da trebaju biti bolje. Nemoj da to dvoje mjesas.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

salle86
Kontakt:

čet apr 20, 2023 8:31 am

storm_raider je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
@storm
Ne valja ti ni ova priča "šta oni hoće". Ipak su (smo) glavni sponzor kluba, valjda i to nešto znači i ima težinu
Ne shvatas ti mene. Ni u vlastitim porodicama nekada ne ide sve po loju, a prihodujemo vise od 10 maraka i doprinosimo, pa se ne ponasamo tako iako smo glavni sponzor. A znas li zasto? Zato sto nas je strah posljedica, zena ce nas ostaviti, odgovorice nesto sto ne zelimo cuti, komsiluk ce pomisliti svasta i tako dalje. Zeljo zato sve moze da trpi, jer ne razmisljamo o posljedicama. Zar je pogresno traziti da se odnosimo prema Grbavici tako da ne bacamo flase na teren? Nakupilo se i meni, nisi svjestan koliko obzirom da sam upozoravao na ovo sve na vrijeme. Da ne pisem ostale stvari. To sto smo glavni sponzor Kluba je ponos i nazalost potreba zbog trenutne situacije, ali je li to amnestira psovanje mrtvih i zivih? Nije nas strah posljedica. Ne pisem da su navijaci problem, navijac sam cijeli svoj zivot. Pisem o stvarima za koje smatram da trebaju biti bolje. Nemoj da to dvoje mjesas.
Pokušavam razumjeti. Naravno da ne idu u isti koš ovi koji psuju, gađaju itd. sa nama normalnima. Ali meni je lično zasmetalo tvoje "čemu prozivanje uprave". Možda baš to i treba, da se i oni malo razdrmaju i da se posvete i "sitnicama" koje kad se saberu i sagledaju mogu dosta promjeniti sliku
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 20, 2023 8:48 am

Dzezvar je napisao/la:
čet apr 20, 2023 7:45 am
Bojim se da tezak period dolazi pred nama.
Mislim da sada polako krece osipanje posjete na utakmicama,yebavanje majki i uze familjje te tjeranje uprave,sto smo na kraju i sinoc bili svjedoci....
Nista novo sto vec nismo prosli...
Na hajr..
Stoposto.

Necemo do kraja ni jednu pobijediti.
A samim tim ide i dodatni pritisak na ostale.

Mada sto se mene tice, trebao bi neko i odgovarati u slucaju da ne odemo u Evropu i ne produzimo ugovore za Santosa i Hodzica (Ja se tome vise i ne nadam, samo kazem).
Ni Evrope ni transfera. KATASTROFA

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

čet apr 20, 2023 8:50 am

salle86 je napisao/la:
Z_1921 je napisao/la:

nemoj njega, on je "naš"
Pa sad kad gledamo očekivanja i ono što pruža na terenu, tako o izgleda. Ali sad ne treba ni pretjerivati, mislim da eto konkretno on nije zaslužio da mu se psuje, pa i zviždi, da ne idem dalje.
Jeste loš, ok...
Nas koči najviše to što imamo par igrača što MORAJU igrati, neko jer nema adekvatne zamjene, neko zbog ranijih zasluga i imena. To se mora korigovati
iskreno nijedan igrač nije zaslužio psovanje i vrijeđanje. nisam na to mislio, već samo na trenutne igra. al mi smo uvijek poznati po tome da imamo dežurnog krivca. nekad je to bio Jamak, pa Svraka, Benjo Čolić i da ne bi koga izostavio (da se ne uvrijedi :) )

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

čet apr 20, 2023 8:53 am

Diverzant je napisao/la:
čet apr 20, 2023 2:51 am
Ko su ovi momci?
slika
juniorski reprezentativci Saudijske Arabije.

salle86
Kontakt:

čet apr 20, 2023 9:06 am

čet apr 20, 2023 8:50 am
salle86 je napisao/la:

nemoj njega, on je "naš"
Jeste loš, ok...
iskreno nijedan igrač nije zaslužio psovanje i vrijeđanje. nisam na to mislio, već samo na trenutne igra. al mi smo uvijek poznati po tome da imamo dežurnog krivca. nekad je to bio Jamak, pa Svraka, Benjo Čolić i da ne bi koga izostavio (da se ne uvrijedi :) )
Kontam ja tebe.
Nego nama su najveći krivci oni najbolji koji zakažu, ponekad to ima i smisla ali opet treba ostati dostojanstven. Ne vjerujem da niko eto ne igra loše jer hoće ali poklopilo se milion sitnih qraca i onda kad krenu kola niz brdo ne možemo eto tako lahko zaustaviti.
Mislim meni je evo glupo i da trener Bendera stavlja kao metu, njega je bolje sad skloniti sa gola taman Kosorić branio do kraja. na njega raja odavno već ima pik kao jednog od većih krivaca, opravdano ali opet ima neka granica koju mi kao navijači ne bi smjeli prelaziti pogotovo prema svojim igračima.
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Bozidar Radosevic
Kontakt:

