Previse ljudi filmove gledaju. A ako Bog da, uzecu i ja par dionica kada bude. Ispred foruma cemo svakako imati akciju.
Previse ljudi filmove gledaju. A ako Bog da, uzecu i ja par dionica kada bude. Ispred foruma cemo svakako imati akciju.
Sheldon je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 10:07 pmHomofobnim komentarima nije mjesto na Zeljinom forumu. Ja klimac glavom nisam nikome pa ni lutvinom gazdi o kojem mislim sve najgore.
PS Sheldon kao lik nije gej. Gej je glumac koji igra tu ulogu.
Pa ti spominjes mene prvi svako malo. Da nisi slucajno closeted? Ako jesi javi se u pp imat ces moju podrsku, ukoliko sredina ne zeli da te podrzi. Nisi sam Senade! I prestani me prozivati i trolati temu.Senad1921 je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 12:06 am
Cim se derpe spomene ti uskaces... Hajd, budi pametan...
Ako se dobro prezentuje projekat, uzimat ce ljudi i sa strane koji mozda nemaju veze sa fudbalom, ali se bave vrijednosnim papirima i vide neku "korist" tu.storm_raider je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 11:57 pmPrevise ljudi filmove gledaju. A ako Bog da, uzecu i ja par dionica kada bude. Ispred foruma cemo svakako imati akciju.
Sheldon je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 12:14 amPa ti spominjes mene prvi svako malo. Da nisi slucajno closeted? Ako jesi javi se u pp imat ces moju podrsku, ukoliko sredina ne zeli da te podrzi. Nisi sam Senade! I prestani me prozivati i trolati temu.
Ma ono je bila bolest.storm_raider je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 10:52 pmZnas i sam kako nam malo fali. Ono su bila vremena, radis i otvoren ti stream, vise buljis u taj ekran nego u ovaj na kojem radis.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 10:48 pmDa smo u onom hajpu kad se radio teren i tribina, rekao bih da ćemo lagano i ovo moći.
Ali onakva atmosfera se teško može vratiti.
kvalitet je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 12:22 amOk, jasno je da je Senad tu, vratio se. U meni to izaziva podijeljene osjećaje, ali ovo što je rečeno u intervjuu me raduje.
Dok je bio tu, pred kraj, govorio sam da to ne ide više u dobrom smjeru. Prošlo je nekoliko godina i čovjek sada da konkretnu ponudu kako on to vidi klub. Iskreno, nešto slično sam očekivao i dok je bio tu, puno ranije. Da je tako urađeno, ne mogu ni zamisliti gdje bismo danas bili...
Ponavljam, ono što mene raduje, jeste što je čovjek shvatio da onako više ne može i da klub treba nešto drugačije. Došao je s konkretnom idejom, a nije došao s pričom "eh, vratio sam se, sad ću ja to srediti", što inače slušamo kod nas. Koliko je realno 40.000 ljudi po 200 maraka ili 20.000 ljudi po 400 maraka ili nešto drugo... mislim da sada nije ni bitno. Najgore se hvatati za brojke, rokove itd. Mene zanima ideja, vizija, konkretan plan. Zanime me kako se to misli "legalno" provesti, kako će biti zaštićeni dioničari, šta ja dobijam kupovinom jedne ili 1.000 dionica, ko će odlučivati, na koji način, kako će se moći trgovati itd.
Ono što sam ja zaključio jeste da čovjek klub vidi kao jednu veliko, ozbiljno dioničarsko društvo sa, baš kako treba da bude, profesionalnom administracijom. Ja sam lično uvijek govorio da je to ispravan put, ali i dalje imam puno upitnika i nadam se da ću što prije dobiti odgovore.
Još nešto, kritikovao sam Senada, a rekao sam i zašto. Ali, ono što treba naglasiti, dok je tu siguran sam da nema igre s imovinom, da nema gašenja, bespotrebnog zaduživanja, nesavjesnog poslovanja. S kojim god planom izađe na kraju, vjerujem da će to biti do u detalje razrađeno i moja želja je da stanemo iza toga kad bude vrijeme.
Ne znam zašto, ali mislim da nam slijede lijepi dani.
Ja sam mislio da to s Mirvicem nece biti ni opcija, ali ocito nemamo nekih opcija.Dzezvar je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 7:04 amPrica sa Mirvicem vec u poodmakloj fazi.
Pricalo se sa njim i na njegov zahtjev je revizija poslovanja kluuba.
Lik bi ulagao u sportski segment samo ostalo ga ne interesuje.
Znaci u tom slucaju pomocni bi otisao na bubanj izmedju ostalog.
I sada se zapitajte jeli moguce da brat bratu bude konkurencija.
Ja nesto cisto sumnjam.