Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

santakuruz
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub feb 04, 2023 7:51 pm

abuzenze je napisao/la:Romb bi bio najbolji, samo bi bio problem sa zasticenim godistem...

Bender
Galic Drina Cocalic Jasarevic
Hodzic
Amoah(Drljo) Santos
Stilic
Krpic Ara?
Romb se bas i ne igra sa 2 klasicna krila. Jos i Stilic iza 2 napadaca. To je ravno samoubistvu a vjerujem da bi Hodzic (veznjak) trazio raskid ugovora nakon 2 utakmice.

Sent from my SM-A515F using Tapatalk

Sulevelicanstveni
Kontakt:

sub feb 04, 2023 7:54 pm

neroazzuro je napisao/la:
sub feb 04, 2023 7:21 pm
Hu d hel iz Alijagić?
Statisticki najbolje pojacanje.

505 VITEŠKA
Kontakt:

sub feb 04, 2023 7:55 pm

slika

Koji cemo biti na kraju sezone?
Koliko pitarima?
Na koliko cu produzit ugovor?

😁

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub feb 04, 2023 7:58 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
sub feb 04, 2023 1:37 pm
AsharaK je napisao/la:
sub feb 04, 2023 1:33 pm
Unormalite se, postovi su vam obrisani. Komunicirajte na lijep nacin, niste djeca.

Babo se vratio kuci, sve ce vas tuci!
Vrati avatar sad.

Kad je dolazio prvi put kritikovao sam. Nisam bio za njega, pokajao sam se zestoko. Ali ako je neko nas zaduzio, to je ovaj covjek.

Sulejman Krpic jedan je od nas!
Vraceno sefe
Željezničar ante portas !

gavran
Kontakt:

sub feb 04, 2023 8:07 pm

volimtezeljo je napisao/la:
sub feb 04, 2023 5:59 pm
Ordagic
Yosida
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

505 VITEŠKA
Kontakt:

sub feb 04, 2023 8:12 pm

Hooona,pa malo bradica,pa malo flasa,pa malo casa pa malo hemiska

neroazzuro
Kontakt:

Hu d hel iz Alijagić?
?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub feb 04, 2023 8:15 pm

Hu d hel iz Alijagić?
?
Kako ne znas za njega, bila skoro pomama za njega kad je uzeo Cesko drzavljanstvo a igro za Bosnu u omladinskim kategorijama.

salle86
Kontakt:

sub feb 04, 2023 8:32 pm

Konačno jedan po mjeri interviju šsš. Kako je krenulo, popravljamo se na svim poljima 🤣
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Leon_Professional
Kontakt:

sub feb 04, 2023 8:34 pm

Čekamo odgovore na pitanja od predsjednika.

I malo pojačati ovu akciju oko članskih.

Diverzant
Kontakt:

sub feb 04, 2023 8:36 pm

505 VITEŠKA je napisao/la:
Hooona,pa malo bradica,pa malo flasa,pa malo casa pa malo hemiska
Hahahahha najjace jednom polomi se skidajući neku naljepnicu sa mikrofona, a naljepnica milimetar x milimetar
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub feb 04, 2023 8:37 pm

salle86 je napisao/la:
sub feb 04, 2023 8:32 pm
Konačno jedan po mjeri interviju šsš. Kako je krenulo, popravljamo se na svim poljima 🤣
Spomenu Edis rezultate, zna i on da nema vise pite od 3 marke. :D

Bozidar Radosevic
Kontakt:

sub feb 04, 2023 8:40 pm

E hajmo sad malo realno stvari postaviti. Vidim dize se hype bespotrebno, nismo mi aman nesto puno kvalitetniji nego sto smo bili. Cak mislim da smo napravili veliku gresku ali ajde da krenemo redom.

