Najtalentovaniji po procjeni navijaca.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pet jun 24, 2022 2:23 pmznaci ode ti najtalentovaniji mladi igrac kojeg imas pa sta reci vise
Najtalentovaniji po procjeni navijaca.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pet jun 24, 2022 2:23 pmznaci ode ti najtalentovaniji mladi igrac kojeg imas pa sta reci vise
Želim mu sve najbolje, al napravismo ronalda od momkaDzezvar je napisao/la: ↑pet jun 24, 2022 2:42 pmNajtalentovaniji po procjeni navijaca.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pet jun 24, 2022 2:23 pmznaci ode ti najtalentovaniji mladi igrac kojeg imas pa sta reci vise
Mi odavno nismo igraca izbacili, tako da ovo nas ne treba iznenaditi.Dzezvar je napisao/la: ↑pet jun 24, 2022 2:42 pmNajtalentovaniji po procjeni navijaca.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pet jun 24, 2022 2:23 pmznaci ode ti najtalentovaniji mladi igrac kojeg imas pa sta reci vise
Nije do njih (Rijeke ili Osijeka) nego iskljucivo do nas. Prosle sezone je Kocevic imao ponudu Dinama koju je odbio jer je zelio ostati tu, nadao se da ce dobiti priliku. Kako ga je Edis, uz pomoc i savjete Omera, ignorisao cijelu sezonu momak je odlucio otici. Tacnije njemu ugovor istjece za par dana i odbio je novi jer je svjestan da kod Edisa nece igrati.milanribar je napisao/la:Teško možemo sa njima ako baš hoće da ga dovedu. Ljudi imaju budžete da mogu dovesti igrače iz liga petice.
Mislim da je jedina šansa za zadržat momka da mu damo garanciju da će imati minute u prvom timu a to je opet do stručnog štaba...
Jok krivicemo klub a necemo nekog tamo što je umislio da je ronaldoamar92 je napisao/la: ↑pet jun 24, 2022 2:54 pmNije do njih (Rijeke ili Osijeka) nego iskljucivo do nas. Prosle sezone je Kocevic imao ponudu Dinama koju je odbio jer je zelio ostati tu, nadao se da ce dobiti priliku. Kako ga je Edis, uz pomoc i savjete Omera, ignorisao cijelu sezonu momak je odlucio otici. Tacnije njemu ugovor istjece za par dana i odbio je novi jer je svjestan da kod Edisa nece igrati.milanribar je napisao/la:Teško možemo sa njima ako baš hoće da ga dovedu. Ljudi imaju budžete da mogu dovesti igrače iz liga petice.
Mislim da je jedina šansa za zadržat momka da mu damo garanciju da će imati minute u prvom timu a to je opet do stručnog štaba...
I onda neki kazu dobar je Edis u ovskvoj situaciju. Nije! Kostat ce nas ovo puno. Mozda ce i samog Kocevica kostati jer mnogi su propali zbog ranog odlaska. Medjutim, ne mogu ga kriviti 1%.
Apsolutno se slazem.thierryhenry21 je napisao/la: ↑pet jun 24, 2022 4:06 pmPolahko s pljuvanjem momka, još nije otišao. Mi smo uvijek najpametniji i sve znamo.
Ne pljujte prije vremena kao što je slučaj bio kod Jaganjca.
Na njegovom mjestu bi svako normalan otišao, bolje igrati juniorsku HNL u klubu kao što je Rijeka nego da neko ispred tebe stavlja istrošene igrače tipa Vučenović a ti sjediš na tribinama. Momak je po svemu pokazao da mu se treba pružit prilika i vidi se da ima potencijal, ali mu očigledno ne daju da igra. U njegovoj koži bi se osjećao poniženo kad bih vidio da jedan Gasal igra, a ja koji sam 70x bolji ne igram.
Ako već ideš, sretno majstore.
Istorijski gledano slicne slucajeve, daleko su vece sanse za TOSK nakon dvije sezone nego za procente.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑pet jun 24, 2022 3:32 pmzato ćemo za koju godinu opet zbrajati procente, a drugi će kajmak pokupiti