Ramovic bio rezerva kad je igrao za Posusje...on vise nije za ozbiljnog fudbala. Govedaricu su povrede ubile, sto se tice Jovica on bi mogao proci.Amar927 je napisao/la: ↑sri jun 15, 2022 2:30 pmDok se ne riješi ovo oko investitora trebamo biti zadovoljni sa manje zvucnim imenima sto se tice igrackog kadra pa nikad se ne zna uz dobre pripreme...Velez je cista dokaz da bez zvucnih igraca igraju odlično a Edis ih makar moze motivirati ako nista ..Hajka za Haracica a u Velezu 70% igrackog kadra iz prve lige ...porede da je ista statistika Haracica i Hrelje kad je dolazio kod nas a Hrelja do tada nije dao 5 golova a Haracic preko 80 ali bitno je srati i kukati...ja bih bio zadovoljan igracima tipa Ramovic,Govedarica,Vusurovic,Cosic ,Jovic dok jos malo se ne stabilizujemo a idemo aBd u tom pravcu...
Majorizacija, smatraju se ugroženim od strane unitarista iz UEFA-e.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sri jun 15, 2022 2:41 pm**** majku svi sem croata izvukose lakse protivnike...
jel to jos vjerujes da ce doci investitor?Amar927 je napisao/la: ↑sri jun 15, 2022 2:30 pmDok se ne riješi ovo oko investitora trebamo biti zadovoljni sa manje zvucnim imenima sto se tice igrackog kadra pa nikad se ne zna uz dobre pripreme...Velez je cista dokaz da bez zvucnih igraca igraju odlično a Edis ih makar moze motivirati ako nista ..Hajka za Haracica a u Velezu 70% igrackog kadra iz prve lige ...porede da je ista statistika Haracica i Hrelje kad je dolazio kod nas a Hrelja do tada nije dao 5 golova a Haracic preko 80 ali bitno je srati i kukati...ja bih bio zadovoljan igracima tipa Ramovic,Govedarica,Vusurovic,Cosic ,Jovic dok jos malo se ne stabilizujemo a idemo aBd u tom pravcu...
Nesto poput Cibone smo mi...oni "imaju" investitora ali nikad nije dosao u Zagreb i nije dosao na sastanak.mula je napisao/la: ↑sri jun 15, 2022 3:46 pmjel to jos vjerujes da ce doci investitor?Amar927 je napisao/la: ↑sri jun 15, 2022 2:30 pmDok se ne riješi ovo oko investitora trebamo biti zadovoljni sa manje zvucnim imenima sto se tice igrackog kadra pa nikad se ne zna uz dobre pripreme...Velez je cista dokaz da bez zvucnih igraca igraju odlično a Edis ih makar moze motivirati ako nista ..Hajka za Haracica a u Velezu 70% igrackog kadra iz prve lige ...porede da je ista statistika Haracica i Hrelje kad je dolazio kod nas a Hrelja do tada nije dao 5 golova a Haracic preko 80 ali bitno je srati i kukati...ja bih bio zadovoljan igracima tipa Ramovic,Govedarica,Vusurovic,Cosic ,Jovic dok jos malo se ne stabilizujemo a idemo aBd u tom pravcu...
Jeste, na slikama je s treninga
Evo vidim i ja sada
U pet deka sve.neroazzuro je napisao/la: ↑sri jun 15, 2022 8:24 pmPa mi bi mogli imati i malo jaču ekipu u odnosu na prošlu sezonu.
Prvo treba dovest pojačanja.neroazzuro je napisao/la: ↑sri jun 15, 2022 8:24 pmPa mi bi mogli imati i malo jaču ekipu u odnosu na prošlu sezonu.
Ma nije u pet deka, santos umjesto resica, haracic umjesto vucenovica, samo te dvije promjene su puno vise od pet dekaSupremeGucci je napisao/la: ↑sri jun 15, 2022 8:42 pmU pet deka sve.neroazzuro je napisao/la: ↑sri jun 15, 2022 8:24 pmPa mi bi mogli imati i malo jaču ekipu u odnosu na prošlu sezonu.
Mozemo se bacati na glavu i pobiti, to stoji, ali to u ovom nasem slucaju sada izgleda kao kad se Cadiz protiv Barce baca na glavu i dobije ih, a na kraju opet vode grcevitu borbu za opstanak. Imas 4-5 klubova u ligi koji su miljama ispred nas po kvaliteti sto igrackog kadra, sto strucnog staba. Nas u zivotu realno drze navijaci, kako na terenu tako i van njega.SanMan je napisao/la:Ne kontam po čemu su to ovi ostali u ovoj šlj ligi bolji od nas igrački (sem što možda redovno daju plate a to je onda u glavama igrača koji namjerno neće da igraju)
Bender (najbolji golman lige) Galić, Cocalić (bivši reprezentativac) Drina-Kosorić, Malić (mlada reprezentacija), Mekić, Hajdarević, Beća (Hodžić), Štilić ( Subašić), Santos, Haračić (Zec ako je još tu)
Sa "normalnim" trenerom i koliko toliko normalnim/redovnim platama sa svakim možemo poprilično dobro odigrati iliti se "pobiti" a pogotovo "izginuti" i bacati se na glavu