Mislim da je najveca prepreka Zrinjski,ako bi oni kojim slucajem ispali ili neozbiljno shvatili...
Sa ovim ostalim mozemo,pogotovo na 2 tekme
storm_raider je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 3:49 pmNije to naravno. Neka te na sjeveru, ako smijes.gavran je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 3:03 pmvracam se ja na istok...storm_raider je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 9:56 amNe zamjeram Edisu nista jucer, ne vidim sta je jos mogao uraditi. Mozda Bekrica ubaciti?Stvarno su se branili dobro sa 9 igraca.
Uskoro jedne lijepe vijesti, za nekih mjesec. Tice se Istoka.
reci raje da ne misle sta drugo
Sa kupom nikada ne znaš, i uvijek je lutrija. Velež je takođe nezgodan, Široki/Tuzla (posebno Široki). Međutim ima tu i faktora izvan terena, da smo svjesni. Jako bitno je kako će ići plasman prve tri ekipe u ligi, i to bi dojelom moglo odrediti i dešavanja u kupu.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 4:29 pmMislim da je najveca prepreka Zrinjski,ako bi oni kojim slucajem ispali ili neozbiljno shvatili...
Od osam ekipa u četvrtfinalu, pet ih ima šansu za Evropu samo kroz kup. Mi, Široki (pod pretpostavkom da će proći danas) i Zrinjski još možemo i kroz ligu. Hajde da kažemo da je Zrinjski siguran za Evropu svakako i kup će ganjati zbog trofeja, meni je Široki najopasniji konkurent za kup i baš bi mi bilo drago kad bi danas ispali.Veteran1965 je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 4:53 pmSa kupom nikada ne znaš, i uvijek je lutrija. Velež je takođe nezgodan, Široki/Tuzla (posebno Široki). Međutim ima tu i faktora izvan terena, da smo svjesni. Jako bitno je kako će ići plasman prve tri ekipe u ligi, i to bi dojelom moglo odrediti i dešavanja u kupu.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 4:29 pmMislim da je najveca prepreka Zrinjski,ako bi oni kojim slucajem ispali ili neozbiljno shvatili...
Mada ce Siroki biti ili 3 ili 4, a city nece.blueboy je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 5:23 pmOd osam ekipa u četvrtfinalu, pet ih ima šansu za Evropu samo kroz kup. Mi, Široki (pod pretpostavkom da će proći danas) i Zrinjski još možemo i kroz ligu. Hajde da kažemo da je Zrinjski siguran za Evropu svakako i kup će ganjati zbog trofeja, meni je Široki najopasniji konkurent za kup i baš bi mi bilo drago kad bi danas ispali.Veteran1965 je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 4:53 pmSa kupom nikada ne znaš, i uvijek je lutrija. Velež je takođe nezgodan, Široki/Tuzla (posebno Široki). Međutim ima tu i faktora izvan terena, da smo svjesni. Jako bitno je kako će ići plasman prve tri ekipe u ligi, i to bi dojelom moglo odrediti i dešavanja u kupu.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 4:29 pm
Mislim da je najveca prepreka Zrinjski,ako bi oni kojim slucajem ispali ili neozbiljno shvatili...
nisiDurgo je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 5:29 pmMada ce Siroki biti ili 3 ili 4, a city nece.blueboy je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 5:23 pmOd osam ekipa u četvrtfinalu, pet ih ima šansu za Evropu samo kroz kup. Mi, Široki (pod pretpostavkom da će proći danas) i Zrinjski još možemo i kroz ligu. Hajde da kažemo da je Zrinjski siguran za Evropu svakako i kup će ganjati zbog trofeja, meni je Široki najopasniji konkurent za kup i baš bi mi bilo drago kad bi danas ispali.Veteran1965 je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 4:53 pm
Sa kupom nikada ne znaš, i uvijek je lutrija. Velež je takođe nezgodan, Široki/Tuzla (posebno Široki). Međutim ima tu i faktora izvan terena, da smo svjesni. Jako bitno je kako će ići plasman prve tri ekipe u ligi, i to bi dojelom moglo odrediti i dešavanja u kupu.
Tako da ako City osvoji kup, nama je Evropa pa-pa...
Mozda je bolje da Siroki prodje jer su ispred nas...
Nisam pametan...