Prva stvar je sta ce nama Armin Hodzic? Prva stvar koju svi vi zaboravljate da je njemu skoro 29.godina. Ne igra ozbiljan nogomet skoro dvije godine. Godine u kojima je trebao dominirati shodno svom talentu. Neki povlace paralelu sa Stilketom. Stilke u 29.godini je igrao ozbiljan fudbal. Hodzic je veci talenat, generacijski ali nije bolji igrac. Stilica je bolji menadzer kostao vece karijere a ruku na srce i on sam kad je otisao za novcem. Ali nejse. Dakle trebamo dovesti igraca koji je upitne fizicke spreme, na poziciju gdje smo popunjeni. Uz to nit je jeftin, nit realno mi mozemo zaraditi od njega, nit ce dugorcno biti tu. Ako vrati formu, ode na ljeto a mi ostajemo sa nezadovoljnim i za nas u ovom trenutku skupim Krpicem a max realno sto mozemo dobiti je nekih 300k. Ima i drugi scenario da igramo sa dva napadaca, zasta nit imamo trenera niti ekipu. S obzirom na u21 pravilo morali bi zrtvovati Amoaha ili Santosa za Drlju ako bi se odlucili za romb ili Stilica za Becu. Defanzivca nemamo da ubacimo, a izbaciti drugog Armina je suicidalno. Dakle ne moze. U 3-5-2 opciji morali bi zrtovati Jasarevica i Galica koji su sasvim pristojni igraci igrati sa Kosoricem Cocalicem i Drinom. Ili opet zrtvovati dvojicu na krilima, da bi igrali Jasarevic i Galic. Da ne govorimo da mi imamo samo tri stopera i samo po sebi je rizicno jer Coca nije mlad, a nije ni brz kao nekad a Aco ruku na srce nije za ozbiljnog fudbala dakle opet glup potez.

Dakle da vratis spica koji je vec istrosen, na kojem ne mozes zaraditi i koji je uz to tempirana bomba i eventualno mozda zaradis 300k i usput useres sve dobro sto si napravio u zadnjih pola godine zarad jednog igraca. Ne vrijedi. Opet paralela sa Stilicem. Stilic kad se vracao je nama trebao. 10ku nismo imali i bio je idealan. 3.godine poslije je jos uvijek nas najbolji igrac. Nema tu motorike kao nekad, ali jos uvijek ima sve ostalo. Zdrav je, pas i tehnika su tu, prekidi sve kao nekad.

Da je htio mogao je u augustu doci. Sad kad nema gdje daj i Zelju, a realno nam ne treba. Krpic moze zabiti isti broj golova kao i on, vodja i lider je. Armin je mahalac, nevjerojatnog talenta i iznimne gluposti. Toga je kostalo da ostane samo talenat i to ce uvijek biti.

P.s
Ovcina bi trebao do srijede se izjasniti. Nije zadovoljan iznosom koji mu nudimo.

JocoStokić
Kontakt:

sub feb 04, 2023 8:48 pm

Iskreno malo mi je zasmetalo što je nazvao Krpu strancem čovjek se vratio ovaj ,a Edis kaže stranac znam ja da nije on tako mislio ali čemu ta izjava. Kosorić je nekad bio stranac pa je ginuo i sad je pravi osim kad je spuštao glavu u Bijeljini kad smo titulu izgubili (Saša Kajkut)ali sigurno je morao pa hajde nebitna stavka ginuo je uvijek i sada za mene je lično uvreda da neko kaže sutra da je Kosorić stranac.
Ne daj ispred nikome!

JocoStokić
Kontakt:

sub feb 04, 2023 8:49 pm

AsharaK je napisao/la:
sub feb 04, 2023 5:31 pm
Jos da hoce Jaganjac i Kocevic potpisat ugovore, bas bi nam dobro dosle pare
Ima shema da Kočević potpisuje za Orijent i onda mi tu gubimo ja mislim trening kompenzaciju.
Ne daj ispred nikome!

ubaceni element
Kontakt:

sub feb 04, 2023 8:53 pm

A jbgt pa ne mogu da vjerujem sta citam, igrac kalibra Are da je visak u nasoj ligi. :) Onda odjednom problem i sto cemo imati vise od 11 igraca koji konkurisu za prvih 11, jok, bolje je ko do sad da nema ko uci u drugom pol, ili kad je neko drugi povrijedjen/kartoniran/umoran. Plus sto imas sirinu i mogucnost da igras sa razlicitim tipom spica po potrebi. Ara je i prije igrao u paru sa Adilovicem bez problema.

blueboy
Kontakt:

sub feb 04, 2023 9:02 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
sub feb 04, 2023 8:40 pm
E hajmo sad malo realno stvari postaviti. Vidim dize se hype bespotrebno, nismo mi aman nesto puno kvalitetniji nego sto smo bili. Cak mislim da smo napravili veliku gresku ali ajde da krenemo redom.

