Imaš u saopštenju, još 200k ima pozajmice iz zadnjeg mandata i ona tužba je na sudu (400k).
Pisao je neko o tome.
Imaš u saopštenju, još 200k ima pozajmice iz zadnjeg mandata i ona tužba je na sudu (400k).
santakuruz je napisao/la: ↑pet mar 31, 2023 9:58 pmNema potrebe omalovazavati firmu kao sto je Orbico. To je firma koja godisnje pravi preko 100 miliona KM prometa u BiH i koja je odlican poslodavac. Mijesa se P&G i Orbico. Ajla je bila uposlenik P&G u BiH dok su imali svoj office tu a Orbico je bio distributer. Kad se P&G zatvorio ona je kratko radila u Orbicu i napustila. Zena je jako sposobna i takav profil bi sigurno i nama dobro dosao kad je u pitanju biznis. To kakav ona ima zadatak u Sarajevu je nesto drugoSenad1921 je napisao/la:volimtezeljo je napisao/la: ↑pet mar 31, 2023 4:06 pm
Cuj vodila trafike. Veze vi nemate ako su trafike.
Ukucaj P&G na internetu pa vidi malo..
P&G nije vodio samo ko nije htio, za 10 godina promijenili su milion ljudi. A usput, Orbico je k..... firma, tako da nema potrebe da nekome govoris da pojma nema.
Ne ulazim u to kakava je cura radnik, ali to sigurno nije neka aman zaman referenca.
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Unaprijed se izvinjavam jer fakat nije tema...još ovaj put i neću više. Roglić, vlasnik Orbika je jedan od najbogatijih ljudi na Balkanu....i jeste odličan je poslodavac, jer sam sigurno u prodaji duže od tebe. Da ne zamaramo, ako te zanima možemo i na pp. A za Ajlu...počesto je bila na Grbavici u Željinom dresu, da se zna...Senad1921 je napisao/la: ↑pet mar 31, 2023 10:43 pmsantakuruz je napisao/la: ↑pet mar 31, 2023 9:58 pmNema potrebe omalovazavati firmu kao sto je Orbico. To je firma koja godisnje pravi preko 100 miliona KM prometa u BiH i koja je odlican poslodavac. Mijesa se P&G i Orbico. Ajla je bila uposlenik P&G u BiH dok su imali svoj office tu a Orbico je bio distributer. Kad se P&G zatvorio ona je kratko radila u Orbicu i napustila. Zena je jako sposobna i takav profil bi sigurno i nama dobro dosao kad je u pitanju biznis. To kakav ona ima zadatak u Sarajevu je nesto drugoSenad1921 je napisao/la:
P&G nije vodio samo ko nije htio, za 10 godina promijenili su milion ljudi. A usput, Orbico je k..... firma, tako da nema potrebe da nekome govoris da pojma nema.
Ne ulazim u to kakava je cura radnik, ali to sigurno nije neka aman zaman referenca.
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Napisah ti da ne znam kakva je cura radnik niti cu ulaziti u to. A to odlican poslodavac se ne mjeri tim koliko imaju prometa, vec o uslovima rada. Bingo druze ima promet preko milijarde, pa svi znamo ko su i sta su. Predugo sam ja u prodaji da bi mi prodavao maglu o Orbicu...
Upravo tako. Vec sam cini mi se i ovdje par puta procito postove doduse pojedinaca koji su onako stidljivo proturali price o neradu, te da se kriju iza navijaca, te da prose, da imaju skrivene namjere, te da su nesposobni i da su namjerno minirali amerikanca i slicne budalastine. Sami ce se prepoznati koji su to pisali i ako imalo obraza imaju, dobro bi se trebali zamisliti.storm_raider je napisao/la:I nekako je osjecaj da ne primaju dovoljno kredita za sve uradjeno, zato hvala strukturama u Klubu, na celu sa Kovacevicem. Odlican posao rade u uzasno teskim vremenima.