sub avg 06, 2022 9:39 am
Ja vec par godina trubim o tome da nece i ne moze biti bolje dok se neke stvari ne povuku hirurskim rezom.
Dosta raje to ne konta, nazalost!! Misle, zakrpice se ova rupa, neko ce "uletiti", pa ce nam biti bolje i sl. Treba li ista dalje pricati od toga da bi vecina sad pricala o tituli i Evropi da smo dobili Sirokog i Veleza!!?? Ne treba i to bi maskiralo sve probleme neshvatajuci da ce ti isti problemi opet isplivati kad-tad.Evo, uzmimo cinjenicu da i Diglisic dolazi. Ja nigdje nisam procitao nesto tipa "strategija kluba ce dovodjenje, pruzanje prilike i generalno igranje mladjih igraca kako bi klub mogao zaradjivati od tih igraca u buducnosti". Nista!!! Citam bice vraceni dugovi, bice izgradjen kamp, bice izgradjen stadion itd. Sve je to fino, treba nam i to, ali halo ba, ne trebas biti previse pametan da skontas da ce to sve propasti za par godina ne bude li organizacija kluba kako treba!!!!! Ne budu li tu strucni ljudi sa projektom, vizijom i zeljom da klub raste.To je sustina, a nama za takvu odrednicu ne treba strateski partner.To mozemo uraditi i prije njegovog dolaska. Medjutim, to se ne radi.Kako, zasto i zbog cega- ne znam, ali mnogi misle da ce pare same od sebe rijesiti sve probleme.
To je ono sto mene boli i gdje ne vidim pomak.Zato se i vrtimo i vrticemo se i dalje u krug.
Eto primjer iznad i @Leona koji se pita kako uvijek igramo isto, nebitno ko je trener!?? Pa vrlo jednostavno, uvijek dovodimo "iste" igrace!! Igrace koji NE MOGU i NE ZNAJU igrati drugacije, sto zbog svoje potrosenosti, sto zbog svojih limitacija. Na to dodas i limitiranog trenera i jebaji.ga.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!