https://t.me/TheManiacs1987
https://t.me/TheManiacs1987
Toliko se pitaju da su pristali da uzmu Mersudina Ahmetovića kojeg je Sarajevo otpisalo iz rostera, u zamjenu za Durakovića.
Bas.SIMA_SIMAU je napisao/la:Joj ispade Durakovic sada Carlossljedece sedmice ide prozivka i nadam se da ce tokom sljedece sedmice neke stvari biti jasne.
Ma nije, ali je zanimljiv.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jan 06, 2023 5:46 pmJoj ispade Durakovic sada Carlossljedece sedmice ide prozivka i nadam se da ce tokom sljedece sedmice neke stvari biti jasne.
Ma nije što se povezuje sa gurbetima, ja odavno za njega govorim. Skoro cijelu polusezonu sam na na njega skretao pažnju i nadao se da ćemo ga dovesti sad na zimu. Nije Carlos, al za Vegu jeste, bar da ne strepim. Srce mi je u grlu kad Vego igra, samo čekam kakvu će kardinalnu grešku napraviti koja će nas koštati.Grbavica je napisao/la: ↑pet jan 06, 2023 6:19 pmBas.SIMA_SIMAU je napisao/la:Joj ispade Durakovic sada Carlossljedece sedmice ide prozivka i nadam se da ce tokom sljedece sedmice neke stvari biti jasne.
Malic je sasvim ok, imas Vegu koji ima ugovor i kojeg ne mozes tek tako otjerati, a on sam nece sigurno otici, tako da ne vidim potrebu da se ovaj mali toliko dize kad nije neka pljacka.
Nego povezuje se sa pitama pa odmah Maldini iz najboljih dana![]()
Tomašević je meni dobar bio u Tuzli, čak sam ga i priželjkivao ljetos da dođe kod nas. Kod pitica je bio baš loš, samo trčao ko muha bez glave. A uostalom, on je već bio kod nas jednom na probi, nije zadovoljio.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jan 06, 2023 6:20 pmMa nije, ali je zanimljiv.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jan 06, 2023 5:46 pmJoj ispade Durakovic sada Carlossljedece sedmice ide prozivka i nadam se da ce tokom sljedece sedmice neke stvari biti jasne.
Može svašta biti. Mada nekako se čini bolji od Vege.
Eto i tog Tomaševića sad pljuju a do dolaska u Sarajevo imao je bolju karijeru nego Duraković.
Nek oni otpuste Tomaševića pa nek ga Tuce nama dovede, on je po meni dobar igrač. Ovo u Sarajevu nije baš relevantno. Meni je Tomašević bolji od njeg 2 puta.
I meni. Bio je dobar i na početku sezone kod pitara. Poslije su se raspali svi.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pet jan 06, 2023 6:32 pmTomašević je meni dobar bio u Tuzli, čak sam ga i priželjkivao ljetos da dođe kod nas. Kod pitica je bio baš loš, samo trčao ko muha bez glave. A uostalom, on je već bio kod nas jednom na probi, nije zadovoljio.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jan 06, 2023 6:20 pmMa nije, ali je zanimljiv.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jan 06, 2023 5:46 pmJoj ispade Durakovic sada Carlossljedece sedmice ide prozivka i nadam se da ce tokom sljedece sedmice neke stvari biti jasne.
Može svašta biti. Mada nekako se čini bolji od Vege.
Eto i tog Tomaševića sad pljuju a do dolaska u Sarajevo imao je bolju karijeru nego Duraković.
Nek oni otpuste Tomaševića pa nek ga Tuce nama dovede, on je po meni dobar igrač. Ovo u Sarajevu nije baš relevantno. Meni je Tomašević bolji od njeg 2 puta.
Ogadili smo ljudima forum,jbgMasinovodja je napisao/la: ↑sub jan 07, 2023 2:01 amPrije udjes nakon par sati, napisano 3 stranice, a sad nakon par dana ne makne sa jedne maltene. Tuga...
Gdje je boccacio, kraj price, gdje su nestali ljudi?