Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 29, 2022 8:25 pm

Liga je goli qrac, da se ne lažemo. Uostalom pokazaće europske utakmice.
To što smo mi u banani, pa i pola lige je, to nam ne treba niti smije biti alibi. Uz samo malo bolju organizaciju, malo više znoja svih koji platu primaju od kluba, kakva god da je i kolika je, Europa bi bila realna. Ovako igrači igrali kad im se igra, bez pritiska, klub se pomirio sa "opstankom" i svi sretni. Al u qrcu.
Nek je gotovo, malo mozak odmoriti pa opet jovo nanovo.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

mula
Kontakt:

ned maj 29, 2022 8:27 pm

Mislim da je čovjek zaslužio da mu se pruži prilika da radi u normalnim uslovima pa onda sudi.
Treba realno sagledati situaciju i skontati kakvi su nam uslovi i igrački kadar pa onda pričati nešto više. Bezveze serete pojma nemate o fudbalu. To su ovi isti koji za svaki neuspjeh kritikovali trenera. I eto gdje smo završili.
Probajte nekad svezati jezik pokušati pretrpiti neke stvari i dati podršku za promjenu da vidimo da li će biti bolje.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

MiroslavKruzik

ned maj 29, 2022 8:29 pm

mula je napisao/la:
ned maj 29, 2022 8:27 pm
Mislim da je čovjek zaslužio da mu se pruži prilika da radi u normalnim uslovima pa onda sudi.
Treba realno sagledati situaciju i skontati kakvi su nam uslovi i igrački kadar pa onda pričati nešto više. Bezveze serete pojma nemate o fudbalu. To su ovi isti koji za svaki neuspjeh kritikovali trenera. I eto gdje smo završili.
Probajte nekad svezati jezik pokušati pretrpiti neke stvari i dati podršku za promjenu da vidimo da li će biti bolje.
Pa radio je u normalnim uslovima, ma sta normalnim, skoro idealnim za ligu ...nije mu ovo prvi angazman

amar92
Kontakt:

ned maj 29, 2022 8:45 pm

mula je napisao/la:Mislim da je čovjek zaslužio da mu se pruži prilika da radi u normalnim uslovima pa onda sudi.
Trebao je on pokazati barem neke naznake da zasluzuje ostati. Medjutim, nije. Popisao se po svemu skoro. Recimo da je forsirao neke juniore, pa sa njima zavrsio 6. bilo bi ok. Ovako nije ok. Kocevica je morao isforsirati bar u ovih zadnjih 4-5 utakmica kad smo vec izgubili sve sanse za Europu. Igra isto nula bodova. Doslovno nista nije pokazao osim da i dalje zna kukati i kriviti sve oko sebe.

Sent from my iPhone using Tapatalk

blueboy
Kontakt:

ned maj 29, 2022 8:53 pm

Maestro je napisao/la:
ned maj 29, 2022 8:19 pm
svraka je napisao/la:
ned maj 29, 2022 8:05 pm
blueboy je napisao/la:
ned maj 29, 2022 7:12 pm

Još jedan: samo dvije ekipe dale manje golova od nas (Sloboda i Leotar), a samo jedna primila manje golova od nas (Zrinjski).
Jos jedan, dobrim dijelom sezone vise para na racunu je imao prosjecni gradjanin u BiH nego Željo.

I jos jedan, da nije bilo Manijaka, sto godina kluba ne bi niko pamtio, ili mozda bi po balonima na sjeveru i istoku. Tolika nas je finansijska kriza drmala, a znamo svi sta smo pricali tada. Boze daj nam opstanak.

