To ti je njemacka, samo radno odijelo i pidzama
Umori ga arbajt po vazdan...
Bujrum svakome ko je dobronamjeran prema Zelji.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑čet dec 15, 2022 7:23 pmPozdrav braćo, pisao sam sve do sad na spsp forumu pod istim nickom i ustanovio da se tamo nalaze neprijatelji kluba, pitari, djecurlija, neznalice, ljudi koji ne žele dobro klubu, jednostavno nije mi mjesto tamo do nekih boljih vremena. Ne želim ni da se dijelimo na forume, trebamo biti jedno, svi na oba pisati al trenutno tamo mi nije mjesto. odavno čitam i ovaj forum. Po mom osjećaju više pripadam ovdje gdje ima dosta više ljudi kojima je plava boja u srcu i koji zele dobro klubu. Puno boljih stvari ovdje mogu pročitati. Tamo su samo podapinjanja, umanjivanja dobrih stvari, veličanja loših, ma fuj. Pokušavao sam se boriti i tamo al nemoguće je stvarno. Nadam se da ima bujruma. Po mojim informacijama generalni vrlo dobar je u pitanju. Uprava dobro radi svoj posao. Ima li neko informaciju o sastanku prije par dana sa poreznom, možda i o tome bude riječi.
Živ i zdrav bio.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑čet dec 15, 2022 7:23 pmPozdrav braćo, pisao sam sve do sad na spsp forumu pod istim nickom i ustanovio da se tamo nalaze neprijatelji kluba, pitari, djecurlija, neznalice, ljudi koji ne žele dobro klubu, jednostavno nije mi mjesto tamo do nekih boljih vremena. Ne želim ni da se dijelimo na forume, trebamo biti jedno, svi na oba pisati al trenutno tamo mi nije mjesto. odavno čitam i ovaj forum. Po mom osjećaju više pripadam ovdje gdje ima dosta više ljudi kojima je plava boja u srcu i koji zele dobro klubu. Puno boljih stvari ovdje mogu pročitati. Tamo su samo podapinjanja, umanjivanja dobrih stvari, veličanja loših, ma fuj. Pokušavao sam se boriti i tamo al nemoguće je stvarno. Nadam se da ima bujruma. Po mojim informacijama generalni vrlo dobar je u pitanju. Uprava dobro radi svoj posao. Ima li neko informaciju o sastanku prije par dana sa poreznom, možda i o tome bude riječi.
Brate načuo sam iz par izvora, iskreno nisu vijesti za hvaliti se. Ja se iskreno nadam da ljudi lazu i da ce biti ipak nesto radosno
Vjeruj mi, i ja isto razmišljam. Nema mi logike da budu tajnoviti osim ako se nešto novo nije desilo, nadam se dobro. Valjda nas konferencija neće ostaviti razočarane.fcz je napisao/la: ↑pet dec 16, 2022 12:11 amMozda sam ja blesav ali meni ova tajnovitost budi optimizam.
Porezna? Akcija masovne kupovine godisnjih, clanskih ili cega vec? Zasto bi se to tajilo ako su u pozivu za prethodnu konferenciju te stavke jasno i unaprijed obznanjene? Kakva je korist da iste teme koje si za proslu pressicu jasno najavio sad obavijas velom tajne?
S druge strane, tajnovitost svih detalja vezanih za ono cemu se svi nadamo je pravno zasticena od prvog dana.
Ne znam, mozda me konferencija bas razocara ali eto, tako trenutno razmisljam.