Neke ptice nikad ne polete...fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet okt 27, 2022 11:10 amMa znaju , al malo sutra , poletili bi da ispadnu insajderi da ista znaju
Aco je neunistiv. Ja se ne sikiram.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet okt 27, 2022 12:56 pmBez Coce smo zbog zutih , i Aco odvojeno trenira , ko ce na stopera ??? Nece valjda Hajdar
Prezime na K a ime nije na S.
Slazem se
Bgm je samo krugove pravio sa Cocom pa vidjecemo ..Leon_Professional je napisao/la: ↑čet okt 27, 2022 1:49 pmNeke ptice nikad ne polete...fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet okt 27, 2022 11:10 amMa znaju , al malo sutra , poletili bi da ispadnu insajderi da ista znaju![]()
Aco je neunistiv. Ja se ne sikiram.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet okt 27, 2022 12:56 pmBez Coce smo zbog zutih , i Aco odvojeno trenira , ko ce na stopera ??? Nece valjda Hajdar
Da ne dumas , Hajdar na stopera ide ...ponosannavas je napisao/la: ↑čet okt 27, 2022 2:49 pmDa je baš idealan terminu nedjelju u 19.30 nije. Prehladno je sada u to vrijeme. u 16h ili u 17h bi iblo najbolje. Boljeje odpetak i ponedjeljka sigurno ali nije idealna termin. Na stopera mogu i Hodža i Beća. Da je Drina kartoniran a ne Coca rekao bih Kobašević ali ovako Drina i Kobi prenaivno. Ako nedo Bog Aco ne mogne onda mi je Hodža najbolja opcija. Hajdar i Beća nazad i to je to.
Majke ti kakav je mali Križevac, pokazuje li nešto ? A i ovi ostali mlađi, Kobašević, Pašić, Mućaj, kakvi su na treningu ?fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet okt 27, 2022 1:33 pmSamo su Hodza i Drina i na treningu sila , dva dijamanta i kapitalca kod nas , Hajdar isto dobar.
Na trening utakmici danas je bio perfektan...Leon_Professional je napisao/la: ↑čet okt 27, 2022 2:56 pmKulibali ce ga nadskociti.![]()
Kod Tuzle protiv Zrinjskog nisu igrali Nargalic i Smajlagic. Ne znam je li se vracaju protiv nas.
Beća je bio štoper prije nego što je prebačen u vezu, puno bolja opcija od Hajdarevića na štoperu.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet okt 27, 2022 12:56 pmBez Coce smo zbog zutih , i Aco odvojeno trenira , ko ce na stopera ??? Nece valjda Hajdar
Napadaci mu Haracic i Beganovic.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet okt 27, 2022 2:57 pmNa trening utakmici danas je bio perfektan...Leon_Professional je napisao/la: ↑čet okt 27, 2022 2:56 pmKulibali ce ga nadskociti.![]()
Kod Tuzle protiv Zrinjskog nisu igrali Nargalic i Smajlagic. Ne znam je li se vracaju protiv nas.
U današnjem slučaju Haracic,Leon_Professional je napisao/la: ↑čet okt 27, 2022 3:31 pmNapadaci mu Haracic i Beganovic.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet okt 27, 2022 2:57 pmNa trening utakmici danas je bio perfektan...Leon_Professional je napisao/la: ↑čet okt 27, 2022 2:56 pmKulibali ce ga nadskociti.![]()
Kod Tuzle protiv Zrinjskog nisu igrali Nargalic i Smajlagic. Ne znam je li se vracaju protiv nas.![]()
Salim se, na hajr. Mozemo ih dobiti, sigurno. Nadam se i da hocemo.