Ako je tacno da je u BiH Adjem se mora vratiti u Zelju
To je Zeljin "kod" i neko na koga uprava mora racunati.
Treba imati na umu i stanje u Rudaru prošle sezone. Plata nije bilo, a znali su nemati treninge između utakmica. To nije okruženje u kom će ekipa i pojedinci ostvarivati svoj potencijal (nešto mi to friško poznato).Leon_Professional je napisao/la: ↑čet sep 08, 2022 10:28 pmMa niko ne spori to. Svi smo bili fascinirani kad smo ih prvi put vidjeli. Brzi, prodorni.
Ali kažem vam, za nešto više opet stoji to da si igrao u ekipi koja je ispala.
Za Amoaha smo mi realno imali i neku sreću, da se prvi uključimo nakon što mu je propalo i eto momak ispoštovao dogovor.
Slično i za Santosa.
Svaka čast pa smo ih ubrali. Premija, iskreno.
Nije propalo nego je doveden direktno iz Acra Lionsa... Cuj propalo...Leon_Professional je napisao/la: ↑čet sep 08, 2022 10:28 pmMa niko ne spori to. Svi smo bili fascinirani kad smo ih prvi put vidjeli. Brzi, prodorni.
Za Amoaha smo mi realno imali i neku sreću, da se prvi uključimo nakon što mu je propalo i eto momak ispoštovao dogovor.
Slično i za Santosa.
Ne bi me iznenadilo ni to ni da nas iduce godine potopi u dresu, sta ja znam, Bojca recimo.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pet sep 09, 2022 7:04 pmJe l' istina da Sedad želi raskid ugovora na zimu?
Zar se nije tako pisalo ovdje?Minjore je napisao/la: ↑pet sep 09, 2022 5:42 pmNije propalo nego je doveden direktno iz Acra Lionsa... Cuj propalo...Leon_Professional je napisao/la: ↑čet sep 08, 2022 10:28 pmMa niko ne spori to. Svi smo bili fascinirani kad smo ih prvi put vidjeli. Brzi, prodorni.
Slično i za Santosa.
Njegov glas je bio presudan. Komitet za hitnost ima 2+2+2 člana, i treba uvijek bar jedan iz svog krda. Naravno braća su kao i uvijek za i majmun Čolpa. Samo je Irfan Durić bio protiv.neroazzuro je napisao/la: ↑pet sep 09, 2022 9:37 pmGledam i ibretim se. Čolpa glasao za.
Nikad nijedan poraz nismo doživjeli bez izdaje domaćih kvislinga.
Predizborna igrica ujkana mila dodikastorm_raider je napisao/la: ↑pet sep 09, 2022 9:14 pmStani, jesu li ovo idioti zakazali utakmicu repke sa Rusijom? Pa ovoga se ni Monty Python ne bi sjetio.
Nije nam kriv niko što se Čolpa prodo za sitne pare.zeka_tm87 je napisao/la: ↑pet sep 09, 2022 10:07 pmPredizborna igrica ujkana mila dodikastorm_raider je napisao/la: ↑pet sep 09, 2022 9:14 pmStani, jesu li ovo idioti zakazali utakmicu repke sa Rusijom? Pa ovoga se ni Monty Python ne bi sjetio.
Na žalost bez "dubokog reza" ništa se neće promjeniti u ovoj državi, pa tako ni u sportu. Pod tim mislim ako treba napraviti takve belaje da svijet bruji o tome, bagru govnjivim motkama istjerati, halaliti sezonu-dvije na eurosceni itd itd. Ali kad tad se to mora uraditi, male su šanse da se bez toga može ovaj hamelj očistiti i uspostaviti normalan savez kojem je u cilju napredak, makar 1%Diverzant je napisao/la: ↑pet sep 09, 2022 11:09 pmMa razdvojite politiku od sporta, sta fali sto igraju s rusijom. Nisu fudbaleri rusije isli da ratuju nego vojnici, sport je sport i tjt.
Sarkazam naravano, mada me ne bi čudilo da ovako razmišlja ovdje par ovih fgr forumasa koji su mene napali kad sam rekao ds treba proteste ispred saveza kad su kaznali kobiljoglavare za izeta nanica.
Trazili ste, gledajte gospodo