Ne volim ni senada ni amara, dakle apsolutno sam neutralan, ali te razvalio Joux u ovoj diskusiji. Iz nemoci si poslao sliku koja ne predstavlja dokaz ni za sta, ako nas i za to nisi slagao kao da ces tuziti amara, crni zid i slicno. Golem je proces protiv amara, ukoliko ce po forumu traziti svjedoke za isti.Glas Razuma je napisao/la: ↑čet apr 28, 2022 8:49 amKlasicno relativiziranje. Ukoliko je osvojio titule ima pravo da unisti klub. Eto to je tvoj krajnji domet. Navijaci su 100% uz svog Zeljeznicara, ja sam napisao koliki je postotak istocne tribine finansiran od navijaca. Dakle opet klasicno relativiziranje. Devalvaciju ti cinis odnosno podrzavas novac koji je legao tada na privatni racun u Austriji za sta ima dokaz. Kako kazes da znas postaviti sliku onda postavi sliku onog racuna koji potvrdjuje na cije ime je taj novac legao. Podrzavas potencijalni kriminal u klubu, podrzavas odmore u sredini sezona, podrzavas tjeranje najuspjesnije Uprave od devedesetih godina, podrzavas automatsko stopiranje svih projekata koji bi nastavili uljepsavati i graditi Grbavicu, podrzavas parazitarenje na imenu Zeljeznicara i unistavanje kluba. Eto to je tvoj domet. Ima ovdje dovoljno ljudi koji me poznaju pa ti mogu potvrditi koji je moj domet.Joux je napisao/la: ↑čet apr 28, 2022 8:34 amAmar je osvojio 2 titule i 2 kupa, igrao sa Newcastleom, Malagom. Amar je gurnuo Džeku u vatru, sam taj potez nam je donio ogroman novac za naše uslove. To niko ne računa. Idemo dalje. Amar se vratio u klub, u klubu nema štucni. Amar ga diže ne od 0, već od minus 1000, osvaja 3 titule, 2 kupa, ravnopravni s Mariborom (Bogi i sudije nas izbacili), ravnopravni s Plzenom (Svraka, Hadžić, Adilovi promašaji)... Amar se povlači na mjesto SD, kreće proces stablizacije. Amar iz mrtvih oživio Svraku, doveo i prodao Višću, od Šehe napravio golmana i prodao ga, od Adilovića napravio dvostrukog najboljeg strijelca lige. Kvesa, Zola i Benjo Čolić bi otišli za milionske iznose, ali su se sva trojica povrijedila. To nije Amarova nesreća, nego svih nas. Gdje bismo bili s tim novcem... Amar odlazi u Katar, a generacija mladića koje je on potpisao, na čelu s legendarnim Odom, prave čudo u Europi, ranije spominjani Džeko transfer, pare od ranije spominjanog Šehe konačno stižu, prodaju se Baja i Kvesa i igre mogu da počnu. Za istok, imaš gore moje objašnjenje kako je finansiran, a baš bih volio čuti kako ti misliš da je. Navijači su mnogo više od 35%, prestani nas devalvirati! Pa dobro tebe ništa ne veže vamo, tipa klub za kojeg živiš, pa ti se ne čini dalekim. Evo ja sam omladina, treba li pomoć sa slikom?Glas Razuma je napisao/la: ↑čet apr 28, 2022 7:58 am
Samim time sto pises da neko omalovazava nesto. Ti omalovazavas svoju ljubav prema Zeljeznicaru time sto Amara Kamatara stavljas iznad njega. Pa onda pravis zrtvu od sebe. Ne moze neko ko voli Zeljeznicar ovoliko agitirati za Amara Kamatara, obzirom da znamo svi sta je uradio. Svaki put cu ponoviti, nece mi biti mrsko. Pazi biznis plana: nakaci se na Zeljeznicar, odredi sebi platu, potom unisti klub da ne moze to da ti isplati i ostatak zivota zivi od tuzbi i kamata.
Amar Kamatar je naplatio duplu kamatu, Amar Kamatar je otjerao ljude koji su donijeli prosperitet Zeljeznicaru, Amar Kamatar je na privatni racun primio novac od transfera Bekric. Amar Kamatar je tuzio Zeljeznicar nebrojeno puta. Amar Kamatar ne postoji dokaz za izmisljeni novac koji potrazuje. Amar Kamtar je unistio Zeljeznicar. Sta je sa novcem od transfera Bekric, pitam ja tebe?
Nije Pariz toliko dalek za nekoga ko mnogo putuje, ali za nekoga kome je domet Hrasnica pak jeste.
Iz svega ovoga je kristalno jasno da imas neki svoj interes i jedini "grijeh" koji je po vama smrtni je taj sto su ti ljudi prekinuli sumnjive tokove novca. Ponovicu svaki put a i ovo podrzavas:
Pazi biznis plana: nakaci se na Zeljeznicar, odredi sebi platu, potom unisti klub da ne moze to da ti isplati i ostatak zivota zivi od tuzbi i kamata.
Necete vise moci "devalvirati" iako sumnjam da znas sta znaci ta rijec navijace Zeljeznicara i parazitariti na imenu velikog i slavnog kluba. Jedino tu i tamo moze da se pojavi pokoja amorfna, bezlicna smjesa anonimno naravno da napise pokoju laz. No passaran!