Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SamoNapad
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 03, 2023 9:19 pm

Diverzant je napisao/la:
pon apr 03, 2023 7:06 pm
SamoNapad je napisao/la:
pon apr 03, 2023 5:47 pm
Ako ne daju tribinu i ne treba ici dole. Jos jedna stvar koja vjerujem nervira dosta ljudi je dolaak simpatizera veleza na istok ma Grbavici. Znaci fino nek se oglase iz kluba par zadnjih utakmica pored stoje ljudi sa salom i dresom veleza. Mi sve fini a vamo te gledaju kako ce te zeznut.
Buraz nase dole napadaju ako skontaju da su iz Sarajeva, nikakva obiljezja ne moraju imati. Mi fol fini pa ih pustamo.
Ja sam rekao iducu protiv Veleža vidim li nekog u obiljezjima crvenih, noga mu je u usta pa nek je sa praunucima dosao. Oko za oko, zub za zub
Mi smo svima dobri samo kad smo u borbi za opstanak. Pa citava liga i navijaci tih klubova samo cekaju da te omalovaže u svakom pogledu. Pogledas samo brojke navijaca koje se umanjuju, ne daj boze da nas ima po 2 hiljade na domacim utakmicama (ismijavali bi nas na svakom koraku) . Mi se moramo postaviti u svakom pogledu mangupski. Danas ti pokazuju slike kupa kad nismo dosli u vecem broju jer nemaju sta drugo reci. Trenutno broj 1 u pogledu navijačke baze i posjete i to treba čuvati. Ne spominju igrači drugih klubova Grbavicu bezveze.

MiroslavKruzik

pon apr 03, 2023 9:27 pm

https://fkvelez.ba/sluzbeno-saopstenje- ... z-mostar-2

Razočaralo me ovo saopštenje, mislio sam da su sportski prijatelji, barem mi njima smo vise to prijateljstvo iskazali, a ovako ovim jadnim saopštenjem to uzvraćaju.

Nek' Vas je stid, Velezovci, nećemo Vam ovo zaboraviti.

exbabilon
Kontakt:

pon apr 03, 2023 9:30 pm

Ovo saopstenje je takav samar i hladan tus, gade mi se.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon apr 03, 2023 9:36 pm

Imal dje ovaj intervju Stanica sa Dzekom?
Željezničar ante portas !

bogi
Kontakt:

pon apr 03, 2023 9:46 pm

Ima evo ko će u kavez.

slika
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon apr 03, 2023 9:51 pm

Ko ih jebe, treba njima dici karte na 20KM za uzvrat.
Nikad ih nisam gotivio a tek sada :psujem:
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

1921.ba
Kontakt:

pon apr 03, 2023 10:28 pm

Stari rivali u borbi za finale Kupa Bosne i Hercegovine

https://1921.ba/stari-rivali-u-borbi-za ... ovine-8973
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Dzezvar
Kontakt:

pon apr 03, 2023 10:41 pm

AsharaK je napisao/la:
Strasna emisija.
Opustena atmosfera i Edin nikada otvoreniji...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Maestro_1921
Kontakt:

pon apr 03, 2023 10:55 pm

AsharaK je napisao/la:
Bio na areni, vrati na tv-u ako imaš opciju.

Maestro_1921
Kontakt:

pon apr 03, 2023 10:58 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
pon apr 03, 2023 9:27 pm
https://fkvelez.ba/sluzbeno-saopstenje- ... z-mostar-2

Razočaralo me ovo saopštenje, mislio sam da su sportski prijatelji, barem mi njima smo vise to prijateljstvo iskazali, a ovako ovim jadnim saopštenjem to uzvraćaju.

Nek' Vas je stid, Velezovci, nećemo Vam ovo zaboraviti.
Ma šta će cigani pijačarski. Uzdigli se malo, počeli sebe preozbiljno shvatati, niželigaški smradovi.

