NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 11:53 pm
Kad covjek sve ovo cita i gleda moze pomisliti samo jedno...
Kakav smo mi cirkus od kluba!!!
Navijaci ko kakve tetkice svi sve znaju, a niko pojma nema, "legende" kluba koje su ti gore od najvecih dusmana, jer te godinama potkradaju i na klub gledaju kao na "zlatnu koku", a ne kao nesto u cijem interesu treba raditi, te "masa" nekakvih sumnjivih likova koji su toboze investitori, a Bog zna kakve motive imaju.
Najbolji primjer nam je Sarajevo.Gore te "investitore" boli ona stvar sta se desava sa klubom na samom terenu.Bace neke pare na sto svake godine i zdravo.I tako je godinama.Da nije tako, ulozile bi se pare u ozbiljne ljude, a ne da nesto u sta su ulozili novac vode likovi koji ne bi podigli nivo kantonalca.Odmah po tome znas da tu klub sluzi za neke druge stvari.
E sto sad neko misli da bi kod nas dosao posten investitor?Plus mi jos imamo i imovinu.Prestanite se zavaravati ljudi, ovo je Bosna, ovdje se samo gleda ko ce koga zaje.bati.Raj za plivanje u mutnom, a mi servirani kao na pladnju.Samo se ceka pravi cas.
Mi smo, prije svega, NETRANSPARENTNI, dok se, s druge strane, trazi neupitna ljubav i podrska navijaca. Daj ovo, daj ono, napuni stadion, "budi Zeljo", bla bla, a mi ne znamo, barem ne javno, ni kakve probleme klub ima, ni kolika su ta dugovanja, ni ko ih je stvorio (suti ne prozivaj nikog, ne talasaj), ni koji je plan izlaza itd.
Nista!!!Nula!! Sve to pogoduje gore navedenom.
Al zato ide hajc svake sedmice, slave se godisnjice, a glavni problem gura pod tepih.Nista mi bolje nismo ni zasluzili.Za svog zivota mi boljeg Zelju necemo gledati.Domet je ova fildzan liga i koje pretkolo.To je to.Ako nas u medjuvremenu na opljackaju i ne ugase.