Kako mislite da Mekic bude kandidat a ne ispunjava uslove hahahahaFićo je napisao/la: ↑sri maj 18, 2022 3:52 pmŠapina je vodio U12 ekipu Dinama. Trenutno vodi U15 ekipu Al Ettiqafa u Saudijskoj Arabiji.fcz je napisao/la: ↑sri maj 18, 2022 12:04 amNisam upratio fakat ovo.
Pa jbg, Sapina je po meni ovdje bio no-brainer jer lik je vodio omladinski pogon Dinama. Za Mekica ne znam nista ali eto kazu da je dobro radio s mladima. Jusufbegovic koliko znam dosad nije radio taj posao... Jebajiga, vidjecemo.
Eh to je već pitanje za novinare. Ustvari samo nek' se piše pa makar bilo i pogrešno.
Baš, bio je samo bolji od raslalog Resića. Ali dobro, pohvala za to. Ako i danas bude bar malo bolji, dobro za nas.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri maj 18, 2022 5:25 pmSto dizemo Sehica nakon 60min igre, iskreno da je imao neki potez vrijedan pa hajde.
Nadam se da ce danas pokazati zasto ga prizivamo.
Daj Bože i toliko ..SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri maj 18, 2022 5:55 pmEh Edise jesi nam **** mater sa proslom tekmom, umjesto da je sada na Grbavici 5.000 nece nas ni biti 2.000
I za vikend će igrati hladno, a Cocu će zamijeniti Drina dok malo odmori danas. Koske terminator.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri maj 18, 2022 6:05 pm
I to sa slupanom glavom
Posjeta cirkus.
Teren prelijep.
Sreca nasa pa imamo golmana da valjaLeon_Professional je napisao/la: ↑sri maj 18, 2022 6:19 pmKako je Štila jadan u duelima.
Zdrma nam Lukić prečku, dobro je.