Hajmo se malo presabrati od pocetka sezone. Rijesili licence, izborili opstanak. Glavni zadaci i najbitniji odradjeni. :zeljeznicar1:
Tako je. Trebamo i ocekivanja dobro smanjiti, sad se okrenuti novoj sezoni, pokazati vrata Gasalu, Vucenovicu, Bekricu i ostaloj kompaniji, dovesti par pojacanja ako je moguce, uigrati ekipu i idemo lagano, korak po korak.
Sto se tice Edisa, ja iskreno i ne vidim da je nesto kritikovan i od strane medija i navijaca, osim nas ovdje na forumu koji trazimo ostavke i odlazak njega i Omera.. Uostalom sto neko rece, ne znamo dogovor izmedju njega i uprave. Ne trebamo biti previse iznenadjeni ako ostane i nakon ove sezone.
Smanjiti očekivanja više od ovog trenutno?

cala
Kontakt:

ned maj 29, 2022 9:02 pm

Jel i vama nekako slican ovaj i prosli Edisov angazman na klupi? Uzeo par tekmi na snagu i hajc na pocetku i onda ispuhao skroz. Jos tad je imao uslove kao malo ko u ligi...

Nema ba od njeg trenera. Preuzeo nas je kad niko nije htio i upisao par finih rezultata, na tome mu hvala. Ako se radi na reorganizaciji kluba i obnovi ekipe, on jednostavno nije covjek za nas.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned maj 29, 2022 9:05 pm

Nek se i ovo zavrsilo hvala Bogu :D
Željezničar ante portas !

ANamelessGhoul
Kontakt:

ned maj 29, 2022 9:36 pm

Zavrsi ova patnja. Sta dalje? Jel nas ocekuje jos jedna sezona patnje i neizvjesnost ili ce nas sunce ogrijati ? Nadam se ovo drugo

Diverzant
Kontakt:

ned maj 29, 2022 9:49 pm

Edis i Omer su se dokazali za sva vremena, pogotovo onaj od njih dvojice što je uzeo pare da potpiše Vučenovića
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Leon_Professional
Kontakt:

ned maj 29, 2022 10:06 pm

cala je napisao/la:
Jel i vama nekako slican ovaj i prosli Edisov angazman na klupi? Uzeo par tekmi na snagu i hajc na pocetku i onda ispuhao skroz. Jos tad je imao uslove kao malo ko u ligi...

Nema ba od njeg trenera. Preuzeo nas je kad niko nije htio i upisao par finih rezultata, na tome mu hvala. Ako se radi na reorganizaciji kluba i obnovi ekipe, on jednostavno nije covjek za nas.
Da. Ključno.

U reorganizaciji trener mora biti ključna pozicija.
Ne treba praviti grešku pa se fokusirati samo na igrače. Trener mora bit neko kvalitetan pa onda polako.

Amar927
Kontakt:

ned maj 29, 2022 10:12 pm

Konačno gotova jos jedna sezona za zaborav.Jedina svijetla tačka MANIJACI!!!kapa do poda momci👏Edis veliko razočarenje bez obzira kakvu je ekipu imao .Ne pada mi na pamet neka zelja za njegovu zamjenu sve zavisi da li ce neko uci u klub sa parama ili ne ,ali fin dojam ostavlja a i strucni ljudi ga hvale Toni Karacic.Sa Posusjem kako ga je preuzeo fino igraju i uzeli su neke utakmice

plavi kanarinac
Kontakt:

ned maj 29, 2022 10:37 pm

Amar927 je napisao/la:
ned maj 29, 2022 10:12 pm
Konačno gotova jos jedna sezona za zaborav.Jedina svijetla tačka MANIJACI!!!kapa do poda momci👏Edis veliko razočarenje bez obzira kakvu je ekipu imao .Ne pada mi na pamet neka zelja za njegovu zamjenu sve zavisi da li ce neko uci u klub sa parama ili ne ,ali fin dojam ostavlja a i strucni ljudi ga hvale Toni Karacic.Sa Posusjem kako ga je preuzeo fino igraju i uzeli su neke utakmice
Niko od nasih filozofa ako hocemo mahali reci zbogom ne treba da bude trener.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Maestro_1921
Kontakt:

ned maj 29, 2022 10:40 pm

blueboy je napisao/la:
ned maj 29, 2022 8:53 pm
Maestro je napisao/la:
ned maj 29, 2022 8:19 pm
svraka je napisao/la:
ned maj 29, 2022 8:05 pm

Jos jedan, dobrim dijelom sezone vise para na racunu je imao prosjecni gradjanin u BiH nego Željo.

