Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

svraka
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 16, 2023 9:01 pm

Manijak do kraja 💙
Forza 1921!

Oda majstore!

Sulevelicanstveni
Kontakt:

ned apr 16, 2023 9:15 pm

Fićo je napisao/la:
ned apr 16, 2023 8:29 pm
Porodica i prijatelji ubijenog navijača Željezničara Mirze Raščića danas je ostala šokirana Instagram pričom njegovog ubice Izudina Tahirovića.

Naime, na Tahirovićevom Instagram nalogu je danas, na dan osme godišnjice Raščićevog ubistva, objavljena priča na kojoj se nalazi sam Tahirović ispred prostorija Udruženja navijača FK Željezničar na stadionu ovog kluba, dok u pozadini svira folk pjesma "Vrati se na mesto zločina".

Ova objava veoma je uznemirila članove porodice i prijatelje ubijenog Raščića koji su, kako saznajemo, o svemu odlučili obavijestiti policiju.

Podsjećamo, Raščić je ubijen 16. aprila 2015. godine u prostorijama Udruženja navijača FK Željezničar. Ubica Izudin Tahirović u njega je ispalio četiri metka.

Kantonalni sud u Sarajevu prvobitno je osudio Tahirovića na 20 godina zatvora, a Vrhovni sud FBiH je snizio tu kaznu za dvije i po godine.
Dzaba niko mu ne smije pisnuti..

CrazySouth1987
Kontakt:

pon apr 17, 2023 12:02 am

Ima li neko informaciju koliko smo pijacarima dali karti i koja je cijena
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!

tm87alem
Kontakt:

pon apr 17, 2023 12:12 am

Gledam veceras spansku La ligu i vidim da nije bas spas ni da te preuzme milioner koji ce upumpavati pare u klub kao u svoju igracku! Naravno, mislim na meni jako drsg klub - Valensiju, ciji navijaci pate gore nego mi, pa mi nekako lakse bude kad nismo sami. Samo sto mi nemamo kao oni tog milionera, nego smo kokuzni U.G. Klub im je na ivici ispadanja, zbog lose politike! Pamet u glavu, vi koji vodite Zelju i odlucujete o vaznim pitanjima za egzistenciju istog. I mene zanima to za gostujuce u Kuou, jer sam cuo da ih nece biti, e sad koliko je to tacno, uzmite s rezervom.
Zadnja izmjena: tm87alem, dana/u pon apr 17, 2023 12:14 am, ukupno mijenjano 1 put.

tm87alem
Kontakt:

pon apr 17, 2023 12:12 am

Zna li neko, kad je sutra trening.

Sulevelicanstveni
Kontakt:

pon apr 17, 2023 12:52 am

CrazySouth1987 je napisao/la:
pon apr 17, 2023 12:02 am
Ima li neko informaciju koliko smo pijacarima dali karti i koja je cijena
Nek ih bude bar malo, docekati kako im prilici(kao lesinare nedavno), a to znaci da bi i mi sami davali vecu podrsku sa ostalih tribina kad postoji 'konkurencija' na stadionu. Do finala samo zajedno!

Maestro_1921
Kontakt:

pon apr 17, 2023 1:44 am

Vala ako dozvole smradovima, seljadiji iz Vrapčića dolazak na Grbavicu, komotno nek se pridruže Edisu na tribinama.

CrazySouth1987
Kontakt:

pon apr 17, 2023 1:59 am

Nisam za nerede i za takve gluposti, al ako naša uprava nije u stanju da odreaguje onako kako su oni prema nama odreagovali imam osjećaj da će raja odreagovati

Maestro_1921
Kontakt:

pon apr 17, 2023 3:04 am

CrazySouth1987 je napisao/la:
pon apr 17, 2023 1:59 am
Nisam za nerede i za takve gluposti, al ako naša uprava nije u stanju da odreaguje onako kako su oni prema nama odreagovali imam osjećaj da će raja odreagovati
Ma reagovat će raja sigurno. Očekujem sličan tretman kao što su imali navijači bojca, dio mene se i nada tome, bolje ne zaslužuju. S druge strane, kazne, i suspenzije tribine nam nikako ne trebaju u ovom trenutku. Uprava ne bi smjela rizikovati dozvoljavanjem dolaska njihovim navijačima. Vrapčićani su onim sranjem upravi loptu nabacili na volej, sad imaju čistu situaciju. Zbog animoziteta navijača koji su prouzrokovali pijačari u prvoj utakmici, ne može im se garantovati sigurnost na Grbavici. Poseban akcenat staviti na njihove morone koji bi došli na ostale tribine i mješali se s našim navijačima.

505 VITEŠKA
Kontakt:

pon apr 17, 2023 3:27 am

Vrati se Miske ako ikako mozes da ponovo osjetim onaj osjecaj damara i uzbudjenosti oko Zelje pa makar nikakvih trofeja ne bilo.....

Po prolaz u srijedu,jako Basicu vjerujem da mozes i znas!
Vtz!

