Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jan 09, 2023 1:40 pm

Grbavica je napisao/la:
ned jan 08, 2023 7:53 pm
Leon_Professional je napisao/la:
Veteran1965 je napisao/la:
ned jan 08, 2023 6:17 pm

Ovdje nije priča o Čabraji ili Mujariću, nego o mogućnostima, dakle mi možemo dovesti potencijalne talente iz nižih liga, mlade igrače koji misle da su u Želji "u izlogu" više nego negdje drugo ili kvalitetne igrače kojim je karijera u padu, koji nisu nastupali određeni period, ili su bili povrijeđeni. Dakle dovesti ih bez ikakavih obeštećenja, uz skromna primanja dok su kod nas.
I nije problem da mi ovdje maštamo, iznosimo naše želje i nade, ali nema potrebe da napadamo i kritikujemo, jer nemamo argumente za to. Odlično je i svaka čast što su u klubu "zakopčani" i što malo informacija curi oko eventualnih pregovora, dogovor i dolazaka u klub.
Mislim da je dosta raje svjesno situacije.
Evo da niko ne dođe, ja sam uvjeren da bi bilo OK s naše strane. Nemaš mogućnost da istinski pojačaš ekipu, ok nisi doveo nikog.
Mi svakako nismo nikog izgubili osim Subašića koji nije igrao.
A ne treba dovoditi samo da se dovede.

E ovo što su "zakopčani" se i meni sviđa ako jest tako. Postoji mogućnost da se ne dešava ništa posebno pa nema curenja informacija. Vazda je bilo mahale.
Pa ja bih vise volio da nikoga ne dovedemo, nego da dovodimo samo da bi doveli.
Bolje onda dati priliku nekom od ovih omladinaca sto su igrali ove 2 prijateljske. Vece su sanse da ce neki kadet/junior bljesnuti nego neki "cabraja". Recimo onaj golman sto je bio u manchesteru cini mi se, ili onaj decko sto je krilo igro, pa i mali music na beku. Nista ti djecaci nisu losiji od igraca koje smo dovodili i placali puno vise nego sto bi tim nasim momcima dali. A nista dobili nismo.
Bas to.

Mulalic Edis
Kontakt:

pon jan 09, 2023 1:49 pm

Bruku raje na prozivci. Sigurno 250- 300 ljudi. U sezonu Zeljo krece.
Grande Miske 💪

Leon_Professional
Kontakt:

pon jan 09, 2023 1:52 pm

Lopta je napisao/la:
ned jan 08, 2023 8:57 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned jan 08, 2023 7:54 pm
Masinovodja je napisao/la:
ned jan 08, 2023 7:43 pm
Saban igra u aek-u al za 2 ekipu
Saban ne bi bio prevaga u Celiku sad, zivot bi smio stavit na to.
Hajdarevic je korisniji od njega, samo nije imao stelu toliku.
Vala Hajdarevic ne bi bio prevaga ni u Moscanici. Nijedan od njih dvojice nije neka pljacka.
Stvarno ne razumijem cemu to degradiranje Hajdarevica a momak nije uopste los. U nasem rosteru igraca ima bar 10 koji su gori od njega
[/quote]

Onaj kod pitara sto se zaklinju u njeg nije nista bolji od Hajdara.

Zdule
Kontakt:

pon jan 09, 2023 1:54 pm

Haris Rizvanović poceo karijeru kod nas za u19, ima 25 godina https://www.youtube.com/watch?v=qwEqyAX_HHw . Za Gošk ima 71. nastup uz 2 gola i 7 asistencija, također igrao za Bosnu Visoko gdje je skupio 32. nastupa uz 1. pogodak.

