Ja bih volio da ne letimo previse, jako je mnogo posla ispred nas. Volim te Zeljo!
I nadam se da ce pokrenuti tuzbe prema svima koji su i jedan fening na neposten nacin iz Zelje izvukli, o kome god da se radilo.
Ja bih volio da ne letimo previse, jako je mnogo posla ispred nas. Volim te Zeljo!
Zar ima i tih koji su feninge uzimali?storm_raider je napisao/la: ↑pet apr 29, 2022 10:26 pmJa bih volio da ne letimo previse, jako je mnogo posla ispred nas. Volim te Zeljo!
I nadam se da ce pokrenuti tuzbe prema svima koji su i jedan fening na neposten nacin iz Zelje izvukli, o kome god da se radilo.
fening po fening...gavran je napisao/la: ↑pet apr 29, 2022 10:48 pmZar ima i tih koji su feninge uzimali?storm_raider je napisao/la: ↑pet apr 29, 2022 10:26 pmJa bih volio da ne letimo previse, jako je mnogo posla ispred nas. Volim te Zeljo!
Sladic kaze nista od topline....ide utjecaj hladnog zraka koji dolazi sa Alpa i pri prelasku iznad nase zemlje donosi hladno vrijeme sa obilnim padavinama.
Neki prozor po prozor,neki kamatu na kamatu...Majkel je napisao/la: ↑pet apr 29, 2022 11:12 pmfening po fening...gavran je napisao/la: ↑pet apr 29, 2022 10:48 pmZar ima i tih koji su feninge uzimali?storm_raider je napisao/la: ↑pet apr 29, 2022 10:26 pm
Nisu se dogovorili jer je amar kriminalacenterofuryl je napisao/la: ↑pet apr 29, 2022 5:42 pmPa nesto razmisljam, ako se nisu uspjeli Senad i Amar dogovoriti jer su tvrdoglavi, cudi me kako su se uspjeli Senad i Eldin.Masinovodja je napisao/la: ↑pet apr 29, 2022 5:38 pmI mene je uvijek cudilo odakle sposobnim, imucnim ljudima potreba da se vezu sa sposobnim, imucnim i postenim ljudima...enterofuryl je napisao/la: ↑pet apr 29, 2022 5:35 pmKoju ulogu ce imati Senad ako je Eldin partner i odakle potreba za partnerom ako ce nam se vratiti Senad? Vrijedi i obrnuto.
Valter je napisao/la: ↑pet apr 29, 2022 9:31 pmSamir CerićBosanac1993 je napisao/la: ↑pet apr 29, 2022 6:23 pmKako stvari stoje u klub nam ulazi eminentno ime, izuzetno bogatog CV-a, u polju administracije kluba. Iskusni prodajni partner sa dokazanom referencom rada u međunarodnoj trgovini i razvojnoj industriji. Vješt u upravljanju marketingom, pregovaranju, poslovnom planiranju, analitičkim vještinama i coachingu. Izuzetan stručnjak za razvoj poslovanja i poslovne administracije fokusiran na poslovanje, menadžment, marketing i prateće usluge.
Nije ni čudo što su se popalili šampanjac alarmi ...![]()
Koga su sad sklonili ili se misli na ono isto što smo već galamiliFićo je napisao/la: ↑sub apr 30, 2022 12:04 amIskreno se nadam da na ljeto dolazi potpuno novi staff. Ovo što rade Edis, Omer i Čiča je bruka i sramota. Opet autoritet i strogoću treniraju na djeci. Koji je razlog sada što su momci sklonjeni iz prve ekipe? Kad će se ta djeca isprobati ako ne sad kad nema apsolutno nikakvog rezultatskog imperativa a i isto tako nikakve mogućnosti za neki rezultat pogotovo sa trenutnim rasporedom i igračkim kadrom. Jadno!
Da, da, da. Opet s nekom euforijom otvaram forum i iscekujem neki BOOM. I onda docekam polemiku oko Amara i Misketa, totalno viska. Kao da svima osim Amarovim debilima nije jasno ko je kamatar, a ko najbolji predsjednik Zelje u posljednjih ko zna koliko godina...