Diverzant
Kontakt:

pon apr 03, 2023 11:04 pm

Druze Tito koji si na nebu, eto veleža nosi ti štafetu
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Maestro_1921
Kontakt:

pon apr 03, 2023 11:10 pm

SamoNapad je napisao/la:
pon apr 03, 2023 9:19 pm
Diverzant je napisao/la:
pon apr 03, 2023 7:06 pm
SamoNapad je napisao/la:
pon apr 03, 2023 5:47 pm
Ako ne daju tribinu i ne treba ici dole. Jos jedna stvar koja vjerujem nervira dosta ljudi je dolaak simpatizera veleza na istok ma Grbavici. Znaci fino nek se oglase iz kluba par zadnjih utakmica pored stoje ljudi sa salom i dresom veleza. Mi sve fini a vamo te gledaju kako ce te zeznut.
Buraz nase dole napadaju ako skontaju da su iz Sarajeva, nikakva obiljezja ne moraju imati. Mi fol fini pa ih pustamo.
Ja sam rekao iducu protiv Veleža vidim li nekog u obiljezjima crvenih, noga mu je u usta pa nek je sa praunucima dosao. Oko za oko, zub za zub
Mi smo svima dobri samo kad smo u borbi za opstanak. Pa citava liga i navijaci tih klubova samo cekaju da te omalovaže u svakom pogledu. Pogledas samo brojke navijaca koje se umanjuju, ne daj boze da nas ima po 2 hiljade na domacim utakmicama (ismijavali bi nas na svakom koraku) . Mi se moramo postaviti u svakom pogledu mangupski. Danas ti pokazuju slike kupa kad nismo dosli u vecem broju jer nemaju sta drugo reci. Trenutno broj 1 u pogledu navijačke baze i posjete i to treba čuvati. Ne spominju igrači drugih klubova Grbavicu bezveze.
Za to umanjivanje posjete smo realno sami sebi krivi. Trećeligaš Čelik eno stavio čitače karata u upotrebu. A mi i dalje ko amateri, cijepamo karte ko da smo Stupčanica. Pa nam Vicini delegati odokativno "broje" navijače na tribinama i redovno nam skinu hiljadu-dvije ljudi. Fino i mi krenemo sa skenerima i znamo tačno koliko nas je, pa objavimo na zvaničnoj tačan broj navijača i demantujemo Vicine delegate koji nas konstantno zakidaju.

exbabilon
Kontakt:

pon apr 03, 2023 11:18 pm

Furali smo mi te skenere i na početku ove sezone, ali konkretno na istoku prvih par utakmica znalo je trebati i po 10 sekundi dok se karta učita i čovjek uđe. To je onda uzrokovalo ogromne redove, čekanja i nervozu, pa smo odustali od čitača.

Maestro_1921
Kontakt:

pon apr 03, 2023 11:27 pm

exbabilon je napisao/la:
pon apr 03, 2023 11:18 pm
Furali smo mi te skenere i na početku ove sezone, ali konkretno na istoku prvih par utakmica znalo je trebati i po 10 sekundi dok se karta učita i čovjek uđe. To je onda uzrokovalo ogromne redove, čekanja i nervozu, pa smo odustali od čitača.
Znam, al i to je do nas, čekamo do zadnjeg minuta da uđemo. Vrtimo se po Grbavici, sjedimo po kafanama do zadnjeg, i onda na vrat na nos navalimo da uđemo. To i klub mora bolje organizovati, iskomunicirati navijačima, da se karte obezbijede ranije i da se ranije uđe na stadion. Evidentno je da nam skeneri trebaju, jer nas konstantno zakidaju na posjeti. Nek se malo nerviraju navijači, dok se ne naučimo da ulazimo ranije na stadion.

Tryg
Kontakt:

pon apr 03, 2023 11:39 pm

Leon_Professional je napisao/la:
blueboy je napisao/la:
pon apr 03, 2023 2:33 pm
Leon_Professional je napisao/la:
pon apr 03, 2023 1:12 pm
Dosta pitanja, a mi se bavimo Edisom koji nece dobiti otkaz. :kafa:
Isto je i kod mene. Haj kontam, zbog inostranstva traje, ali mogao ga je do sad na biciklu donijeti. :D
Po golubu ti poslali, ali nije updateovao navigaciju slika
Bit će da su po gavranu poslali.
E ako je po njemu slikaslikaslikaslika

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Maestro_1921
Kontakt:

pon apr 03, 2023 11:42 pm

igla je napisao/la:
pon apr 03, 2023 9:43 am
Dudić je u svemu ispred Edisa. I u znanju, i u manirima i u odgovornosti, obzirom da je on podnio ostavku.

Sličnost im je da i jedan i drugi imaju visoko mišljenje o sebi.
Po međusobnim duelima se to ne bi dalo zaključiti. Od dva duela, jednu ih rasuli u gostima sa jedva sklepanom ekipom al izgubili. Iz dva prekida nam dali dva gola, ni sami nisu znali kako su pobjedili, još smiješan crveni dobio Subašić. Drugu ih dobili na Grbavici. Za manire se slažem, mada i Dudić je ok samo kad pobjeđuje, čim crijevo na lijevo ide kuknjava i izvlakuše. A i to za ostavku vala, ne može se porediti s našom situacijom. I nije je podnio, nego ponudio. Ponudio ostavku nakon što ga je na domaćem terenu pobjedio davljenik koji je ispao iz lige, Radnik iz Bijeljine. U tom trenutku s Veležom bio ako se ne varam predzadnji na tabeli, ili među zadnjima, bio u borbi za opstanak. Mi trenutno u borbi za Evropu, četvrti na tabeli, bod od trećeg, četiri od drugog, i u polufinalu kupa. Da se razumijemo, ne branim Edisa, ali ovo su neke činjenice. Nije ni on neki upgrade aman zaman. Kod Mulalića nam smeta što govori "onaj" svako malo, kod Dudića bi nam smetalo ono "sigurno" koje isto govori svako malo. Ne treba zaboraviti ni ono njegovo poznato "vratit će nam se negdje".

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pon apr 03, 2023 11:47 pm

Kompleksi su čudo.
Fear of the Maniacs!

Maestro_1921
Kontakt:

pon apr 03, 2023 11:51 pm

igla je napisao/la:
ned apr 02, 2023 10:38 pm
Imamo li kapaciteta da uključimo više Maria Stanića u klub i procese? Sviđa mi se ova njegova emocija.
Vjeruj mi često razmišljam o tome, pogotovo u zadnje vrijeme. Toliko imamo velikih naših igrača, pa kako ne možemo nikog od njih uključiti u klub. Pa bar da savjetom nekim pomognu, povežu nas sa nekim klubovima, ljudima, trenerima. Organizuješ neku večeru, sastanak, pozoveš Stanića, Bogdanovića, Džeku, Zukanovića, Baljića itd.. Napraviš neku strategiju kluba u čijoj izradi bi oni pomogli i čiji bi input mnogo značio. Zašto im ne ponuditi neku funkciju u klubu, bar Staniću, srčan je baš, a zna... Nek bude sportski direktor, direktor kluba ili nešto, da posložimo klub kako treba, jer ti ljudi znaju kako treba da izgleda jedan ozbiljan sportski kolektiv. Toliko potencijala imamo u našim bivšim igračima, koji nažalost ostaje neiskorišten.

storm_raider
Kontakt:

uto apr 04, 2023 12:28 am

Vi kao da zaboravljate kako su nas docekali prije 10tak godina i slavili sto smo izgubili titulu. Pa veci su nam prijatelji i korektniji su uvijek prema nama bili ovi iz Zrinjskog. Nazalost, ali je tako.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Dzezvar
Kontakt:

uto apr 04, 2023 12:39 am

Maestro_1921 je napisao/la:
pon apr 03, 2023 11:51 pm
igla je napisao/la:
ned apr 02, 2023 10:38 pm
Imamo li kapaciteta da uključimo više Maria Stanića u klub i procese? Sviđa mi se ova njegova emocija.
Vjeruj mi često razmišljam o tome, pogotovo u zadnje vrijeme. Toliko imamo velikih naših igrača, pa kako ne možemo nikog od njih uključiti u klub. Pa bar da savjetom nekim pomognu, povežu nas sa nekim klubovima, ljudima, trenerima. Organizuješ neku večeru, sastanak, pozoveš Stanića, Bogdanovića, Džeku, Zukanovića, Baljića itd.. Napraviš neku strategiju kluba u čijoj izradi bi oni pomogli i čiji bi input mnogo značio. Zašto im ne ponuditi neku funkciju u klubu, bar Staniću, srčan je baš, a zna... Nek bude sportski direktor, direktor kluba ili nešto, da posložimo klub kako treba, jer ti ljudi znaju kako treba da izgleda jedan ozbiljan sportski kolektiv. Toliko potencijala imamo u našim bivšim igračima, koji nažalost ostaje neiskorišten.
Bio je Mario dijelom kluba,ali jbg tada nije valjao....tanak nam.sportski segment bio tada...nekako u to vrijeme se pojavio neko ko to bolje zna i ko ima bolje konekcije u fudbalakom svjjetu od Marija...
Posljedice saniramo i dan danas.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: CrazySouth1987, Google [Bot] i 74 gosta.

Prijava