Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

cvrle_jedanesterac
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 25, 2022 4:38 pm

Sky1 je napisao/la:
sub jun 25, 2022 3:22 pm
cvrle_jedanesterac je napisao/la:
sub jun 25, 2022 2:19 pm
Sky1 je napisao/la:
sub jun 25, 2022 1:46 pm

A ti ga opravdavas jel'.
Ne, nego se junacis preko tastature. Odeš lijepo i izbacis ga ili još bolje stani na kapiju pa određuj ko može a ko ne uči na stadion. Tako ćemo uštedeti i na obezbjeđenju
Ja sam tebe nešto pitao? Za takve kao ti ostavljam broj telefona javno na forumu 😁hoces li ti da ga izbacimo zajedno, mogu i sam ali volio bih s tobom.
Meni niko ne smeta. Svako ima pravo da dolazi na utakmice. Nije sjeverna koreja ili možda jeste?
I majstore samo djela a ne riječi

Zarez

sub jun 25, 2022 5:00 pm

Brada ako nista bar dolazi na utakmice. To se ne moze reci za mnoge bivse iz svih struktura kluba.
Oro i ekipa!

fcz
Kontakt:

sub jun 25, 2022 5:01 pm

Ako ovi silni insajderi-skeptici, koji nas po forumima uvjeravaju da se u ponedjeljak nista znacajno nece desiti, fakat imaju tacne informacije onda je taj ugovor o tajnosti jedna obicna prdimahovina.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

plavi kanarinac
Kontakt:

sub jun 25, 2022 5:10 pm

Zarez je napisao/la:
Brada ako nista bar dolazi na utakmice. To se ne moze reci za mnoge bivse iz svih struktura kluba.
Haha 😂 jel ti nezgoda sto te ne ferma niko?
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Sky1
Kontakt:

sub jun 25, 2022 5:11 pm

sub jun 25, 2022 4:38 pm
Sky1 je napisao/la:
sub jun 25, 2022 3:22 pm
sub jun 25, 2022 2:19 pm

Ne, nego se junacis preko tastature. Odeš lijepo i izbacis ga ili još bolje stani na kapiju pa određuj ko može a ko ne uči na stadion. Tako ćemo uštedeti i na obezbjeđenju
Ja sam tebe nešto pitao? Za takve kao ti ostavljam broj telefona javno na forumu 😁hoces li ti da ga izbacimo zajedno, mogu i sam ali volio bih s tobom.
Meni niko ne smeta. Svako ima pravo da dolazi na utakmice. Nije sjeverna koreja ili možda jeste?
I majstore samo djela a ne riječi
Ti njega znači opravdavaš i kriminal koji počinio prema našem klubu, naravno nije sam, bio je dio klana. Hvala, shvatio sam.

Maestro_1921
Kontakt:

sub jun 25, 2022 5:12 pm

Ovo sa Kočevićem se može posmatrati iz više uglova, činjenica je da ne postoji jedan krivac, kriva je i uprava što na vrijeme ovo nije riješavala, krivi su i Edis i Omer sa forsiranjem đuturuma Bekrića pa i Zeca, antitalenta Vučenovića, Resića itd... Opet, s druge strane, ne znamo šta je uprava dogovorila sa Mulalićem i mislim da je to i njihova velika greška ako nisu Edisu rekli da forsira naše omladince i da je cilj da se izbaci par igrača iz našeg OP-a. Ima tu i njegovog menadžera koji mu je vjerovatno napunio glavu svim i svačim i pogurao ga ka odlasku jer je on tu vidio svoju korist, jebe se njemu za Želju, navodno je ljigavac čak tražio od Kluba da oprosti naknadu koja mu pripada. U Rijeci će sigurno imati bolje uslove za razvoj i napredak ali će se dobro načekati da uopšte priđe prvom timu jer tamo je stranac (jedan od mnogih) i mala riba, neće ga niko uzdizati i pritisak praviti na trenera i klub da igra u prvom timu ko ovdje, ovdje je bio velika riba u malom jezeru (što se tiče omladinaca). Ove sezone bi sigurno dobio veću minutažu da se dokazuje, jer on ipak tek treba da se dokaže u seniorskom fudbalu, ali eto neko ga ubijedio da je Messi i da treba sa 17 godina da bude glavni igrač u prvom timu. Sjetimo se kuknjave za Gasalom i hvalospjeva na njegov račun na osnovu partija koje je pružao u juniorima, sad samo gledamo kako da mu vidimo leđa i da ga se kutarišemo... Momak je neosporan talenat, ali tek treba da postane igrač i ja mu želim svu sreću kad je već odlučio da ide, otišao je gdje misli da mu je bolje i to je to.. Muka mi je od ove patetike i žalopojki, izliva ljubavi po instagramu, fb i gdje već ne, otišao za parama, boljim uslovima i eto, pusti šuplju o ljubavi i tim sranjima. Imao bi priliku da se izbori za mjesto i minutažu ove sezone, potrčao pred rudu, otišao i doviđenja...