Edisa sam gotivio i bio za njegov dolazak ali covjek ode na sigurno sa prekaljeni i izvukanim igračima ...nema muda da gurne juniora kao Adzem i Oda pokojni.Bruka kad nemas rezultatskog imperativa da gurnes juniore ti na njima strogoću provodis i vratis ih u juniore ..Sutra nema Galica pa stručnjak gurni Musica ,ali ne sutra ce Blazevic da igra..moj Edise a pogotovo Joldicu i Cica me razocaraoLeon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 30, 2022 12:32 amKoga su sad sklonili ili se misli na ono isto što smo već galamiliFićo je napisao/la: ↑sub apr 30, 2022 12:04 amIskreno se nadam da na ljeto dolazi potpuno novi staff. Ovo što rade Edis, Omer i Čiča je bruka i sramota. Opet autoritet i strogoću treniraju na djeci. Koji je razlog sada što su momci sklonjeni iz prve ekipe? Kad će se ta djeca isprobati ako ne sad kad nema apsolutno nikakvog rezultatskog imperativa a i isto tako nikakve mogućnosti za neki rezultat pogotovo sa trenutnim rasporedom i igračkim kadrom. Jadno!![]()
Kočević i još dvojica ili trojica. Čekam informaciju koji su to igrači. Bez obzira ko je u pitanju, ovo je sramota. Ako se na ovaj način gradi taj Edisov autoritet onda mu je bolje da se ostavi trenerskog posla odmah. Podržavao sam ga baš ali ovo prelazi sve granice, djeca nisu zaslužila da se ovako odnosi prema njima. Pogotovo ne mali Kočević koji je odbio puno bolje financijske ponude da ostane kod nas.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 30, 2022 12:32 amKoga su sad sklonili ili se misli na ono isto što smo već galamiliFićo je napisao/la: ↑sub apr 30, 2022 12:04 amIskreno se nadam da na ljeto dolazi potpuno novi staff. Ovo što rade Edis, Omer i Čiča je bruka i sramota. Opet autoritet i strogoću treniraju na djeci. Koji je razlog sada što su momci sklonjeni iz prve ekipe? Kad će se ta djeca isprobati ako ne sad kad nema apsolutno nikakvog rezultatskog imperativa a i isto tako nikakve mogućnosti za neki rezultat pogotovo sa trenutnim rasporedom i igračkim kadrom. Jadno!![]()
Ma da.Fićo je napisao/la: ↑sub apr 30, 2022 1:09 amKočević i još dvojica ili trojica. Čekam informaciju koji su to igrači. Bez obzira ko je u pitanju, ovo je sramota. Ako se na ovaj način gradi taj Edisov autoritet onda mu je bolje da se ostavi trenerskog posla odmah. Podržavao sam ga baš ali ovo prelazi sve granice, djeca nisu zaslužila da se ovako odnosi prema njima. Pogotovo ne mali Kočević koji je odbio puno bolje financijske ponude da ostane kod nas.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 30, 2022 12:32 amKoga su sad sklonili ili se misli na ono isto što smo već galamiliFićo je napisao/la: ↑sub apr 30, 2022 12:04 amIskreno se nadam da na ljeto dolazi potpuno novi staff. Ovo što rade Edis, Omer i Čiča je bruka i sramota. Opet autoritet i strogoću treniraju na djeci. Koji je razlog sada što su momci sklonjeni iz prve ekipe? Kad će se ta djeca isprobati ako ne sad kad nema apsolutno nikakvog rezultatskog imperativa a i isto tako nikakve mogućnosti za neki rezultat pogotovo sa trenutnim rasporedom i igračkim kadrom. Jadno!![]()
A dobrog udjela u ovome imaju i Joldić i Alihodžić, Čiča malo manje ali je i on uključen. Od početka priprema pa do danas se vrše neke spletke i u juniorima i u prvom timu što se tiče ovih mladih igrača, micanja i postavljanja.
Napokon jasno i glasno da neko kaze da je "ubleha" i laz bila info o platama tog i tog nivoa,kao i info o njegovim primanjima,Vucenovic(kako li cemo bez njega ovo kolo) je tek prica za sebestorm_raider je napisao/la: ↑sub apr 30, 2022 8:23 amZato Edis izadje i baci suplju kako je prosjecna plata 800 KM, sto je notorna laz, ali se raja zapali. A to sto je trazio unaprijed 2 plate, to je manje bitno. E moj Edise, tu pricu mozda sebi jos samo mozes prodavati, nego se posveti ovoj djeci i nemoj da ih tjeras iz kluba. Ne smijem ni da pomislim sta bi jedan Adzem uradio sa njima, a materijala itekako ima. Podrska svakako, nego ako me ista nervira to je neposten odnos prema djeci u trenutku kada se ne borimo ni za sta. Neka klinci igraju, pa neka i izgube svaku 3:0, nesto bolan moramo izvuci iz ove sezone, a ne samo opstanak.
Da, primili su tri plate do tog trenutka, on je rekao dvije. A o 800 km ne znam kako je neko mogao vjerovati u to, mislim da se Edis pogresno izrazio, ili ne zna, pa je za njega prosjecna plata ona koju najvise igraca prima.reks1 je napisao/la: ↑sub apr 30, 2022 8:53 amNapokon jasno i glasno da neko kaze da je "ubleha" i laz bila info o platama tog i tog nivoa,kao i info o njegovim primanjima,Vucenovic(kako li cemo bez njega ovo kolo) je tek prica za sebestorm_raider je napisao/la: ↑sub apr 30, 2022 8:23 amZato Edis izadje i baci suplju kako je prosjecna plata 800 KM, sto je notorna laz, ali se raja zapali. A to sto je trazio unaprijed 2 plate, to je manje bitno. E moj Edise, tu pricu mozda sebi jos samo mozes prodavati, nego se posveti ovoj djeci i nemoj da ih tjeras iz kluba. Ne smijem ni da pomislim sta bi jedan Adzem uradio sa njima, a materijala itekako ima. Podrska svakako, nego ako me ista nervira to je neposten odnos prema djeci u trenutku kada se ne borimo ni za sta. Neka klinci igraju, pa neka i izgube svaku 3:0, nesto bolan moramo izvuci iz ove sezone, a ne samo opstanak.