Otisao nakon sto mu uprava nije ispunjavala zelje, nakon Curjurica bila dva igraca iz druge kiparske i poljske lige u igri. I nakon toga vanredni pres, nemam tim za titulu, a prije toga nas dobije mrtvi Celik nakon sto je doticni zamjenio Benjamina i Aldina Sehica.
Jedina naša utakmica koje se ja sjećam, a da sam bio siguran da ćemo je glatko dobiti s obzirom kako smo izgledali na terenu, to je utakmica s Veležom 2:0. Ne kantamo mi protivnike već odavno, ako ne računamo Sutjesku na pripremama, tako da bih sad potpisao sutra 1:0, u revanšu 1:1 i prolaz.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon feb 27, 2023 5:39 pmDobro je. S tim što bih ja umjesto Jašarevića dao šansu malom Pašiću, ne može biti gori od njega, i možda Karića stavio na gol umjesto Bendera. Volio bih kad bi Pirić i Efendić dobili određenu minutažu u ove dvije utakmice sa Zvijezdom, možda i Kobašević. Pogotovo u drugoj, ako ih fino nakantamo sutra, pa da se može i eksperimentisati u drugoj utakmici. Mislim da će Križevac igrati, dobro bi i za njega bilo da zabije koji gol, zbog samopouzdanja.
Bas tako Leone. Pade jos jedan mit. Mozda su se zakacili sto mu Began nije dao postotak plateLeon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 27, 2023 5:19 pmZašto?
Pisalo se ovdje da je Edisov jaran i da ga gura uprkos svemu. Otkud sad to.
Dobar sastav, slažem se. Može Began valjati ovdje.
Poentirao si. Nemamo alternativu. Da imamo, sutra bismo svi potpisali da ga nogiramo.TheBlue je napisao/la: ↑pon feb 27, 2023 5:49 pmNemoj zaj.bavati...
Ne tjeramo jer namamo alternativu. Ima li iko da je zadovoljan edisom? Evo koga si cuo na stadionu da kaze dobar je? Ja nikog. A stalno sam na tekmama, a dodjem i na treninge ponekad. Ista prica stalno... nemamo para, tim je dobar, edis tanak...
Podrska igracima i aplauz, nije aplauz njemu, da se razumijemo...
Krcmarevic je raskinuo ugovor na svoju stetu.volimtezeljo je napisao/la: ↑pon feb 27, 2023 6:03 pmOtisao nakon sto mu uprava nije ispunjavala zelje, nakon Curjurica bila dva igraca iz druge kiparske i poljske lige u igri. I nakon toga vanredni pres, nemam tim za titulu, a prije toga nas dobije mrtvi Celik nakon sto je doticni zamjenio Benjamina i Aldina Sehica.
I sav taj posao naplatio kao Edis za godinu. Ali Edis je rekao iskreno sta misli o tim sportskim potezima, cak im je dao savjet sta trebaju uraditi.
Ma ne kantamo, znam... Ali nada umire zadnja. Iskreno, kad bi do kraja svaku pobjedili 1:0 bio bih sretan, pobjeda je pobjeda, prolaz je prolaz.blueboy je napisao/la: ↑pon feb 27, 2023 6:18 pmJedina naša utakmica koje se ja sjećam, a da sam bio siguran da ćemo je glatko dobiti s obzirom kako smo izgledali na terenu, to je utakmica s Veležom 2:0. Ne kantamo mi protivnike već odavno, ako ne računamo Sutjesku na pripremama, tako da bih sad potpisao sutra 1:0, u revanšu 1:1 i prolaz.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon feb 27, 2023 5:39 pmDobro je. S tim što bih ja umjesto Jašarevića dao šansu malom Pašiću, ne može biti gori od njega, i možda Karića stavio na gol umjesto Bendera. Volio bih kad bi Pirić i Efendić dobili određenu minutažu u ove dvije utakmice sa Zvijezdom, možda i Kobašević. Pogotovo u drugoj, ako ih fino nakantamo sutra, pa da se može i eksperimentisati u drugoj utakmici. Mislim da će Križevac igrati, dobro bi i za njega bilo da zabije koji gol, zbog samopouzdanja.
Iz istog razloga sam bio protiv smjene ivkovica.rodrigo87 je napisao/la: ↑pon feb 27, 2023 6:35 pmPoentirao si. Nemamo alternativu. Da imamo, sutra bismo svi potpisali da ga nogiramo.TheBlue je napisao/la: ↑pon feb 27, 2023 5:49 pmNemoj zaj.bavati...
Ne tjeramo jer namamo alternativu. Ima li iko da je zadovoljan edisom? Evo koga si cuo na stadionu da kaze dobar je? Ja nikog. A stalno sam na tekmama, a dodjem i na treninge ponekad. Ista prica stalno... nemamo para, tim je dobar, edis tanak...
Ivković otišao jer je imao ponudu Borca, o čemu pričaš?TheBlue je napisao/la: ↑pon feb 27, 2023 8:58 pmIz istog razloga sam bio protiv smjene ivkovica.rodrigo87 je napisao/la: ↑pon feb 27, 2023 6:35 pmPoentirao si. Nemamo alternativu. Da imamo, sutra bismo svi potpisali da ga nogiramo.TheBlue je napisao/la: ↑pon feb 27, 2023 5:49 pm
Nemoj zaj.bavati...
Sa losijim timom je imao bolje rezultate od Edisa.
bogi je napisao/la: ↑pon feb 27, 2023 9:40 pmPreviše se sve gleda površno po mom mišljenju, a evo ga u nastavku po temu diskusije.
Ivković<Mulalić - taktički i fudbalski kako god okreneš uvijek će biti ovako. Kod Ivkovića se ne sjećam da smo igrali bilo kakav fudbal, da kažeš, aha na to mogu računati da će biti. Svidjelo se to nekome ili ne Mulalić ima potpis kakav ima. To možda nije Željina filozofija, to možda se nekome ne sviđa da gleda, ali to je određeni vid "vizije fudbala". Visoki pressing, brzo osvojena lopta, agresivna odbrana (sad je pitanje koliko se ovo može izvesti u toj mjeri sa određenim igračima). Koja je vizija bila kod Ivkovića? Ja je se stvarno ne sjećam, ako ima neka utakmica gdje smo je pokazali nek je pošalje, rado ću pogledati i reći da nisam upravu.
Lično bi zabranio da neko spomene Tomislava ikako, čovjek koji je rekao da klub ne postoji i koji se ulizivao Dodiku u sred Banjaluke, pa ste govorili "da je gospodin ironičan", a isti onda postade sportski direktor, pa nakon toga trener koji se žali na "sportskog direktora" jer je doveo prekomjeran broj stranaca. Da ne govorim o potpisima Vištice, Kovačevića i ostalih "talenata", karakterni momci je li.
Daleko od toga da je Mulalić zlatan i da treba da ostane u dugoročnim planovima, daleko od toga da ja nešto preferiram ili branim njega. Javni nastupi da Bog mili sačuva, nekakve pite, buregdžinice, više ni ja ne znam šta je rekao i umjesto zareza - onaj. Opet, svaki respekt tom čovjeku sa strane ljubavi prema klubu jer je jedini koji kad nema angažman sjedi svaku utakmicu na sjeveru i svako od vas je mogao nakon prvog angažmana koji je bio fijasko da mu priđe i kaže ako je htio nešto oko tog. Defintivno se slažem sa @Leonom da se Edisu sve vaga, je li to što je naš ili što je drugačiji ne znam, ali dvostruki aršini su vidljivi golim okom.
Na kraju, po pitanju njih dvojice ničije maslo nije za ramazana. Niti je istina bijela, niti crna. Uvijek je bilo i biće tako, na kraju smo negdje sivi.