Leon_Professional je napisao/la:Grbavica je napisao/la: ↑ned jan 08, 2023 7:53 pm
Leon_Professional je napisao/la:
Mislim da je dosta raje svjesno situacije.
Evo da niko ne dođe, ja sam uvjeren da bi bilo OK s naše strane. Nemaš mogućnost da istinski pojačaš ekipu, ok nisi doveo nikog.
Mi svakako nismo nikog izgubili osim Subašića koji nije igrao.
A ne treba dovoditi samo da se dovede.
E ovo što su "zakopčani" se i meni sviđa ako jest tako. Postoji mogućnost da se ne dešava ništa posebno pa nema curenja informacija. Vazda je bilo mahale.
Pa ja bih vise volio da nikoga ne dovedemo, nego da dovodimo samo da bi doveli.
Bolje onda dati priliku nekom od ovih omladinaca sto su igrali ove 2 prijateljske. Vece su sanse da ce neki kadet/junior bljesnuti nego neki "cabraja". Recimo onaj golman sto je bio u manchesteru cini mi se, ili onaj decko sto je krilo igro, pa i mali music na beku. Nista ti djecaci nisu losiji od igraca koje smo dovodili i placali puno vise nego sto bi tim nasim momcima dali. A nista dobili nismo.
Bas to.
Evo ovaj desni bek na probi, vrhunski primjer naseg razmisljanja i nase transfer politike.
Imas malog Musica koji je vec tvoj igrac, igra istu ligu ko i ovaj, isti broj utakmica odigrali, po jednu asistenciju obojica, Music bolje plasiran na tabeli, 19 godina ima a ovaj 25, ma svi parametri na Musicevoj strani.
Ali dzaba je to, mi cemo dovesti igraca na probu a mozda ga i potpisati za vece pare nego sto to nase dijete prima.
I kaze duzni tolike pare. Pa gdje neces sa ovakvom politikom.
Ko nas je kleo, nije dangubio.