Prva stvar je sta ce nama Armin Hodzic? Prva stvar koju svi vi zaboravljate da je njemu skoro 29.godina. Ne igra ozbiljan nogomet skoro dvije godine. Godine u kojima je trebao dominirati shodno svom talentu. Neki povlace paralelu sa Stilketom. Stilke u 29.godini je igrao ozbiljan fudbal. Hodzic je veci talenat, generacijski ali nije bolji igrac. Stilica je bolji menadzer kostao vece karijere a ruku na srce i on sam kad je otisao za novcem. Ali nejse. Dakle trebamo dovesti igraca koji je upitne fizicke spreme, na poziciju gdje smo popunjeni. Uz to nit je jeftin, nit realno mi mozemo zaraditi od njega, nit ce dugorcno biti tu. Ako vrati formu, ode na ljeto a mi ostajemo sa nezadovoljnim i za nas u ovom trenutku skupim Krpicem a max realno sto mozemo dobiti je nekih 300k. Ima i drugi scenario da igramo sa dva napadaca, zasta nit imamo trenera niti ekipu. S obzirom na u21 pravilo morali bi zrtvovati Amoaha ili Santosa za Drlju ako bi se odlucili za romb ili Stilica za Becu. Defanzivca nemamo da ubacimo, a izbaciti drugog Armina je suicidalno. Dakle ne moze. U 3-5-2 opciji morali bi zrtovati Jasarevica i Galica koji su sasvim pristojni igraci igrati sa Kosoricem Cocalicem i Drinom. Ili opet zrtvovati dvojicu na krilima, da bi igrali Jasarevic i Galic. Da ne govorimo da mi imamo samo tri stopera i samo po sebi je rizicno jer Coca nije mlad, a nije ni brz kao nekad a Aco ruku na srce nije za ozbiljnog fudbala dakle opet glup potez.

Dakle da vratis spica koji je vec istrosen, na kojem ne mozes zaraditi i koji je uz to tempirana bomba i eventualno mozda zaradis 300k i usput useres sve dobro sto si napravio u zadnjih pola godine zarad jednog igraca. Ne vrijedi. Opet paralela sa Stilicem. Stilic kad se vracao je nama trebao. 10ku nismo imali i bio je idealan. 3.godine poslije je jos uvijek nas najbolji igrac. Nema tu motorike kao nekad, ali jos uvijek ima sve ostalo. Zdrav je, pas i tehnika su tu, prekidi sve kao nekad.

Da je htio mogao je u augustu doci. Sad kad nema gdje daj i Zelju, a realno nam ne treba. Krpic moze zabiti isti broj golova kao i on, vodja i lider je. Armin je mahalac, nevjerojatnog talenta i iznimne gluposti. Toga je kostalo da ostane samo talenat i to ce uvijek biti.

P.s
Ovcina bi trebao do srijede se izjasniti. Nije zadovoljan iznosom koji mu nudimo.
Armin Hodžić samo ako je u ok fizičkom stanju, odnosno bez nekih povreda trenutno, igrač je kojeg mi ne bi smjeli propustiti dovesti sa njegovih 29 godina, taman da imamo u napadu Livaju i Kramarića. Isto kao i Bajića npr. da nam se ukaže prilika. Boga mi ni Štilić nije igrao ozbiljan nogomet prije nego što se vratio nama, a došao je stariji nego što je Hodžić sad. Nogomet se ne može zaboraviti igrati ako je fizičko stanje tijela iole ok. Još je u godinama kad nam može pomoći i ako ga ne vratimo sad bojim se da ćemo ga vratiti za tri godine i dobiti novog Zeca.

Druga je stvar što je danas tu i Krpić, a roster nam je tako neprilagodljiv da mijenjamo formaciju, i imamo trenera koji ni u ludilu ne bi mogao implementirati formaciju s tri igrača pozadi. Evo ako npr. Ovčina dođe nekim čudom, on je wing back koji može igrati u toj formaciji. Mi ako nismo bolji nismo ni lošiji u odnosu na prvi dio sezone, ekipa se nije mijenjala previše, došli su uglavnom igrači na pozicijama koje su deficitarne i ako dođe još i Ovčina prelazni rok je odličan i imali bi realne preduslove da ganjamo izlazak u Evropu.

JocoStokić
Kontakt:

sub feb 04, 2023 9:06 pm

Ako dodje Ovčina realno sigurno jedan od najbole odradenih prelaznih rokova strah me pomisliti koga bi Bekrić doveo da je Misimović u klubu da imamo keša.
Ne daj ispred nikome!

ubaceni element
Kontakt:

sub feb 04, 2023 9:11 pm

Zec kad je dosao bio je nas najbolji igrac prvih par utakmica, Gabela, Zenica, itd. Kasnjje korona, povrede, razne petljavine trenera cak i kad je bio zdrav, i to vise nije bilo to jer su mu propale dvije godine u tome.

volimtezeljo

sub feb 04, 2023 9:55 pm

Ari je 28 godina. Nisam ga poredio sa Stilicem, nego je razlika izmedju njega i Krpica kao izmedju Stilica i Arezine. Ovi su top pl igraci, dok Ara i Stila su davno taj level presli.
Velika je razlika da ti udje sa klupe Haracic ili Hodzic/Krpic.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.

Prijava