Odlicna ideja prijatelju. Ali evo to cemo od clanskih, uclani 5 ljudi iz kuce i kao da si dao pare. Medjutim, nije sve tako sivo, bice za sve aBd. Samo pozitivno.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned jan 01, 2023 9:31 pmHoćemo akciju bacit za pripreme i za plate?Mulalic Edis je napisao/la: ↑ned jan 01, 2023 5:29 pmPrvo ove sto igraju treba platiti i pripreme im obezbijediti. Pojacanjima se ne nadam iskreno. Ako sta bude, bude.
Izgledali smo solidno u prvoj polusezoni, a cetvrto mjesto nadam se da ce voditi u evropu. Tu je i kup, bice svega. Sarajevo ispalo iz kupa, Velez nesto losiiji nego lani.
Evo za 200 milja nek stoji Megamix velikim slovima na dresu. Ugodno s korisnim. A nama bas znaci, a njemu strasna reklama. Nadam se da ce razmislit...
Jeste, prošle sezone u prvoj polusezoni, kad je Tomo bio, 2021. Onda je potpisano sa Caizcoinom kad se završila polusezona.
Logo je bio na dresu jer nije bilo caizcoina i jer su davali najvise. Oni su zlatni sponzor, a njihov logo se jos uvijek nalazi na rukavu dresa.
On ne zeli ono sto zelimo mi, mi ne zelimo ono sto zeli on. Tu sva prica zavrsava i molim vas nemojte vise prizivati Senada.Ethis je napisao/la: ↑ned jan 01, 2023 10:51 pmDa sumiramo: Znaš da dosta navijača nije za njegov povratak i znaš da on nije zainteresovan da bude u UG FK Željezničar a misliš da ga je grupa već jednom otjerala i da ne znaš da se nešto po tom pitanju promjenilo. Jesam li te tačno razumio?volimtezeljo je napisao/la: ↑ned jan 01, 2023 10:41 pmDosta navijaca nije za njegov povratak. Mislim da ga je grupa vec jednom otjerala, ne znam da se nesto po pitanju njega to promjenilo. A i on sam nije zainteresovan da bude u UG FK Zeljeznicar.Sky1 je napisao/la: ↑ned jan 01, 2023 10:19 pm
Kako je lijepo vidjeti gosp. Misimovića. Sada kada smo postali generalni sponzor, možemo li zahtjevati njegov povratak i da garantujemo da ćemo ga čuvati i braniti od zlih interesnih grupa kao i naš klub. Akcija se nastavlja ja mislim, idemo nagurati ovih 300.000
I mene ovo nervira, primjetio sam i ja da se Subašić još uvijek vodi kao naš igrač. Mislim da to osvježavaju na kraju sezone i pred početak nove, možda i na polusezoni. Totalno su zapostavili stranicu, oficijelni yt kanal. Pa na zvaničnoj stoji da je Alihodžić još uvijek direktor Omladinske škole, pokojni Oda predstavnik Omladinske škole, trener juniora Joldić, trener golmana Elvis Karić. Nemar na nivou, izbija iz svih pora.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned jan 01, 2023 10:36 pmKakva ba evropa kad imas da ti igra Hajdarevic, Beganovic, Haracic i Vego.
Jel moguce da zvanicna jos drzi Subasica u ekipi, nema slike pola prvotimaca.
Ja garantujem životom da bi 90% ljudi koji pišu ovde na forumu, bolje vodilo zvaničnu.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned jan 01, 2023 10:36 pmKakva ba evropa kad imas da ti igra Hajdarevic, Beganovic, Haracic i Vego.
Jel moguce da zvanicna jos drzi Subasica u ekipi, nema slike pola prvotimaca.
Nevezano za neki eventualni ponovni angažman u klubu, kojeg vjerovatno neće biti, ali imam jedno pitanje. Koji ste "vi" koji ne želite ono što želi on? A koji smo onda "mi" ovdje kojih ima barem 80% koji žele ono što želi on?rodrigo87 je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 12:06 amOn ne zeli ono sto zelimo mi, mi ne zelimo ono sto zeli on. Tu sva prica zavrsava i molim vas nemojte vise prizivati Senada.Ethis je napisao/la: ↑ned jan 01, 2023 10:51 pmDa sumiramo: Znaš da dosta navijača nije za njegov povratak i znaš da on nije zainteresovan da bude u UG FK Željezničar a misliš da ga je grupa već jednom otjerala i da ne znaš da se nešto po tom pitanju promjenilo. Jesam li te tačno razumio?volimtezeljo je napisao/la: ↑ned jan 01, 2023 10:41 pm
Dosta navijaca nije za njegov povratak. Mislim da ga je grupa vec jednom otjerala, ne znam da se nesto po pitanju njega to promjenilo. A i on sam nije zainteresovan da bude u UG FK Zeljeznicar.
Sta Mislis kakvi su sa dioptrijama?
Potanki....ocigledno
Dobri bosnjani naivni, dzaba ... Ko nas je kleo nije dangubio
Meni je fascinantno kako vas par ne da se kaze nista protiv Senada, pravite od njega svetu kravu. Napravite sebi forum i svoja pravila postavite da se ne smije spomenuti nikako u negativnom kontekstu. Na kraju krajeva, administracija bi trebala brisati postove gdje se spominje on, jer to dalje povlaci samo bespotrebnu diskusiju od koje nemamo nista. Ali je stvarno mucno citati kako niko drugi nije sposoban osim njega.
Ne bih rekao da niko nije sposoban.rodrigo87 je napisao/la: ↑pon jan 02, 2023 11:13 amMeni je fascinantno kako vas par ne da se kaze nista protiv Senada, pravite od njega svetu kravu. Napravite sebi forum i svoja pravila postavite da se ne smije spomenuti nikako u negativnom kontekstu. Na kraju krajeva, administracija bi trebala brisati postove gdje se spominje on, jer to dalje povlaci samo bespotrebnu diskusiju od koje nemamo nista. Ali je stvarno mucno citati kako niko drugi nije sposoban osim njega.