I jos jedan, da nije bilo Manijaka, sto godina kluba ne bi niko pamtio, ili mozda bi po balonima na sjeveru i istoku. Tolika nas je finansijska kriza drmala, a znamo svi sta smo pricali tada. Boze daj nam opstanak.

Hajmo se malo presabrati od pocetka sezone. Rijesili licence, izborili opstanak. Glavni zadaci i najbitniji odradjeni. :zeljeznicar1:
Tako je. Trebamo i ocekivanja dobro smanjiti, sad se okrenuti novoj sezoni, pokazati vrata Gasalu, Vucenovicu, Bekricu i ostaloj kompaniji, dovesti par pojacanja ako je moguce, uigrati ekipu i idemo lagano, korak po korak.
Sto se tice Edisa, ja iskreno i ne vidim da je nesto kritikovan i od strane medija i navijaca, osim nas ovdje na forumu koji trazimo ostavke i odlazak njega i Omera.. Uostalom sto neko rece, ne znamo dogovor izmedju njega i uprave. Ne trebamo biti previse iznenadjeni ako ostane i nakon ove sezone.
Smanjiti očekivanja više od ovog trenutno?
Generalno govorim, mozda ti i ja imamo realna ocekivanja npr., ali ima i onih koji su ocekivali Evropu, nizove ubjedljivih pobjeda, nezadovoljni zbog ovog ili onog itd.. Nadam se da sad razumijes sta sam htio reci.

Qooler
Kontakt:

ned maj 29, 2022 10:43 pm

cala je napisao/la:

Nikad mi nece biti jasno kako neko kao on uopste dodje do trenera. On je veliki željovac i sve to, al tu treba malo više od toga. Ivica Osim nije bio dobar trener zato što je bio dobar igrač, već zato što je završio Prirodno matematički fakultet. Tu treba sive mase.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

ned maj 29, 2022 11:31 pm

Šta je ovo niko ne komentariše maestralnu akciju Manijaka na Kupresu? Jedina svijetla tačka u kompletnoj sezoni.
Fear of the Maniacs!

Diverzant
Kontakt:

ned maj 29, 2022 11:51 pm

Fićo je napisao/la:
Šta je ovo niko ne komentariše maestralnu akciju Manijaka na Kupresu? Jedina svijetla tačka u kompletnoj sezoni.
Ma bilo ih je još, npr prebijanje hordi za derbi, prije toga još jedan napad na lešinare
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Amar927
Kontakt:

pon maj 30, 2022 12:05 am

Da je para :

Bender

Vrsajevic. Drina. Cocalic. Zukanović

Sadikovic. Beca

Ovcina. Štilic. Kocevic

Ara Hodzic (pravi Hodzic 🤣)

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon maj 30, 2022 12:10 am

Fićo je napisao/la:
Jer ne treba o tome na javnom forumu druže
Željezničar ante portas !

Sky1
Kontakt:

pon maj 30, 2022 12:26 am

Sezona je završena i najbitija stvar koja se desila je da smo dobili licencu i riješili se parazita u Upravi i Skupštini. Trenutna Uprava je poštena ali trebat će još preslaganja, mislim da i dalje ima neaktivnih i nesposopnih. Dakle, za sljedeću sezonu pojačati Upravu obavezno i nastaviti sa transparentnim radom, doći će i sponzori, redovno obavještavati navijače o svim aktivnostima i tražiti stalno rješenja, jer problema je mnogo, sportski rezultat ne smije biti imperativ, a ukoliko nam se pridruži Eldin, onda bi se pristupilo i novom drugačijem modelu u radu kluba i to mijenja situaciju skroz. Što se tiče SŠ, ja lično nisam zadovoljan i ne bih zadržao ovu dvojicu trenutno.

Maestro_1921
Kontakt:

pon maj 30, 2022 12:56 am

Ja se za Eldina odavno već ne brinem, toliko. Ostalo će se sve uskoro samo kazati..

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], gavran, TheBlue i 41 gost.

Prijava