Lopta
Kontakt:

pon jan 09, 2023 1:59 pm

Fićo je napisao/la:
pon jan 09, 2023 1:39 pm
Haris Rizvanović, 25-godišnji fudbaler koji igra na poziciji desnog beka, pokušat će se izboriti za ugovor u Željezničaru.
Iskreno ovo mi nije jasno sekunde. Covjek koji se nije isticao u prvoj ligi fbih dodje kod nas na probu imao je haman istu minutazu ko Music koji ima 19 godina i igrao je u klubu koji je bolje plasiran na tabeli a igraju istu poziciju. Jok mi dovodimo na probu 25ogodisnjeg igraca umjesto da damo sansu 19ogodisnjem momku koji je na samom pocetku karijere i eventualno ako bude fino igrao mozemo i pare zaraditi a i mozemo ga koristiti kao u21 igraca. Svasta stvarno. Vjerujem da taj Haris nece potpisati ali ne vidim uopste potrebu da se na probu dovodi

Maestro_1921
Kontakt:

pon jan 09, 2023 2:04 pm

Lopta je napisao/la:
pon jan 09, 2023 1:59 pm
Fićo je napisao/la:
pon jan 09, 2023 1:39 pm
Haris Rizvanović, 25-godišnji fudbaler koji igra na poziciji desnog beka, pokušat će se izboriti za ugovor u Željezničaru.
Iskreno ovo mi nije jasno sekunde. Covjek koji se nije isticao u prvoj ligi fbih dodje kod nas na probu imao je haman istu minutazu ko Music koji ima 19 godina i igrao je u klubu koji je bolje plasiran na tabeli a igraju istu poziciju. Jok mi dovodimo na probu 25ogodisnjeg igraca umjesto da damo sansu 19ogodisnjem momku koji je na samom pocetku karijere i eventualno ako bude fino igrao mozemo i pare zaraditi a i mozemo ga koristiti kao u21 igraca. Svasta stvarno. Vjerujem da taj Haris nece potpisati ali ne vidim uopste potrebu da se na probu dovodi
Fakat nigdje veze, on ako bude potpisan i uzme mjesto Musiću, stvarno se trebamo zapitati kuda mi kao klub idemo.. Imamo Galića na toj poziciji, i samo Musića pridodati, momak je kažu napredovao i mogao bi nam biti i pojačanje na toj poziciji, plus U21.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jan 09, 2023 2:12 pm

Hahahaha dobar ovaj na probi, eh bog te dragi sprdacina. Ok, proba itd ali koji ga djavo prihvatis na probu?

Djaba ba mi nikad konkretno raditi stvari.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Analitičar1921
Kontakt:

pon jan 09, 2023 2:18 pm

Momak je odličan, to je brat od Mirze Rizvanovića koji je igrao u Sarajevu. Spreman je fizički bas dobro, može biti dobra konkurencija Galiću iako su tu negdje obojica.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jan 09, 2023 2:23 pm

Analitičar1921 je napisao/la:
Momak je odličan, to je brat od Mirze Rizvanovića koji je igrao u Sarajevu. Spreman je fizički bas dobro, može biti dobra konkurencija Galiću iako su tu negdje obojica.
Druze 25 godina ima, bezveze zauzima mjesto nekome. Daj nekog juniora da ti bude zamjenski desni bek.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Analitičar1921
Kontakt:

pon jan 09, 2023 2:25 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
pon jan 09, 2023 2:23 pm
Analitičar1921 je napisao/la:
Druze 25 godina ima, bezveze zauzima mjesto nekome. Daj nekog juniora da ti bude zamjenski desni bek.
Slažem se i s tim. Stoji to, ali ako su ga već doveli, nek proba ako valja nek ostane, a ako ne onda nazad u GOŠK.

milanribar
Kontakt:

pon jan 09, 2023 2:26 pm

Svakog bi na probu primio, što da ne. Nekad se znala organizovat utakmica igrača na probi u Želji pred početak sezone. Na jednoj takvoj smo Harisa Bešliju otkrili koji je jedno vrijeme paklen igrač bio, nažalost povrede su mu završile karijeru...

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pon jan 09, 2023 2:27 pm

Deen Mujezinović je isto na probi, desni bek također, 20 godina.
Fear of the Maniacs!