čet apr 20, 2023 9:29 am

salle86 je napisao/la:
@storm
Ovo je nazalost istina. Ali jednostavno mi kao drustvo smo dozivili krah. Ne treba da te cudi niti mi normalni mozemo bilo sta uraditi. 1000puta je receno ne ubacuj na teren, to je kazna. I 1001sinoc opet ljudi to rade. Jucer su momka pogodili dok je iftario na istoku. Sramota.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet apr 20, 2023 9:47 am

Ma zajebite sve VIDIMO SE OPET U SUBOTU.

U jednu ruku mi je i drago sto je ovako zavrsilo, Zrinjski je zaista prejak za nas i zaista bi bilo nemoguce osvojiti kup. Otislo bi nas 2-3000 u Zenicu i sta bismo dobili, nista samo novo razocarenje.

Ovako se okrecemo prvenstvu ima jos 7 kola do kraja, SVE JE U NASIM RUKAMA.

Dolazi nam Siroki, dolazi nam Velez, idemo pitarima na Kosevo to ako uspijemo pobjediti mi smo sigurni u Evropi.

Bio sam sinoc u "epicentru" desavanja na sjeveru, Nista strasno se nije desilo, jednostavno VRUCE GLAVE pa ponese raju, srecom malo glame i to je to. Mogu reci da su i jedni i drugi koji su se raspravljali u pravu.

Jednostavno ZASITILI SMO SE PREZIVLJAVANJA. Iako smo svjesni situacije u kojoj se nas klub nalazi, raja opet od naseg Zelje ocekuje da igra Ligu prvaka.

Davno sam govorio da ce nas Edis pokopati sa svojom igrom i sinoc je sve doslo na naplatu. Sinoc smo mogli vidjeti koliko smo kao ekipa tj. tim losi. Basic je u ovih 7 dana uradio mnogo vise nego Edis za godinu ipo. Prvih 10 minuta sve med i mlijeko, igra od noge do noge, kretanje igraca bez lopte, smirenost i naravno gol. Nakon pocetnicke greske Cocalica i primljenog gola nasi igraci su dozivjeli pomracenje. Jednostavno nisu psihicki jaki da pogledaju semafor i vrijeme i da vide da se ima igrati jos 70 minuta i da se rezultat moze preokrenuti.

Nadam se da ce Basic ostati sto duze u nasem klubu i da ce dovesti najmanje 5 igraca i da ce u potpunosti promjeniti filozofiju kod nasih igraca.

U subotu bih volio vidjeti sastav sa tri igraca nazad i sa zgusnutom sredinom terena.
U napadu bih ovu utakmicu dao prednost Haracicu

Svi smo generali poslije bitke, ali ljudi ovo je nas Zeljo, nama sada treba strpljenja. Svi mi znamo da je nas Zeljo za nas najbolji, ali realno dosta je ekipa u nasoj ligi koji su bolji od nas kako igracki tako i finansijski.
Nadam se da ce se od ljeta desiti neke promjene i da cemo NAPOKON odskociti i krenuti da se ravnopravno borimo za trofeje.
Alea iacta est!

gavran
Kontakt:

čet apr 20, 2023 10:10 am

čet apr 20, 2023 8:53 am
Diverzant je napisao/la:
čet apr 20, 2023 2:51 am
Ko su ovi momci?
slika
juniorski reprezentativci Saudijske Arabije.
Meka za talente
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

pestabudimpesta
Kontakt:

čet apr 20, 2023 10:11 am

čet apr 20, 2023 8:04 am
Za 10 maraka neko sebi umisli da je kupio ekskluzivno pravo da psuje igracima mrtve i zive, dok u svom dvoristu ne smije pisnuti. Za 10 maraka neko sebi umisli da je kupio pravo da tjera strukture Kluba. Doduse, ovaj put nije bilo coporativno. U pamet molim vas, vasi osjecaji u datom trenutku su nebitni, Zeljo je samo bitan. Gdje spavaju, kakve sampanjce piju i sa kakvim zenama izlaze ovi sto su navikli da imaju tako visoke kriterije? Kako vas nije sramota vise? Zapitate li se ikada o tome sta radite sa svojim ponasanjem? Nije Zeljo izduvni ventil za ono sto svojim zenama ne smijete reci. Grbavica je nas dom, sramotno je papir ostaviti, a ne flase od iftara na terenu. Je li kuci tako smece ostavljate? Ljudi su te 2 puta pobjedili posteno, cestitaj im - barem smo mi po tome bili poznati uvijek. Previse se svojata Zeljo za 10 maraka svaki drugi vikend. Samo Zeljo moze sve da trpi, je l' de?

Samo privatizacija, pa probajte uslove vlasniku postaviti.
Bravo majstore.

Jedva cekam Siroki, pravih 1000, svi sto su juce bacali flase i psovali igračima su relativno navijaci na baterije
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

Ludvig Leple
Kontakt:

čet apr 20, 2023 10:18 am

U ovim teškim trenucima pljuvači sa istoka, sjevera i zapada su najmanji problem. Ne mogu oni ništa promijeniti, a niti ih mi ostali možemo promijeniti tako da je to status quo. Ali da naglasim i da napomenem sve one koji nikad nisu bili u Vrapčićima na gostovanju nisu ni imali prilike uživati u lijepom ponašanju „domaćih navijača“. Ne pravdam nikoga, ali boli me k.urac za igračima Veleža.
Hvala Upravi što je otjerala onog indijanca koji nije mogao sastaviti jednu prosto proširenu rečenicu, a o fudbalskom znanju neću granati. Novom treneru treba dati vremena. Možda je ubleha, možda nije, ali za bilo kakav rezultat potrebno je vrijeme, a ako smo mogli indijanca trpiti možemo vala i Nermina.
Nije mi bilo mrsko sinoć pratiti kretanje Omara Beće i Semira Štilića. Molim da svi pogledate ponovo utakmicu s mirom i pratite kretnju dva vezna igrača. Ono što ćete vidjeti je savršenstvo alibi igre i sakrivanje iza igrača Veleža. Drina i Cocalić su sinoć imali 200 dodavanja između sebe, jer vezne linije nemamo. Mekić je sinoć poginuo i svaka mu čast, odigrao je odličnu utakmicu. Zamisliš se kada ti na klupi imaš Hajdarevića i Bekrića da ti ubrzaju igru u odsudnom trenutku kada gubiš utakmicu. Tu je kraj priče za veznu liniju.
Posljednjih 5 utakmica Cocalić je direktni krivac za recimo 80% primljenih golova, a preostalih 20% ide golmanu na dušu. Ne treba im psovati, ali ih treba razriješiti dužnosti. Isto tako sinoć Drina niti jednom nije ispoštovao Galića koji je najmanje 10 puta istrčao sam po desnoj strani i stvarao viška igrača, ali…
Jašarević trči isto kao što hoda John Cleese u svom skeču „the ministry of silly walks“ i za njega je Šehić bekčina. Ozbiljno se bavim mišlju da je Malić izvršio neki obred vudu magije i da se transformisao u Jašarevića.
Armin Hodžić Ara, ono je očigledan primjer Dr. Jekyll-a and Mr. Hyde-a. Čovjek je mentalno nestabilan, a pored toga i bezobraznik koja ne želi da trči i pomogne ekipi. Krpić se trenutno nalazi u Zoni sumraka Top liste nadrealista i neko mu pušta Mozzarta na uho. I da ne zaboravim na kraju Lažnog crnca koji je umislio da je kombinacija Tijani Babangide i Didier Drogbe, ODRON!
Šansa za izlazak u Evropu nije izgubljena i ja se nadam…

Dzezvar
Kontakt:

čet apr 20, 2023 10:21 am

slika
Romeo Jozak je doveo ovu dvojicu saudijaca na probu.
Ako smo uspjeli napraviti konekciju sa njim to je prava stvar.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Tryg
Kontakt:

čet apr 20, 2023 10:38 am

Kako smo danas? Jel ledzero?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Simply Blue
Kontakt:

čet apr 20, 2023 11:09 am

Tryg je napisao/la:
čet apr 20, 2023 10:38 am
Kako smo danas? Jel ledzero? slika

Sent from my iPhone using Tapatalk
Da jeste, najbolji smo

Samo kazem
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 26 gostiju.

Prijava