Blueee1921
Kontakt:

pon apr 17, 2023 6:11 am

https://youtu.be/N4HGaUBRl4Y
Al' ga i ovaj pretjera u izvještaju, sta bi danas za Gigovica rekao 😂

ono.na
Kontakt:

pon apr 17, 2023 8:12 am

U srijedu prolazimo
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon apr 17, 2023 9:27 am

Je*at ga, znam da se većina neće složiti sa mnom, vjerovatno i s pravom, ali ja ne bih branio dolazak gostujućih na njihovu tribinu.
Fino im na tribinu okačiti transparent "navijači nisu životinje" i nek ga gledaju 90 minuta. Nakon ove utakmice, recipročno uvesti sve što oni nama uvedu dole. Mislim da bi s naše strane bilo to gospodski, a oni ako su govna ostat će govna. Ako žele gledati Velež na Grbavici u budućnosti, želimo i mi isti tretman dole. Jednostavno.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

storm_raider
Kontakt:

pon apr 17, 2023 9:47 am

Imamo neke radove, izvin'te.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon apr 17, 2023 10:26 am

Nadam se da se nasa Uprava nece posrati po nama tako sto ce omoguciti dolazak gostujucih navijaca u srijedu.

Ako i budu dolazili dati im 100 karti smjestiti ih na sjevero-zapad i ograditi mrezama.

Zasto ovo govorim.

Prvo znajuci sta su oni nama uradili, nasa Uprava bi automatski udarila kontru GENERALNOM SPONZORU.
Drugo, dopustajuci dolazak gostujucim navijacima stvorile bi se tampon zone na istoku i sjeveru gdje automatski gubimo 2000 sjedecih mjesta. Sa ovim tampon zonama gubimo znatan novacani iznos koji bismo ostvarili prodajom karti.
Trece, stvorila se je negativna atmosfera izmedju dvije navijacke grupe i svaki moguci incident moze nasem klubu donijeti enermne novcane kazne, kao i zatvaranje odredjenih tribina, sto nam u zavrsnici prvenstva kada je najpotrebnija podrska moze biti fatalno.

Uprava dobro razmislite sta cete uciniti, uvijek se mogu izmisliti neki nepredvidjeni radovi i slicno na gostujucem sektoru.
Alea iacta est!

Dzezvar
Kontakt:

pon apr 17, 2023 10:30 am

Sa Grbavice obavijestili Velež: "Traju radovi na sjevernoj tribini, ne možemo primiti Vaše navijače" ·

Kako prvi meč polufinala Kupa BiH između Veleža i Željezničara tako će prema svemu sudeći i revanš duel dva velikana bh. fudbala proteći bez gostujućih navijača,

U srijedu stadionu Grbavica bit će odigrati revanš susret polufinala Kupa BiH između Željezničara i Veleža. Mostarski tim u ovaj duel ulazi sa minimalnom prednošću iz prvog duela.

Na stadionu Rođeni nije bilo gostujućih navijača jer popularni Manijaci nisu željeli da budu na gostujućoj tribini jer kako su naveli ne žele da budu tretirani kao životinje.

Uslijedilo je nekoliko saopštenja sa obje strane da bi na kraju FS BiH naložio Veležu da mora omogućiti prijem gostujućih navijača na svom stadionu.

Kako je Željezničar u Mostaru bio bez svog 12. igrača, isti scenarij u srijedu čeka Velež i to zbog radova gdje su obično smješteni gostujući navijači.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

CrazySouth1987
Kontakt:

pon apr 17, 2023 10:37 am

Ma bravo

Dr. Adzem
Kontakt:

pon apr 17, 2023 10:50 am

Na nekom se mora iskihat ove 3,4 tekme. Idemo demolirat pijacare
Cuva Bog Zelju svog!

SamoNapad
Kontakt:

pon apr 17, 2023 10:54 am

Gledajuci omjere između nas, Sarajeva, Veleza, Širokog, Borca imamo sljedeće :
ŽELJEZNIČARA dvije pobjede (Zrinjski i Velež), 3 pobijede ukupno sa više od 1 razlike.
Velež 3 pobijede (Sarajevo, Borac,Željezničar), 4 pobijede sa više od 1 razlike.
Sarajevo 3 pobijede (Borac, Siroki, Borac), 7 pobijeda sa vise od 1 razlike.
Borac 5 pobijede (Siroki 2 puta, Zeljeznicar 2 puta, Zrinjski) 4 pobijede sa više od 1 razlike.
Široki (2 pobijede, Željezničar, Borac), 4 pobijede sa više od 1 razlike.
U ovoj analizi lako je vidjet da mi igramo težak fudbal i odnosno da smo se patili od pocetka. Sarajevo i Borac imaju najveće šanse za plasman kroz ligu jer se ocigleddno bolje snalaze u težim utakmicama. Naša igra je bila previše jednodimenzionalna i to je dovelo do ove situacije i nije moglo drugacije zavrsiti i sigurno ne bi bilo bolje buduci da nakon dvije 3 prvenstva bukvalno se nists nije promijenilo. Ovo je cisto za one koji žale bivšeg trenera.

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

pon apr 17, 2023 10:55 am

s gospodom gospodski, sa papkom papanski. bravo uprava

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], ubaceni element i 33 gosta.

Prijava