Grbavica
Kontakt:

Grbavica je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la: Mislim da je dosta raje svjesno situacije.
Evo da niko ne dođe, ja sam uvjeren da bi bilo OK s naše strane. Nemaš mogućnost da istinski pojačaš ekipu, ok nisi doveo nikog.
Mi svakako nismo nikog izgubili osim Subašića koji nije igrao.
A ne treba dovoditi samo da se dovede.

E ovo što su "zakopčani" se i meni sviđa ako jest tako. Postoji mogućnost da se ne dešava ništa posebno pa nema curenja informacija. Vazda je bilo mahale.
Bolje onda dati priliku nekom od ovih omladinaca sto su igrali ove 2 prijateljske. Vece su sanse da ce neki kadet/junior bljesnuti nego neki "cabraja". Recimo onaj golman sto je bio u manchesteru cini mi se, ili onaj decko sto je krilo igro, pa i mali music na beku. Nista ti djecaci nisu losiji od igraca koje smo dovodili i placali puno vise nego sto bi tim nasim momcima dali. A nista dobili nismo.
Bas to.
Evo ovaj desni bek na probi, vrhunski primjer naseg razmisljanja i nase transfer politike.
Imas malog Musica koji je vec tvoj igrac, igra istu ligu ko i ovaj, isti broj utakmica odigrali, po jednu asistenciju obojica, Music bolje plasiran na tabeli, 19 godina ima a ovaj 25, ma svi parametri na Musicevoj strani.
Ali dzaba je to, mi cemo dovesti igraca na probu a mozda ga i potpisati za vece pare nego sto to nase dijete prima.
I kaze duzni tolike pare. Pa gdje neces sa ovakvom politikom.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Maestro_1921
Kontakt:

pon jan 09, 2023 2:32 pm

Pa ima li kakav lijevi bek jbt? Sve desni bekovi na probi.. Valjda ima neko pametan pa da Musić popuni mjesto desnog beka, a ne neki poluigrač da mu uzima mjesto i da bezveze bacamo pare.

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon jan 09, 2023 2:36 pm

Evo Zajmović neka se vrati, može i na krilo i u napad. Igrao za nas, znači povratnik. Savršeno rješenje ;)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Mulalic Edis
Kontakt:

pon jan 09, 2023 2:38 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
pon jan 09, 2023 2:32 pm
Pa ima li kakav lijevi bek jbt? Sve desni bekovi na probi.. Valjda ima neko pametan pa da Musić popuni mjesto desnog beka, a ne neki poluigrač da mu uzima mjesto i da bezveze bacamo pare.
Nikakve mi pare necemo baciti, to su igraci za 8 glava ako uopste ostanu...
Grande Miske 💪

Meha87
Kontakt:

pon jan 09, 2023 2:38 pm

Koliko vidim na ovim slikama i Music je bio na treningu

Maestro_1921
Kontakt:

pon jan 09, 2023 2:45 pm

Ko je ovaj čupavi, rastafarijanac ? :D

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pon jan 09, 2023 2:46 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
pon jan 09, 2023 2:45 pm
Ko je ovaj čupavi, rastafarijanac ? :D
Deen Mujezinović.
Fear of the Maniacs!

Leon_Professional
Kontakt:

pon jan 09, 2023 2:51 pm

Grbavica je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
Bas to.
Evo ovaj desni bek na probi, vrhunski primjer naseg razmisljanja i nase transfer politike.
Imas malog Musica koji je vec tvoj igrac, igra istu ligu ko i ovaj, isti broj utakmica odigrali, po jednu asistenciju obojica, Music bolje plasiran na tabeli, 19 godina ima a ovaj 25, ma svi parametri na Musicevoj strani.
Ali dzaba je to, mi cemo dovesti igraca na probu a mozda ga i potpisati za vece pare nego sto to nase dijete prima.
I kaze duzni tolike pare. Pa gdje neces sa ovakvom politikom.
Eo i ovaj Deen, ima 32 minute u karijeri :D

Trenutno korisnika/ca: BHDragons i 12 gostiju.

Prijava