sub jun 25, 2022 5:12 pm
Ovo sa Kočevićem se može posmatrati iz više uglova, činjenica je da ne postoji jedan krivac, kriva je i uprava što na vrijeme ovo nije riješavala, krivi su i Edis i Omer sa forsiranjem đuturuma Bekrića pa i Zeca, antitalenta Vučenovića, Resića itd... Opet, s druge strane, ne znamo šta je uprava dogovorila sa Mulalićem i mislim da je to i njihova velika greška ako nisu Edisu rekli da forsira naše omladince i da je cilj da se izbaci par igrača iz našeg OP-a. Ima tu i njegovog menadžera koji mu je vjerovatno napunio glavu svim i svačim i pogurao ga ka odlasku jer je on tu vidio svoju korist, jebe se njemu za Želju, navodno je ljigavac čak tražio od Kluba da oprosti naknadu koja mu pripada. U Rijeci će sigurno imati bolje uslove za razvoj i napredak ali će se dobro načekati da uopšte priđe prvom timu jer tamo je stranac (jedan od mnogih) i mala riba, neće ga niko uzdizati i pritisak praviti na trenera i klub da igra u prvom timu ko ovdje, ovdje je bio velika riba u malom jezeru (što se tiče omladinaca). Ove sezone bi sigurno dobio veću minutažu da se dokazuje, jer on ipak tek treba da se dokaže u seniorskom fudbalu, ali eto neko ga ubijedio da je Messi i da treba sa 17 godina da bude glavni igrač u prvom timu. Sjetimo se kuknjave za Gasalom i hvalospjeva na njegov račun na osnovu partija koje je pružao u juniorima, sad samo gledamo kako da mu vidimo leđa i da ga se kutarišemo... Momak je neosporan talenat, ali tek treba da postane igrač i ja mu želim svu sreću kad je već odlučio da ide, otišao je gdje misli da mu je bolje i to je to.. Muka mi je od ove patetike i žalopojki, izliva ljubavi po instagramu, fb i gdje već ne, otišao za parama, boljim uslovima i eto, pusti šuplju o ljubavi i tim sranjima. Imao bi priliku da se izbori za mjesto i minutažu ove sezone, potrčao pred rudu, otišao i doviđenja...