Zarez

sub jun 25, 2022 5:15 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
sub jun 25, 2022 5:10 pm
Zarez je napisao/la:
Haha 😂 jel ti nezgoda sto te ne ferma niko?
Bas mi cesto odgovaras na postove, ponudi bar nesto kvalitetno u njima.
Oro i ekipa!

MiroslavKruzik

sub jun 25, 2022 5:17 pm

Danas igra Željezničar!

Diverzant
Kontakt:

sub jun 25, 2022 5:22 pm

Zarez je napisao/la:
Šta ima Jouxe brate, dje si bio šta si radio ovih par mjeseci
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 25, 2022 5:27 pm

Jel ovo kod Veleža onaj naš kondicioni, profa što su ga zvali?

Zarez

sub jun 25, 2022 5:29 pm

Vidim i ti si relativno nov na forumu. Nemoj im padati na te jeftine fore da svako ko nije u viber grupi i jos nekim aktivnostima da je amarovac, neandertalac, joux itd.
Oro i ekipa!

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 25, 2022 5:38 pm

Nadam se da će 1921 raditi izvještaj s ove tekme. :D

Sky1
Kontakt:

sub jun 25, 2022 5:41 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sub jun 25, 2022 5:38 pm
Nadam se da će 1921 raditi izvještaj s ove tekme. :D
Gdje si relativno novi hahahah

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jun 25, 2022 5:53 pm

Gledaj ti naseg trenerskog maga na klupi, njemu Kosoric i dalje u prvih 11. Znal mag da igra prijateljsku utakmicu sa sastavom koji nema dva u21 igraca? Pa valjda je logicno mladog igraca uigravati odma. Joj
Željezničar ante portas !

MiroslavKruzik

sub jun 25, 2022 5:53 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sub jun 25, 2022 5:27 pm
Jel ovo kod Veleža onaj naš kondicioni, profa što su ga zvali?
Čović, već je na Kupresu Amar ga odveo

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jun 25, 2022 5:54 pm

Jos samo da da izjavu da je planirao uigravati Kocevica, al eto ovaj otiso pa mora skontat sta ce sad :D

amar92
Kontakt:

sub jun 25, 2022 6:00 pm

AsharaK je napisao/la:Gledaj ti naseg trenerskog maga na klupi, njemu Kosoric i dalje u prvih 11. Znal mag da igra prijateljsku utakmicu sa sastavom koji nema dva u21 igraca? Pa valjda je logicno mladog igraca uigravati odma. Joj
Nevjerovatno. Covjek ni u prijateljskoj nema petlje gurnuti mlade igrace, cak ni dva U21 igraca koja ce u ligi morati igrati. Sreca pa postoji to pravilo, inace bi Zeba igrao umjesto Subasica. I onda neko krivi Kocevica sto ode, zar ima drugu opciju nego da ide. Najveca greska ove uprave je sto nisu imali muda da stisnu i otjeraju Edisa, odmah se vidjelo da se on nista nije promijenio i da necemo s njim daleko. Trebao se naci neki mladji trener, dogovoriti s njim da gura mlade igrace, i da je jedini cilj ostanak u ligi. Ovako nista dobili nismo, a nesto smo vec izgubili.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jun 25, 2022 6:01 pm

