Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

plavi kanarinac
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 15, 2022 2:41 pm

**** majku svi sem croata izvukose lakse protivnike...
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jun 15, 2022 2:54 pm

Amar927 je napisao/la:
sri jun 15, 2022 2:30 pm
Dok se ne riješi ovo oko investitora trebamo biti zadovoljni sa manje zvucnim imenima sto se tice igrackog kadra pa nikad se ne zna uz dobre pripreme...Velez je cista dokaz da bez zvucnih igraca igraju odlično a Edis ih makar moze motivirati ako nista ..Hajka za Haracica a u Velezu 70% igrackog kadra iz prve lige ...porede da je ista statistika Haracica i Hrelje kad je dolazio kod nas a Hrelja do tada nije dao 5 golova a Haracic preko 80 ali bitno je srati i kukati...ja bih bio zadovoljan igracima tipa Ramovic,Govedarica,Vusurovic,Cosic ,Jovic dok jos malo se ne stabilizujemo a idemo aBd u tom pravcu...
Ramovic bio rezerva kad je igrao za Posusje...on vise nije za ozbiljnog fudbala. Govedaricu su povrede ubile, sto se tice Jovica on bi mogao proci.
Ali ako cemo dovoditi takve isluzene igrace onda bolje daj juniore pa mozda napravimo igraca za prodaju.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Maestro_1921
Kontakt:

sri jun 15, 2022 2:57 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
sri jun 15, 2022 2:41 pm
**** majku svi sem croata izvukose lakse protivnike...
Majorizacija, smatraju se ugroženim od strane unitarista iz UEFA-e. :rofl: :rofl1:
A za ove ostale, super, želim im da što dalje doguraju, pa i do grupne faze, što da ne, više keša za nas.. :D

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 15, 2022 3:02 pm

Jovic je dobar igrac. Sad tamo lijevo imamo Santosa. Mada Jovic moze i spica igrati.
Ali mislim da ne moze ga platiti.

mula
Kontakt:

sri jun 15, 2022 3:46 pm

Amar927 je napisao/la:
Dok se ne riješi ovo oko investitora trebamo biti zadovoljni sa manje zvucnim imenima sto se tice igrackog kadra pa nikad se ne zna uz dobre pripreme...Velez je cista dokaz da bez zvucnih igraca igraju odlično a Edis ih makar moze motivirati ako nista ..Hajka za Haracica a u Velezu 70% igrackog kadra iz prve lige ...porede da je ista statistika Haracica i Hrelje kad je dolazio kod nas a Hrelja do tada nije dao 5 golova a Haracic preko 80 ali bitno je srati i kukati...ja bih bio zadovoljan igracima tipa Ramovic,Govedarica,Vusurovic,Cosic ,Jovic dok jos malo se ne stabilizujemo a idemo aBd u tom pravcu...
jel to jos vjerujes da ce doci investitor?
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jun 15, 2022 3:52 pm

mula je napisao/la:
sri jun 15, 2022 3:46 pm
Amar927 je napisao/la:
jel to jos vjerujes da ce doci investitor?
Nesto poput Cibone smo mi...oni "imaju" investitora ali nikad nije dosao u Zagreb i nije dosao na sastanak.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri jun 15, 2022 4:15 pm

Jel Coca poceo trenirati?
Željezničar ante portas !

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri jun 15, 2022 7:27 pm

AsharaK je napisao/la:
Jeste, na slikama je s treninga
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri jun 15, 2022 7:32 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
sri jun 15, 2022 7:27 pm
AsharaK je napisao/la:
Jeste, na slikama je s treninga
Evo vidim i ja sada :D
Haj dobro je, niko nas nije napustio od standardnih igraca.
Željezničar ante portas !

neroazzuro
Kontakt:

sri jun 15, 2022 8:24 pm

Pa mi bi mogli imati i malo jaču ekipu u odnosu na prošlu sezonu.

SupremeGucci
Kontakt:

sri jun 15, 2022 8:42 pm

neroazzuro je napisao/la:
U pet deka sve.

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 15, 2022 8:54 pm

Coca terminator.
Kakvi su ovo mišići? :D

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 15, 2022 8:54 pm

Prvo treba dovest pojačanja.

Diverzant
Kontakt:

sri jun 15, 2022 8:55 pm

SupremeGucci je napisao/la:
sri jun 15, 2022 8:42 pm
U pet deka sve.
Ma nije u pet deka, santos umjesto resica, haracic umjesto vucenovica, samo te dvije promjene su puno vise od pet deka
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

ubaceni element
Kontakt:

sri jun 15, 2022 8:56 pm

Haracic barem ima nekakvu naviku da zabije pa kome god, vise volim njemu dati sansu nego vracati Juricica ili gledati Vucenovica gluho bilo. Ambicije su nam svakako tanke, tako da ovaj moze samo pozitivno iznenaditi.

BHDragons
Kontakt:

sri jun 15, 2022 9:35 pm

Ma samo ovako iz prve federalne dovoditi, mlađe ili neke ovako koji su se pokazali. Nisu skupi, a možeš ubosti sa nekim. Nekad su se reprezentativci dovodili, ali nam nije valjalo da budemo građevinsko preduzeće, ipak smo football club.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Veteran1965
Kontakt:

sri jun 15, 2022 9:38 pm

Ekipa sigurno jača nego protekle sezone. Trener već tu pola godine, i najvažnije, odbrana ista. I golman i bekovi i stoperi (bar za sada). Upgrade bar jedan krilni igrač (nije teško biti bolji od onoga što smo imali), i jedan špic (iako iz federalne, sigurno bolji od Vučenovića, i veznog igrača na poziciji špica - Hodžića). Da je još krilo za prvih 11, i jednog igrača sredine sa puno ritma, ali i nešto znanja, sigurno bolji nego prošle sezone. Izazov je što gledajući igrački to nije dovoljno ni za šta, jer drugi mnogo ozbiljnije rade, mnogo više investiraju, jači su od nas u svim segmentima. Da ih ne nabrajam, znamo svi ko su. Ne znam kakvu luđačku sreću trebamo, pa da dovedemo neko provjereno ime (tipa Zukanović) i da nas neko shvati ozbiljno. Mislim da u trenutnoj situaciji mi ne možemo imati ekipu da bi se borili za bilo šta. Ovo je status "vodu vari, vodu hladi", i čekaj da se nešto desi. Nemam sumnju u poštene namjere i rad trenutnih ljudi u klubu, ali to je nedovoljno za bilo šta više od onoga što smo gledali predhodne sezone. Najveća očekivanja su mi od Manijaka, da našim poznatim inatom dolazimo u što većem broju, i da damo nikada veću podršku. Ja to mogu garantovati za sebe, i moje okruženje, i biće tako U ovom moment mi ne možemo više. Na žalost...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Analitičar1921
Kontakt:

sri jun 15, 2022 11:19 pm

Pratim trening i razmisljam kada se samo spreme Štilić, Coca, Mekić, Aco, te uz ove malo mlađe, biće ovo pravo dobra ekipa. A iskreno volio bih Velež na grbavici prvo kolo pa da zagrmimo...

SanMan
Kontakt:

čet jun 16, 2022 12:24 am

Ne kontam po čemu su to ovi ostali u ovoj šlj ligi bolji od nas igrački (sem što možda redovno daju plate a to je onda u glavama igrača koji namjerno neće da igraju)
Bender (najbolji golman lige) Galić, Cocalić (bivši reprezentativac) Drina-Kosorić, Malić (mlada reprezentacija), Mekić, Hajdarević, Beća (Hodžić), Štilić ( Subašić), Santos, Haračić (Zec ako je još tu)
Sa "normalnim" trenerom i koliko toliko normalnim/redovnim platama sa svakim možemo poprilično dobro odigrati iliti se "pobiti" a pogotovo "izginuti" i bacati se na glavu

amar92
Kontakt:

čet jun 16, 2022 1:04 am

SanMan je napisao/la:Ne kontam po čemu su to ovi ostali u ovoj šlj ligi bolji od nas igrački (sem što možda redovno daju plate a to je onda u glavama igrača koji namjerno neće da igraju)
Bender (najbolji golman lige) Galić, Cocalić (bivši reprezentativac) Drina-Kosorić, Malić (mlada reprezentacija), Mekić, Hajdarević, Beća (Hodžić), Štilić ( Subašić), Santos, Haračić (Zec ako je još tu)
Sa "normalnim" trenerom i koliko toliko normalnim/redovnim platama sa svakim možemo poprilično dobro odigrati iliti se "pobiti" a pogotovo "izginuti" i bacati se na glavu
Mozemo se bacati na glavu i pobiti, to stoji, ali to u ovom nasem slucaju sada izgleda kao kad se Cadiz protiv Barce baca na glavu i dobije ih, a na kraju opet vode grcevitu borbu za opstanak. Imas 4-5 klubova u ligi koji su miljama ispred nas po kvaliteti sto igrackog kadra, sto strucnog staba. Nas u zivotu realno drze navijaci, kako na terenu tako i van njega.

Ne treba se samo zavaravati, borba za pozicijr od 6. do 10. mjesta opet. S tim da sada Edis krece od 0 i nema dobru startnu poziciju kao na zimu kad je dosao, sto se bodova tice.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bozidar Radosevic, Dzezvar, Majkel i 51 gost.

Prijava