I Nikola takodje...
Jakna, kapa, kabanica, kisobran, sta god. Malo kise nemoj da izgovor bude, pogotovo za mladje.Mulalic Edis je napisao/la: ↑sub nov 19, 2022 8:07 amhttps://youtu.be/-j4KeXh8-0c
Nemoj danas izgovore da trazite. Svi na Jug.
storm_raider je napisao/la: ↑sub nov 19, 2022 11:28 amSubota je, danas Zeljo igra. Nakon 15 godina idem na Jug da ispostujem, volim te Zeljo!
Po slikama ko da je wembli. Dosta ce danas lopta brza biti.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub nov 19, 2022 1:51 pmJao terena u Gabeli, šta je ovo ljudi moji... Nadam se da će danas kod nas biti bar iole dobar teren za igru.
Nadam se. Sjeti se prošle godine u ova doba i zadnje utakmice jesenjeg dijela prvenstva protiv Širokog, onog bazena..Dr. Adzem je napisao/la: ↑sub nov 19, 2022 1:52 pmPo slikama ko da je wembli. Dosta ce danas lopta brza biti.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub nov 19, 2022 1:51 pmJao terena u Gabeli, šta je ovo ljudi moji... Nadam se da će danas kod nas biti bar iole dobar teren za igru.
Srce me zaboli kada znam da bismo danas isli na novu tribinu...Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub nov 19, 2022 1:55 pmHaram bilo dušmanima i kamatarima. Sad bismo imali završen i natkriven jug i ne bismo morali razmišljati o kiši i brinuti se hoće li padati ili ne..