amar92 je napisao/la:
sub jun 25, 2022 6:00 pm
AsharaK je napisao/la:Gledaj ti naseg trenerskog maga na klupi, njemu Kosoric i dalje u prvih 11. Znal mag da igra prijateljsku utakmicu sa sastavom koji nema dva u21 igraca? Pa valjda je logicno mladog igraca uigravati odma. Joj
Nevjerovatno. Covjek ni u prijateljskoj nema petlje gurnuti mlade igrace, cak ni dva U21 igraca koja ce u ligi morati igrati. Sreca pa postoji to pravilo, inace bi Zeba igrao umjesto Subasica. I onda neko krivi Kocevica sto ode, zar ima drugu opciju nego da ide. Najveca greska ove uprave je sto nisu imali muda da stisnu i otjeraju Edisa, odmah se vidjelo da se on nista nije promijenio i da necemo s njim daleko. Trebao se naci neki mladji trener, dogovoriti s njim da gura mlade igrace, i da je jedini cilj ostanak u ligi. Ovako nista dobili nismo, a nesto smo vec izgubili.
Mozda trenercina racuna Santosa u u21 :D

blueboy
Kontakt:

sub jun 25, 2022 6:19 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
sub jun 25, 2022 5:12 pm
Ovo sa Kočevićem se može posmatrati iz više uglova, činjenica je da ne postoji jedan krivac, kriva je i uprava što na vrijeme ovo nije riješavala, krivi su i Edis i Omer sa forsiranjem đuturuma Bekrića pa i Zeca, antitalenta Vučenovića, Resića itd... Opet, s druge strane, ne znamo šta je uprava dogovorila sa Mulalićem i mislim da je to i njihova velika greška ako nisu Edisu rekli da forsira naše omladince i da je cilj da se izbaci par igrača iz našeg OP-a. Ima tu i njegovog menadžera koji mu je vjerovatno napunio glavu svim i svačim i pogurao ga ka odlasku jer je on tu vidio svoju korist, jebe se njemu za Želju, navodno je ljigavac čak tražio od Kluba da oprosti naknadu koja mu pripada. U Rijeci će sigurno imati bolje uslove za razvoj i napredak ali će se dobro načekati da uopšte priđe prvom timu jer tamo je stranac (jedan od mnogih) i mala riba, neće ga niko uzdizati i pritisak praviti na trenera i klub da igra u prvom timu ko ovdje, ovdje je bio velika riba u malom jezeru (što se tiče omladinaca). Ove sezone bi sigurno dobio veću minutažu da se dokazuje, jer on ipak tek treba da se dokaže u seniorskom fudbalu, ali eto neko ga ubijedio da je Messi i da treba sa 17 godina da bude glavni igrač u prvom timu. Sjetimo se kuknjave za Gasalom i hvalospjeva na njegov račun na osnovu partija koje je pružao u juniorima, sad samo gledamo kako da mu vidimo leđa i da ga se kutarišemo... Momak je neosporan talenat, ali tek treba da postane igrač i ja mu želim svu sreću kad je već odlučio da ide, otišao je gdje misli da mu je bolje i to je to.. Muka mi je od ove patetike i žalopojki, izliva ljubavi po instagramu, fb i gdje već ne, otišao za parama, boljim uslovima i eto, pusti šuplju o ljubavi i tim sranjima. Imao bi priliku da se izbori za mjesto i minutažu ove sezone, potrčao pred rudu, otišao i doviđenja...
A ko to garantuje da bi mali dobio priliku slijedeće sezone? Pogledaj današnji sastav na prvoj prijateljskoj utakmici, koliko vidiš u njemu U21 igrača?

amar92
Kontakt:

sub jun 25, 2022 6:36 pm

Izgleda trenercinu neko podsjetio, pa je ipak stavio Beću da igra. Bez obzira na to, sramota je da Drina ne igra pa makar u prijateljskim. Kosorica poznajes, znas sta ti moze dati i koji je smisao da igra ove prijateljske? Guraj bar tu omladince, pa ako vidis da neki ne mogu onda bar znas koliko im minuta mozes dati kad liga pocne. Bruka i sramota.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: 505 VITEŠKA, amelaga, Diverzant, kemo, Majkel, Pukii, salle86, Sekuba Diatta, ubaceni element i 70 gostiju.

Prijava