Nekad je i Amar bio avangarda u ligi, tvoj drugi omiljeni lik.. međutimvolimtezeljo je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 2:53 pmDa te citiram Kanarinac "Pa eto, ***** ga ja, čovjek vas demantuje iz tekme u tekmu a vi ako imate vise obraza pričajte loše o čovjeku koji dobija utakmice, znači dobija ih, nije bitno kako, pobjeđuje."plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 11:30 amAko njega pitas, ni Klopp ne bi bolje sinoc poslozio nas tim... Al ako njega pitas.blueboy je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 10:30 am
Ako mi ne bude mrsko vratit ću danas tekmu da pregledam, ako se te stvari mogu vidjeti na TV-u pa da ti dokumentujem, ali ja ti govorim da sam s tribine u drugom poluvremenu vidio 4-5 puta situaciju kad naša četiri defanzivca stoje u liniji, a najofanzivniji igrač Leotara stoji na 40 metara od njihovog gola.
Ti slijepo braniš Edisa, a ako ne izađemo u Evropu nećeš ga kritikovati, nego ćeš se primiriti i par mjeseci nećeš pisati na forumu, dok se zaboravi. Već viđena taktika.
Ili bi i sad izbabrao Kostica prije Mulalica i Petrovica??
Bezveze me optuzujes blueboy. Ali hajd kad pogledas utakmicu, prosli smo tri formacije tokom utakmice.
Inace sam u vecini slucajeva stajao iza trenera, osim slicajeca Krcmarevic, Kostic i Amar. Ostali su svi manje vise maksimalno radili koliko su znali.
Mogao bi ti kod Lare na razgovor, ako nastavisgavran je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 5:31 pmnisiDurgo je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 5:29 pmMada ce Siroki biti ili 3 ili 4, a city nece.blueboy je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 5:23 pm
Od osam ekipa u četvrtfinalu, pet ih ima šansu za Evropu samo kroz kup. Mi, Široki (pod pretpostavkom da će proći danas) i Zrinjski još možemo i kroz ligu. Hajde da kažemo da je Zrinjski siguran za Evropu svakako i kup će ganjati zbog trofeja, meni je Široki najopasniji konkurent za kup i baš bi mi bilo drago kad bi danas ispali.
Tako da ako City osvoji kup, nama je Evropa pa-pa...
Mozda je bolje da Siroki prodje jer su ispred nas...
Nisam pametan...
Je.bes gostovanje udaljeno pola sata
Otkud nam lova? Takav bi kostao minimum 20 hiljada km. Za onoliko koliko kosta Edis, rezultati su dobri. I nadam se da je tekma juce pokazala pojedincima da nama u prosloj polusezoni nije falilo 2-3 igraca, nego da smo ih toliko imali. Ovdje fali jos jedan rok slican ovom zimskom, da ostanu svi, a da se dobro pojacamo. Nazalost na ljeto vjerovatno gubimo par igraca i hajmo jovo na novo. Ali napredujemo, vjerovatno cemo na odlascima zaraditi a ne biti tuzeni kao sto je praksa posljednjih godina.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 6:00 pmNekad je i Amar bio avangarda u ligi, tvoj drugi omiljeni lik.. međutimvolimtezeljo je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 2:53 pmDa te citiram Kanarinac "Pa eto, ***** ga ja, čovjek vas demantuje iz tekme u tekmu a vi ako imate vise obraza pričajte loše o čovjeku koji dobija utakmice, znači dobija ih, nije bitno kako, pobjeđuje."plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 11:30 am
Ako njega pitas, ni Klopp ne bi bolje sinoc poslozio nas tim... Al ako njega pitas.
Bezveze me optuzujes blueboy. Ali hajd kad pogledas utakmicu, prosli smo tri formacije tokom utakmice.
Inace sam u vecini slucajeva stajao iza trenera, osim slicajeca Krcmarevic, Kostic i Amar. Ostali su svi manje vise maksimalno radili koliko su znali.
Nekad su druga vremena bila, da imamo dva stepena boljeg trenera igrali bi 30% efektivnije i bolje.
Jesi vidio igdje u svijetu da glavni trener, samo jos doktor nije, sve je ostalo, i kondicioni i sss i sve redom... Lik uz duzno postovanje treba voditi omladince, to mu ide okej, klubic u rangu Decica ili biti pomoćnik negdje tamo.
Živo me zanima da mi nabrojiš ta 2-3 igrača koja smo imali u prošloj polusezoni? Čisto da vidimo koliko treba izdići Edisa kao ekstra trenera koji je pravio pitu od tri marke, odnosno tri igrača.Sheldon je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 7:13 pmOtkud nam lova? Takav bi kostao minimum 20 hiljada km. Za onoliko koliko kosta Edis, rezultati su dobri. I nadam se da je tekma juce pokazala pojedincima da nama u prosloj polusezoni nije falilo 2-3 igraca, nego da smo ih toliko imali. Ovdje fali jos jedan rok slican ovom zimskom, da ostanu svi, a da se dobro pojacamo. Nazalost na ljeto vjerovatno gubimo par igraca i hajmo jovo na novo. Ali napredujemo, vjerovatno cemo na odlascima zaraditi a ne biti tuzeni kao sto je praksa posljednjih godina.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 6:00 pmNekad je i Amar bio avangarda u ligi, tvoj drugi omiljeni lik.. međutimvolimtezeljo je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 2:53 pm
Da te citiram Kanarinac "Pa eto, ***** ga ja, čovjek vas demantuje iz tekme u tekmu a vi ako imate vise obraza pričajte loše o čovjeku koji dobija utakmice, znači dobija ih, nije bitno kako, pobjeđuje."
