Jel zaplako orangutan? Da privuče još 200 komentatora na forumima i emotivaca po fb?
Edis je tvrdoglava, fudbalska ograničena kljusina, ali je seljačina namazani šaner koja će te zajebat da nećeš sitići trepnut.
Ja koliko znam (ne iz prve ruke doduse) problem je sto je sjedio s Dudukom dok je ovaj vodio zvrkove. Pretpostavljam da se sumnjalo na pregovore.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub nov 19, 2022 11:21 pmhttps://youtu.be/dUJndfI1q5w
Evo haj, ima neki novinar malo i dublje da se zarovi sa pitanjem. Samo me zanima kako nije pitao Edisa zašto smatra Subašića krilom kad to nije, bezveze ode na poređenje sa Santosom i Amoahom. Pitaj jarane što ne igra na svojoj poziciji nego ga gura na krila a frajer to ne može igrati nikako. A i da pita što forsira Beganovića koji ima jedan gol (nije nula, nemojte duše griješiti) i jednu slučajnu asistenciju.
A i ovo za Mekića me malo zaintrigira, da li je mislio na onaj odlazak na lavor u bordo duksu ili ima nešto drugo, da nije još nešto zasr'o..![]()
Ta tri su poklon od Zrinjskog i Evrope, da su bile normalne okolnosti qrac bi tamo uzeli.
Okolnosti su bile sasvim normalne, oni nas nadigrali u prvom, mi njih u drugom, oni zabili jedan,mi dva.ubaceni element je napisao/la: ↑ned nov 20, 2022 1:03 amTa tri su poklon od Zrinjskog i Evrope, da su bile normalne okolnosti qrac bi tamo uzeli.
Pa sad, zavisi kako se uzme. Tu utakmicu su poceli sa par igraca koji u sezonu nemaju skoro nikakvu minutazu tipa Soldo, Sabljic, Senic… Ja to ne bih nazvao sasvim normalnim okolnostima.Ujko je napisao/la: ↑ned nov 20, 2022 1:41 amOkolnosti su bile sasvim normalne, oni nas nadigrali u prvom, mi njih u drugom, oni zabili jedan,mi dva.ubaceni element je napisao/la: ↑ned nov 20, 2022 1:03 amTa tri su poklon od Zrinjskog i Evrope, da su bile normalne okolnosti qrac bi tamo uzeli.
Njima su poklon tri boda sa Grbavice, kada smo ih nadigrali u oba poluvremena. Pusti tu pricu.
Za Mekica, zakacili su se na treningu prije nekog vremena. Nebitni detalji.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub nov 19, 2022 11:21 pmhttps://youtu.be/dUJndfI1q5w
Evo haj, ima neki novinar malo i dublje da se zarovi sa pitanjem. Samo me zanima kako nije pitao Edisa zašto smatra Subašića krilom kad to nije, bezveze ode na poređenje sa Santosom i Amoahom. Pitaj jarane što ne igra na svojoj poziciji nego ga gura na krila a frajer to ne može igrati nikako. A i da pita što forsira Beganovića koji ima jedan gol (nije nula, nemojte duše griješiti) i jednu slučajnu asistenciju.
A i ovo za Mekića me malo zaintrigira, da li je mislio na onaj odlazak na lavor u bordo duksu ili ima nešto drugo, da nije još nešto zasr'o..![]()
Kakvu veličinu smo imali. Kakva čast, u Japanu, kakva čast u Austriji. Kod nas nažalost raspravljaju da li mu dati ulicu.