Nije da branim Alihodzica, ali valjda sef omladinskog pogona ima pravo i treba da sugerise trenerima neke stvari, pa i oko izbora igraca.Fićo je napisao/la:Kako sam ja čuo kažu da je zbog Alihodžića. Izgleda da je on inzistirao i vršio pritisak na Gutovića da se guraju neki igrači. Naravno da je to čovjek odbio i povukao se sa pozicije trenera.
Cista budalastina, bez uvrede..Grbavica je napisao/la: ↑pet apr 15, 2022 12:04 pmNije da branim Alihodzica, ali valjda sef omladinskog pogona ima pravo i treba da sugerise trenerima neke stvari, pa i oko izbora igraca.Fićo je napisao/la:Kako sam ja čuo kažu da je zbog Alihodžića. Izgleda da je on inzistirao i vršio pritisak na Gutovića da se guraju neki igrači. Naravno da je to čovjek odbio i povukao se sa pozicije trenera.
Ne može niko osim trenera i pomoćnika imati gram uticaja na sastav pogotovo omladinskih kategorija, odmah ukaljas i riječ i stav i ugled trenera, a ostali igrači eventualno bolji to vide i opada borba, motiv, moral...Grbavica je napisao/la: ↑pet apr 15, 2022 12:04 pmNije da branim Alihodzica, ali valjda sef omladinskog pogona ima pravo i treba da sugerise trenerima neke stvari, pa i oko izbora igraca.Fićo je napisao/la:Kako sam ja čuo kažu da je zbog Alihodžića. Izgleda da je on inzistirao i vršio pritisak na Gutovića da se guraju neki igrači. Naravno da je to čovjek odbio i povukao se sa pozicije trenera.
Realno pricamo o alihodzicu, to sto je tražio da se neki igrači guraju nije sto je vidio potencijal u njima nego zbog koverte ili od rođaka mali. Frajer nas sikanira odavno ocm, da hoće neko otjerat govno viseplavi kanarinac je napisao/la: ↑pet apr 15, 2022 1:07 pmNe može niko osim trenera i pomoćnika imati gram uticaja na sastav pogotovo omladinskih kategorija, odmah ukaljas i riječ i stav i ugled trenera, a ostali igrači eventualno bolji to vide i opada borba, motiv, moral...Grbavica je napisao/la: ↑pet apr 15, 2022 12:04 pmNije da branim Alihodzica, ali valjda sef omladinskog pogona ima pravo i treba da sugerise trenerima neke stvari, pa i oko izbora igraca.Fićo je napisao/la:
Kako sam ja čuo kažu da je zbog Alihodžića. Izgleda da je on inzistirao i vršio pritisak na Gutovića da se guraju neki igrači. Naravno da je to čovjek odbio i povukao se sa pozicije trenera.
E to je vec nesto drugo.Fićo je napisao/la:Smiješno je tražiti od trenera da jednog od boljih pojedinaca izbaci iz sastava da bi igrao dječak jer je on dobar sa njegovim ocem. Za ovo nema nikakvog opravdanja. Trener je taj koji određuje sastav i koji odgovara za rezultat i Alihodžić se nema tu šta miješati. Može iznijeti svoje mišljenje koje trener može a i ne mora uvažiti, ali konstantno praviti pritisak je stvarno pravi bezobrazluk.
Alihodzic i Gredic tandem strasan, za ukrasti zajebati i sebe ugraditicipiripi je napisao/la: ↑pet apr 15, 2022 2:38 pmTrener Željezničara, Edis Mulalić, izabrao je i početni sastav za ovu utakmicu, a od prve minute na teren će istrčati: Bender, Cocalić, Kosorić, Blažević, Galić, Mekić, Hajdarević, Štilić, Resić, Subašić, Hodžić.
Fatai ocigledno nije na klupi, mozda ga zeli spremiti za Zrinjski. Ova postavka je ista kao protiv Leotara sam izuzetkom Drine, nadam se da ce pokazati istu volju i pozrtvovanost kao u prosloj utakmici
Zasluzio je vala prvu postavu posle predstave protiv LeotaraSIMA_SIMAU je napisao/la:Fatai nije ni na klupi
On samo moze na Grbavici igrat