Nekad su druga vremena bila, da imamo dva stepena boljeg trenera igrali bi 30% efektivnije i bolje.
Jesi vidio igdje u svijetu da glavni trener, samo jos doktor nije, sve je ostalo, i kondicioni i sss i sve redom... Lik uz duzno postovanje treba voditi omladince, to mu ide okej, klubic u rangu Decica ili biti pomoćnik negdje tamo.
Pretjerujes. Edis je prilicno los, volio bih da ga se rijesimo na ljeto, ali realno nismo mi toliko dobri koliko mislimo. Cocalic jeste najbolji stoper lige, Stilic najbolja desetka ali ova trojica to jednostavno nisu. Isto tako u istoj ekipi igraju i Hajdarevic, Mekic, Bender, Kosoric, Dzenis, Haracic donedavno i Vego. Ekipa je u disbalansu i zato osciliramo.blueboy je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 7:59 pmŽivo me zanima da mi nabrojiš ta 2-3 igrača koja smo imali u prošloj polusezoni? Čisto da vidimo koliko treba izdići Edisa kao ekstra trenera koji je pravio pitu od tri marke, odnosno tri igrača.Sheldon je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 7:13 pmOtkud nam lova? Takav bi kostao minimum 20 hiljada km. Za onoliko koliko kosta Edis, rezultati su dobri. I nadam se da je tekma juce pokazala pojedincima da nama u prosloj polusezoni nije falilo 2-3 igraca, nego da smo ih toliko imali. Ovdje fali jos jedan rok slican ovom zimskom, da ostanu svi, a da se dobro pojacamo. Nazalost na ljeto vjerovatno gubimo par igraca i hajmo jovo na novo. Ali napredujemo, vjerovatno cemo na odlascima zaraditi a ne biti tuzeni kao sto je praksa posljednjih godina.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 6:00 pm
Nekad je i Amar bio avangarda u ligi, tvoj drugi omiljeni lik.. međutim
Štilić, Hodžić, Cocalić, Santos, Amoah...evo ja ih petoricu glat nabroja, ako nisu najbolji u ligi na svojoj poziciji onda su barem u top 2. Samo da vidim slažeš li se.
Ekipa jeste u disbalansu i ja to pričam od početka sezone, ali nijedna ekipa u ligi nema pokrivene kvalitetno sve pozicije, i to za ovu ligu nije ni potrebno. A volio bih vidjeti u kojoj to ekipi u ligi ne bi važnu ulogu imali Santos, Amoah i veznjak Hodžić.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 8:14 pmPretjerujes. Edis je prilicno los, volio bih da ga se rijesimo na ljeto, ali realno nismo mi toliko dobri koliko mislimo. Cocalic jeste najbolji stoper lige, Stilic najbolja desetka ali ova trojica to jednostavno nisu. Isto tako u istoj ekipi igraju i Hajdarevic, Mekic, Bender, Kosoric, Dzenis, Haracic donedavno i Vego. Ekipa je u disbalansu i zato osciliramo.blueboy je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 7:59 pmŽivo me zanima da mi nabrojiš ta 2-3 igrača koja smo imali u prošloj polusezoni? Čisto da vidimo koliko treba izdići Edisa kao ekstra trenera koji je pravio pitu od tri marke, odnosno tri igrača.Sheldon je napisao/la: ↑ned feb 19, 2023 7:13 pm
Otkud nam lova? Takav bi kostao minimum 20 hiljada km. Za onoliko koliko kosta Edis, rezultati su dobri. I nadam se da je tekma juce pokazala pojedincima da nama u prosloj polusezoni nije falilo 2-3 igraca, nego da smo ih toliko imali. Ovdje fali jos jedan rok slican ovom zimskom, da ostanu svi, a da se dobro pojacamo. Nazalost na ljeto vjerovatno gubimo par igraca i hajmo jovo na novo. Ali napredujemo, vjerovatno cemo na odlascima zaraditi a ne biti tuzeni kao sto je praksa posljednjih godina.
Štilić, Hodžić, Cocalić, Santos, Amoah...evo ja ih petoricu glat nabroja, ako nisu najbolji u ligi na svojoj poziciji onda su barem u top 2. Samo da vidim slažeš li se.