Gledali Barsu poslije Zeljine tekme pa valjda po njima standarde postavljaju...Grbavica je napisao/la: ↑pon mar 21, 2022 8:57 amMalic je lijevi bek.Diverzant je napisao/la: ↑ned mar 20, 2022 10:32 pmSimply Blue je napisao/la: ↑ned mar 20, 2022 10:11 pmJos jedno kolo i jos jednom bravoza Edisa i ekipu, poceo je katastrofalno ali je vidio da ne stima, nije bio tvrdoglav i promjenio stvari...u drugom smo bili solidni.
Bender mozda najbolji golman lige, da su neke druge okolonosti, sa EU papirima, na njemu smo mogli i zaraditi.
Izgleda da su nam zadnji vezni ustvari i najbolji napadaci, svaka cast Beci, stvarno se dobro snasao, u onoj situaciji bi Zajmovic pokusao lobovati golmana.
I za kraj, nesto zbog cega sam stvarno tuzan, a to je Gasal, polako gubim nadu za njega, njegovo donosenje odluka je katastrofalno
Nadam se Cerimagicu da i njega vidimo, vrijeme je za tri sa gostovanja, dosta je zajebancije
Bekricu, molim te oprosti se na kraju sezone, nemoj nas sve vise mrcvariti
Stvarno je katastrofa gasal, subasic kad je doveden pricalo se da je najveći talenat u BiH, ovo sto pokazuje je presmiješno. Ni ovaj malic nije bolji nista, standardni nas desni bek ni u napad ni u odbranu nista posebno
Ne znam sta ste se natovarili momcima na grbacu, sinoc niko nije odigrao neku specijalnu partiju, utakmica je bila sa dosta tempa, puno se trcalo i ganjalo a malo igralo, tako da nije ni bilo mogucnosti da se neko istakne.
Meni je Mekic tu veci problem u ovih zadnjih par utakmica, jer od njega ocekujem da pokrece te napade i da veze nasu igru, a ne radi to bas kao u prvoj polusezoni. Od Gasala i Subasica ne ocekujem puno iskreno i onda me svaki dobar potez obraduje.
Ja sam recimo kod Subasica u prosloj utakmici vidio borbu i trud kao nikada do sada. To je nesto sto me raduje. Citava ekipa je postala dosta cvrsca, borbenija, postali su muskarci sa Edisom.
Daleko je to od dobrog, ali nije lose i ima prostora za napredak.
BRAVO ZELJO, BRAVO ZELJOVCI, BRAVO MANIJACI !
Slobodno cu reci dobra 3 mjeseca iza nas. Svi smo u elementu bili.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas.